BLVD-Veronica lachte om cancellen VI, nu zelf de klos

Veronica van Hoogdalem, reporter van RTL Boulevard, genoot vorige maand zichtbaar van de actie van Arie Boomsma om Veronica Inside gecanceld te krijgen. “Als een zender niet wil luisteren, dan is het follow the money en dan praat je met de adverteerder. En je ziet het, hè: er is op gereageerd, ha ha“, lachte ze in de showrubriek. Nu Veronica met iets compromitterends wordt gechanteerd, dreigt ze zélf te worden gecanceld. “Ik ben deze cancel culture zo zat“, laat ze weten.

Waar Veronica precies mee gechanteerd wordt is niet duidelijk, maar mogelijk gaat het om uitspraken uit het verleden. “Jullie hebben geen idee hoeveel bekende mensen worden afgeperst met foto’s, video’s of screenshots uit (oude) appgesprekken. Expose dit🖕🏾“, zegt ze boos op Twitter.

Het is onduidelijk wat er precies aan de hand is, maar de emoties zitten hoog. “Op het moment dat je bekend bent mag je geen mens zijn.. geen emoties hebben en al helemaal geen fouten maken. Ik ben deze cancel culture zo zat.

Het lijkt erop dat Veronica niet van plan is om te buigen. “Fuc alles en iedereen die denkt dat ze mij ooit kunnen afpersen. Liever dat mensen een hekel aan mij hebben omdat ik niet de perfecte robot bn-er ben dan dat ik iemand ooit macht over mij laat hebben.

Wat er precies speelt is onduidelijk, maar het lijkt erop dat dit verhaal een staartje krijgt. Welke steken heeft Veronica zelf laten vallen?

Eén ding is zeker: chantage is laf, te allen tijde. Boulevard-collega Rob Goossens steekt haar een hart onder de riem: “Sterkte, helaas zijn heel veel mensen vreselijk.

Lees ook: Felle BLVD-discussie over kapotmaken Veronica Inside (19 juni)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen