BLVD-Veronica lachte om cancellen VI, nu zelf de klos

Geplaatst op za 11 jul 2020 om 8:10

Veronica van Hoogdalem, reporter van RTL Boulevard, genoot vorige maand zichtbaar van de actie van Arie Boomsma om Veronica Inside gecanceld te krijgen. “Als een zender niet wil luisteren, dan is het follow the money en dan praat je met de adverteerder. En je ziet het, hè: er is op gereageerd, ha ha“, lachte ze in de showrubriek. Nu Veronica met iets compromitterends wordt gechanteerd, dreigt ze zélf te worden gecanceld. “Ik ben deze cancel culture zo zat“, laat ze weten.

Waar Veronica precies mee gechanteerd wordt is niet duidelijk, maar mogelijk gaat het om uitspraken uit het verleden. “Jullie hebben geen idee hoeveel bekende mensen worden afgeperst met foto’s, video’s of screenshots uit (oude) appgesprekken. Expose dit🖕🏾“, zegt ze boos op Twitter.

Het is onduidelijk wat er precies aan de hand is, maar de emoties zitten hoog. “Op het moment dat je bekend bent mag je geen mens zijn.. geen emoties hebben en al helemaal geen fouten maken. Ik ben deze cancel culture zo zat.

Het lijkt erop dat Veronica niet van plan is om te buigen. “Fuc alles en iedereen die denkt dat ze mij ooit kunnen afpersen. Liever dat mensen een hekel aan mij hebben omdat ik niet de perfecte robot bn-er ben dan dat ik iemand ooit macht over mij laat hebben.

Wat er precies speelt is onduidelijk, maar het lijkt erop dat dit verhaal een staartje krijgt. Welke steken heeft Veronica zelf laten vallen?

Eén ding is zeker: chantage is laf, te allen tijde. Boulevard-collega Rob Goossens steekt haar een hart onder de riem: “Sterkte, helaas zijn heel veel mensen vreselijk.

Lees ook: Felle BLVD-discussie over kapotmaken Veronica Inside (19 juni)

Foto: RTL
60 Reacties op “BLVD-Veronica lachte om cancellen VI, nu zelf de klos”


 1. Anne

  Mooi, die zuiveringen in eigen kring. Ik wacht wel af wie er als winnaar overblijft.

 2. Walter

  Boontje komt om zijn loontje

 3. Blonde Dolly

  Dat krijg je ervan als je anderen voortdurend de maat neemt . Ook de hoogste Stasi agent wordt ooit neergesabeld in die opportunistische kringen….

 4. Patty Barft

  Schrijf er maar een boek over lieffie, je moet twee ghostwriters vinden die de grootst mogelijke onzin over je opschrijven en er 500 exemplaren van laten drukken. Het kost je een paar centen maar er zijn altijd wel een paar idioten die je boekje kopen. Dan hebben ze iets anders om over te schrijven. Ik schijt elke dag op tafel in de woonkamer met de gordijnen open en er staat tegenwoordig nooit meer een paperazzi in de tuin om me te betrappen. Zie je dat het helpt? Liefs, Patty

 5. Rudi

  Geld, kinnesinne, overspel, intriges, manipulatie, ijdelheid en narcisme. De kernwoorden in de rtv wereld. O ja, de ijdelheid kan niet genoeg benadrukt worden want daar begint alles mee.

 6. keet

  Tja Veronica, nou blijk je toch niet zoveel te verschillen met Johan en VI.

 7. Max

  Goed voor die meid. White life matters.

 8. Walter

  Rob Goossens steekt haar een hart onder de riem: “Sterkte, helaas zijn heel veel mensen vreselijk.”

  Robje verlinkt zelf zijn RTL baas gisteren met 1,5 meter foto op twitter.

 9. Dario

  Het schijnt dat ze zwarte piet heeft gespeeld en dat kan natuurlijk niet.

 10. MediaPrak

  Gefeliciteerd MC, het 65e artikel over VI. De ‘Uitmelk’ trofee wordt naar u toegestuurd.

 11. Meiserblock

  Het zal wel niet zijn vanwege het feit dat ze onder invloed was toen ze in de nacht van 22 op 23 maart 2011 een verkeersongeluk veroorzaakte, dat wisten we allemaal al toch wel!

 12. Gerda

  Het kan mij verdomd weinig schelen wat ze ooit gedaan zou hebben. Maar mensen die hypocriet zijn en lachen om andermans leed, mag de alom bekende boemerang krijgen hoor…

 13. Harry

  Lieve, haatzaaiende Veronica,

  Als je kaatst moet je de bal verwachten.

  Ik ben deze huiliehuilie culture zo zat…

 14. Esmee

  Daar kon je op wachten als je openlijk en tamelijk arrogant partij kiest voor team Arie. Dan word je onder de loep gelegd. Zoekt en gij zult vinden. Maak je borst maar nat. Er komt meer.

 15. Captain Caveman

  Geeft precies de ikke ikke mentaliteit die ze laat denken dat ze uitverkoren, speciaal, voorbestemd is. In de praktijk de zoveelste die weinig noten op de zang heeft en indirect koketteert met de huidskleur. Nogmaals: om ECHT iets te bereiken wat van maatschappelijk nut is is houding, interesses, motivatie, karakter en educatie het belangrijkst, niet de huidskleur. Op baantjes in de media / marketing na dan! Maar dat is een zeepbel die op knallen staat!

 16. 🗣(wordt straks verwijderd...)

  Deze dame zonder talent krijgt een doekje van eigen deeg. Hopelijk doet haar vijand wat hij zegt te gaan doen als ze niet op z’n eisen in gaat.

 17. MC bezoeker 28

  Ik ben ook klaar met deze maatschappij, maar daar deed deze mevrouw vrolijk aan mee. Hopelijk komen deze mensen zo weer een beetje op het goede pad. Dat staartje hoeft er ook helemaal niet te komen, want ik ben daar totaal niet in geïnteresseerd.

 18. Ray

  Heerlijk dit. De zelfvernietigingsdrang van de cancel culture is het enige positieve eraan.

 19. Captain Caveman

  ‘Rechtse’ mensen worden genadeloos tegen het licht gehouden en alles wordt minutieus afgezocht naar fouten die aan de grote Linkse klok met behulp van RTV/media wordt gehangen. De persoon moet helemaal stuk worden gemaakt. Nu zijn er random wat schreeuwende deugers ook doorgelicht en vrijwel direct gast de linkse beerput open. Prima, een beetje tegengas en evenwicht. Mooi om te zien dat die hysterische paniek dan gelijk toeslaat! Want ze worden uit het fijne wereldje gegooid waar iedereen hun beschermde tegen die boze witte mannen.. haha

 20. Klaas Flink

  Rob Goossens die veel mensen vreselijk vindt. Rob Goossens vindt veel mensen vreselijk? Zou hij weten hoe vreselijk hij zelf is? En hoeveel mensen dat vinden? De allerhoogste tijd voor het TV-tribunaal. Daar wordt wansmaak aangeklaagd en kwallebabbels veroordeeld. Uitspraak in de zaak van het tribunaal versus Goossens: 2 jaar wegwezen, waarvan 1 jaar voorwaardelijk.

 21. Curryworst

  Het beste nieuws van de dag.
  Al die deugers met hun hoogstaande moraal krijgen het nu keihard terug in hun gezicht.
  RIP Van Hoogdalem.

 22. Lies

  Robbie is een topper! En Veronica heeft gelijk,Johan is een racist en homohater dus opdoeken dat malle voetbalprogramma!

 23. Willie

  Is het woord racisme al gevallen.

 24. Geilneef

  Karma

 25. A

  Nog nooit van deze Veronica gehoord. Bn-er ?
  En, iets wat op WhatsApp mikt, kan altijd ‘tegen’ je gebruikt worden. Een screen shotje, en klaar is het voor verspreiding.
  Dat weet toch iedereen.
  Wie schrijft die blijft, hoorde ik als kind. Dát klopt dus.

 26. Henk

  Nou doei, Veronica…. wie is de volgende hypocriet?

 27. Bart

  Waarom is Veronica eigenlijk bekend? Wat kan zij goed dat ze maar op televisie blijft komen?

 28. Minder of Mirjam

  Ik heb Veronica ooit een keer meegemaakt bij TMF: wat een arrogante diva is zij zeg! Ongelofelijk! Ze presenteerde een programma met letterlijk 12 kijkers en voelde zich net zo beroemd en belangrijk als Oprah Winfrey.

  Tja, zou zie je maar. Al is de diva nog zo snel, de waarheid……

 29. Vonzipper

  Ik geniet hiervan…

 30. Piet Pannelap

  Veronica is van het type deugmensch omdat het even goed uitkomt. Hypocrisie ten top. Eigenlijk als de gemiddelde deugmensch. 🤮

 31. Jaap Aap

  Lekker voor je, vals secreet! Who the fuck ben je überhaupt?!

 32. Joel K

  Wat een rasistiche opmerkingen en replies weer, get a life!
  Ik ben blij dat ze éen vuist maakt tegen hypocratie en een eigen mening geeft , ik zeg hou de eer aan je zelf en dump je werkgever.
  Met zo’n koppie en karakter vind snel genoeg wat nieuws.
  Good luck

 33. Lariekoek

  Er zijn inderdaad mensen die hypocriet zijn. Daar reken ik ook vele reaguurders op MC bij. Er werd aangegeven dat de spelers van Oranje VI boycotten en dan staan ze straks op het WK in Qatar het Wilhelmus te zingen. Het is niet zeker of Oranje zich zal plaatsen voor het WK. Als men trouwens daar over valt, omdat er bij de bouw van de stadions mensen dood zijn gegaan, maar dan moet je ook geen smartphone of Android televisie kopen. Het grondstof wat nodig is voor die producten komt uit Sierra Leone en daar werken kinderen vanaf 4 jaar (met broers, zusters, vader en moeder) de hele dag in mijnen voor 2 euro per dag. En Apple is op de beurs meer dan duizend miljard dollars waard. Overigens zijn merken als Nokia, LG, Huawei, Samsung, Philips etc. ook schuldig aan dit kinderarbeid.

 34. Asher

  Karma bitch. Hoe je tegen anderen doet en je wenst ook dat vele andere gezinnen kapotgaan door je uitspraken over vi. Weetje met hoeveel collega’s wij werken en hoeveel gezinnen we hebben. God straft jou dus je krijgt het gewoon terug. Niet gaan huilen want precies hetzelfde wou je dat het vi overkomt.

 35. Edjo

  Heerlijk dat Beasts Life Matters gedoe…. beesten maken beesten af, heerlijk. De afzeik cultuur wint terrein. Zoek naar het minste of geringste vliegenpoepje en maak daar een racistische of Arie drol (bijna altijd bruin of zwart hé?) van en hopla, weer iemands leven naar de verdoemenis! Lang leve de anti privacy policy en de Brave Arier Boomsma afmaak cult.

 36. Willie

  Joel K
  za 11 jul 2020 om 9:58

  Het was even wachten maar het woord racisme is er. Niet onderbouwd maar dat doet er niet toe.

 37. Willie

  Lariekoek
  za 11 jul 2020 om 9:59

  Jij hebt wel natuurlijk een elektrisch auto en groene stroom uit windmolens. Wel eens in verdiept waar die grondstoffen vandaan komen.
  Maar goed we zullen niet meer vallen over de ongeveer 4000 duizend doden die zijn gevallen in Qatar. Dat is verledentijd toch.

 38. Kuis

  Zo’n crisis haalt toch wel een aantal mensen uit hun bubbel.

 39. H

  Whoehahaha

 40. Woordenkunstenaar

  @Joel K

  Er staat hier geen enkele racstische reactie. Als je reacties ziet bij andere onderwerpen over blanke mensen dan zijn die veel discriminerender dan de terechte kritische opmerkingen over haar hierboven. Wel is haar vergelijken met de intelligente, blije, vredelievende Zwarte Piet een ernstige belediging voor de Zwarte Pieten.

 41. Rudi

  Zondagavond op Canvas 21.55 een docu over zwarte meisjes die Zwarte Piet omhelzen en liefhebben. “For Eunice” Racisme bestaat niet als je kijkt naar gedrag ipv kleur.

 42. Flauwe Kul

  Wie zijn billen brandt, moet op de zwartgeblakerde billen zitten!😅

 43. Hopsakees

  What goes around, comes around.
  Dit verhaal doet me een beetje denken aan een dame in de VS die op TikTok aangaf dat ze met liefde en plezier iemand zou neersteken die het durfde om “all lives matter” te zeggen. Haar werkgever, Deloitte, vond het niet zo grappig en zette haar op straat. Daarna boeboe, huilen.
  https://twitter.com/i/status/1278602012448501768

 44. Momo

  Deze vrouw is duidelijk psychisch niet helemaal in orde.

 45. Jedes

  Zij was vroeger hiphopcandy. Heeft nog een competitie gewonnen als danseres voor Craig David. Dus s ex voor geld ligt voor de hand, maar chantage is onwaarschijnlijk. Optie 2 een Emanuelle G. Optie3 Er is een TMF fragment van haar met een donkere jongen op een snowboard in een skihal. Ze zei toen:’Als je een n eger in de sneeuw ziet, mag je een wens doen.’ Maar chantage?

 46. Onze Held Geert

  Jammer Veronica, krijg steeds meer een hekel aan die figuren met een zeer hoge eigendunk. Wie is dat mokkel eigenlijk ? En maar janken, zeur niet pak je verlies !
  Of waren alleen blanken weleens “fout”
  Probeer goed en lief te zijn voor iedereen en onze lieve Heer zal ook jou vergeven.

 47. Jan.s

  Veronica van hoogdalem vind zichzelf een B’ner
  Nooit van gehoord
  Lachen om de val van VI het enige programma waar men zei wat men dacht.
  Nu zit ze misschien zelf op de schop stoel om er uit gedonderd te worden,ze weet niet wat er speelt, natuurlijk weet ze dat wel.
  Van de week zal het hoge woord er wel uitkomen DISCRIMINATIE .
  Jullie spel is binnenkort uitgespeeld niemand gelooft jullie meer

 48. dvn

  Hooghartige arrogantie en mateloze domheid combineren nu eenmaal niet goed. Of ben ik nu arrogant. Blij dat ze een koekje van eigen deeg krijgt. Wat een rotwijf.

 49. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Lekker voor d’r! Koekje van eigen deeg.

 50. Brammetje

  Ik zou haar best een keer willen doen.

 51. medio

  @Brammetje, kun jij jezelf even gaan bevredigen met je smoezelige blaadjes? We hebben hier geen behoefte aan je domme commentaar.

 52. mediatrainer

  @medio

  blaadjes??? Wel eens van the internetzzz gehoord?

 53. Jan

  Ik vind het sowieso niet kunnen dat als je voor RTL werkt je naam Veronica is. Stel je voor dat het andersom zou zijn, dat bij Veronica een presentatrice zou werken die RTL heet, dat zou toch ook raar zijn.

 54. Anke Van Heeckeren

  Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in wel……

 55. Patrick van Willigens

  Nou, de periode dat een juist huidkleur alle deuren opende is ook alweer voorbij. Witte mannen zijn het zat om uitgemaakt te worden voor racist. Blanken hebben heel veel gedaan voor zwarten. Kunnen meedoen en alles is onder handbereik! Anders zaten de mannen met hun Penus kokers Nog steeds om onder een bapaoboom hun vrouwen te verdobbelen vergezeld van malariavliegen en wilde apen

 56. Geronimo

  Communisten die het onderling aan de stok krijgen. Mooier kan je het niet hebben.

 57. Jan.s

  Het lijkt de Me Too beweging wel.
  Eerst laten die wijfen zich jaren lang neuken om de top te bereiken.
  Als ze dat hebben bereikt zeggen ze dat ze verkracht zijn.
  De mensen trappen eerst in hun verhalen dan zien ze dat ze misleid zijn.
  De gasten die nu overal het podium zoeken en schreeuwen dat ze gediscrimineerd worden ,worden over een poosje uitgekotst.
  Ik ben het volkomen eens met de vorige schrijver Patric
  Als het je hier niet aanstaat ga terug onder de boom en steek een penis koker in je waffel

 58. mcp

  Boontje komt om zijn loontje

 59. Carolien

  Veronica van Hoogdalem? Nooit van gehoord. Is ze lid van de Stasi die is opgezet door die Farizeeër en NSB’er Arie Boomsma?

  In ieder geval ik heb niks met die hysterische BLM club, ik heb niks met geweldplegers, criminelen, plunderaars en schreeuwers die onze blanke cultuur kapot willen maken.

  Nederland is een prima land en als je mee wil doen krijg je genoeg kansen. Lukt het niet dan krijg je uitkeringen, toeslagen, begeleiding, huis met korting op de huur, gratis rechtsbijstand etc. Ga daar maar een om vragen in dat racistische en corrupte Ghana he Veronica?

 60. Joop de viroloog

  weten we zeker dat zij niet Akwasi is?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.