Prinses Alexia sneeuwt Amalia onder in de media

Geplaatst op wo 22 jul 2020 om 14:45

Met haar stoute TikTok-filmpjes en haar duckfase-poses weet prinses Alexia flink de aandacht te trekken. De media hebben het inmiddels meer over deze deugniet van de Oranjes dan over onze kroonprinses Amalia. Gisteren hadden de showrubrieken het erover dat Alexia nu op de cover staat van een Argentijns tijdschrift. “Prinses Alexia wint met haar sierlijke poses steeds meer terrein bij de media. Nu staat ze voor het eerst zelf op een voorpagina“, klonk het in RTL Boulevard.

Topfotograaf William Rutten: “Ik snap best dat een blad Alexia uitkiest, want zij springt er natuurlijk gewoon uit. Het is nu al een supermodel. Ik weet niet of ze zelf heel blij is met die coverfoto. Het is natuurlijk echt zo’n momentje van wangen inzuigen en de lippen naar voren. Zo’n Instagram-pose. Maar ik snap wel dat als je dat in de winkel ziet staan, dat het je blik meteen trekt.”

Het is een heel mooie meid, vindt William. “Zij heeft gewoon dingen in haar gezicht dat mening meisje zou willen hebben: mooie volle lippen, mooie ogen, mooie bone structure, mooi dik har. Dat kind heeft gewoon alles mee.”

Vorsten-hoofdredacteur Justine Marcella, de leukere versie van Marc van der Linden, zegt: “Alexia heeft nog niet bij ons de cover solo gehad, maar wel samen met haar moeder, namelijk met Koningsdag vorig jaar. Dat vond niet iedereen een goed idee, want zij zeiden: ‘Dat is zielig voor de andere zussen, als je alleen Alexia doet.’ Maar het was gewoon een heel mooie foto.”

Is Amalia hier wel blij mee?

De grote vraag is of ze er in het koninklijk huis wel blij mee zijn dat de focus niet op Amalia ligt. Zij wordt immers onze nieuwe koningin. Boulevard-host Eddy Zoëy: “Werkt het zo dat er gebriefd wordt naar Alexia van: ‘Dim even een beetje bij zo’n fotosessie, want je zus moet shinen? Dat is the queen to be.’ Werkt dat zo?

Justine Marcella: “Dat zou je zeggen na de laatste fotosessie, maar er wordt geen onderscheid gemaakt. Het was met Willem-Alexander en zijn broers ook zo. Ze zijn alle drie gelijk en het geeft helemaal niks als zij een keer op de cover staat. De volgende keer is het Amalia.”

Ook in Shownieuws ging het over dit onderwerp. “Het is best wel bijzonder. Dat ze echt een van de prinsessen eruit pikken zo pontificaal en prominent op de cover zetten…”, sprak Oranje-fan Sandra Schuurhof.

Lees ook:
SBS 6 durft TikTok-filmpjes Alexia niet uit te zenden (7 juni)
Royalty-Marc plaatst TikTok-filmpje Alexia, RVD boos (12 juni)
‘Prinses Alexia wilde meedoen aan The Voice Kids’ (27 juni)
Máxima reageert bij SBS 6 op TikTok-filmpjes Alexia (18 juli)

Foto: TikTok, NOS








58 Reacties op “Prinses Alexia sneeuwt Amalia onder in de media”


 1. Barend

  Het zijn beide prachtige vrouwen.

 2. Zomaar een persoon

  En wat zou Alexia zelf vinden van het gekwijl van mannen die vaak veel ouder zijn dan zijzelf?

 3. shrink

  Geen commentaar: AIVD, Rijksvoorlichtingsdienst, politie, marechaussee en WA himself lezen mee!

 4. Geraldo

  Het zijn kinderen.
  Beetje dimmen kan geen kwaad.

 5. Curryworst

  Je blijft je verbazen dat een Frederik Morsink (stoere artiestennaam Eddy Zoëy die graag de rockmuzikant uithangt) zich nu met koninklijke wissewasjes bezig houdt. Of een pubermeisje niet jaloers is op haar jongere puberzusje.

  En dan ook nog van een fotograaf moet aanhoren dat de 15-jarige Alexia zulke mooie ogen, volle li ppen en mooi dik haar heeft.
  Boulevard lijkt wel de onderafdeling van Stichting Martijn.

 6. Zozo

  Als ze nu al mooi is, straks word ze 20… 25… Ik hoop vooral dat ze niet gaat overdrijven met make-up… dat heeft ze gewoon echt niet nodig… Natural beauty…

 7. Boris

  Het is vrij schokkend om te zien hoe volwassen mannen zoveel praten over een jong meisje. Ik vind die perscodes en al vrij overdreven, maar juist hier zou toch ook een beetje het morele besef moeten spelen.

 8. Josefien

  Kan het me helemaal voorstellen. Alles beter dan de kamerolifant waarbij men goed kan zien dat het een nazaat is van “koning gorilla”.

 9. Matthijs Zelf.

  Denk je nou echt dat niemand weet dat Eddy Zoëy Frederik Morsink is.

 10. Matthijs Zelf.

  Dit zijn nog kids.

 11. Bernhard

  Justine Marcella, de leukere versie van Marc van der Linden: leuker?

  Ze heeft een hele vreemde uitgerekte mond.

 12. Jan

  Geeft Amalia ook even rust, die komt later nog volop in de spotlights. Zo deden prinses Beatrix dat ook met haar zussen en koning Willem Alexander ook. Gewoon de aandacht verdelen en relatief gezond en normaal opgroeien.

 13. AxelF

  Jan

  Amalia rust?

  ( Verder geen commentaar )
  🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱 👫🌻☀️🌡️🙉🙈🙊

 14. Respect ✌️

  Ben die suffe familie wel een beetje zat en niet zo overdrijven want zo mooi zijn ze helemaal niet..

 15. Rita

  Typische nummer 2 actie 😁

 16. Rijpe, oudere vrouw

  In Latijns-Amerika is het gebruikelijk dat 15 jarige meisjes (quinceañeras) worden gevleeskeurd. Gaat slechts om het uiterlijk, nog niet of ze f*ckable is. Daarvoor moeten ze nog effe doorgroeien naar 18.
  In Nederland echter is een deel van de 15 jarige reeds aan 1 of meerdere kanten geplukt, zeg maar. Enige gratie en trots is niet te vinden.

 17. G.ossip

  Berichtgeving omtrent kinderen moet je nooit doen op dit platform,of het nou koningskinderen zijn of niet,kinderen laat je met rust.

 18. Ron

  Justine de leukere versie van Marc van der linden? Die ordinaire mummelmond? Vraag me wel eens af of ze haar kunstgebit is vergeten in te doen…

 19. Pauline

  Nou als je ziet hoe Amalia eruit ziet, zeker vorige week met haar vormeloze, slechtzittende, dikmakende jurk snap ik het wel dat ze voor alexia kiezen.

 20. Esmeralda

  Gelukkig hoef je niet te kiezen.

 21. Cavebeast Mode

  fuck de monarchie, het koningshuis en al haar mede en voorstanders.

 22. Huismaker

  Dat koninklijk huis is er vooral voor Bejaarden, Wanhopige huisvrouwtjes en Relnichten. Theater.

 23. azijnzeiker

  Zou de koninklijke familie ook eens boodschappen doen bij de Aldi of Lidl?

 24. Bart

  @Curryworst Is helemaal niet zo raar. Eddy is nog niet zolang geleden gescheiden en had geen vaste baan dus er moet gewoon brood op de plank. Bij RTL zochten ze iemand i.p.v. Beau bij Boulevard en kwam Eddy waarschijnlijk tegen tijdens de opnames van The Mask Singer. Ik vind de onderwerpen niet altijd even goed bij hem passen maar hij doet het best goed. Ik zou eerder afscheid nemen van een aantal andere figuren in het programma. Te beginnen met Rob Goossens en Arie Boomsma. Verder Mariëlle van Essen (deze vrouw weet nooit iets of mag er niets over zeggen), Veronica van Hoogdalem (het een blauwe maandag bij TMF gewerkt en is dus muziek expert?) Erik de Munck en Nikkie Plessen

 25. Tommmm

  Bij de laatste familieshoot kwam ze wel arrogant over. Hoop dat dat weer overwaait…

 26. Mousse

  @azijnzeiker, lijkt mij in Den Haag een beetje moeilijk hé.

  Toen ze nog op de Eikenhorst in Wassenaar woonden is Maxima weleens gespot bij de Jumbo. 😁

 27. Peter

  Bijzonder zeg. Stop nu gewoon met dat koningshuis onzin en bespaar jaarlijks miljoenen euros. Dit is echt niet meer van deze tijd. Ze zitten nu met ze alle op hun luie reet in griekenland ipv het voorbeeld tegeven, door voorlopig niet op vakantie tegaan. Nu de corona besmetting weer toeneemt.

 28. Mann

  Ik heb vorig jaar m’n vrouw eruit geflikkerd en nu heb ik een relatie met een 20-jarige meid. Kan ik echt iedereen aanraden. Vooral in bed is het weer knallen!

 29. Hoer

  Verschil tussen zeekoe en een raspaardje….

 30. Rukken moet lukken

  Laat die kinderen eens met rust, stelletje roddel-tv-paupers!

 31. 🗣(wordt straks verwijderd...)

  Amalia wordt steeds dikker. Zou ze wel eens sporten?

 32. ik allah ben de grootste

  amalia is een dik en haar zuster is een topper .net als mamma ziet er goed uit

 33. Mousse

  Verschrikkelijk hoe sommigen hier reageren op Amalia.
  Zeker zelf geen kinderen (dochters). Wat zouden jullie er van vinden als jullie kinderen (dochters) op dergelijke wijze gemopt werd(en) .

  Het is een (minderjarig) kind van 16 jaar, die er niets aan kan doen, dat ze fors gebouwd is. Schaam jullie.

 34. azijnzeiker

  Mousse er niets aan kan doen?, dat weten we niet dat is ook makkelijk oordelen. Jij doet er dus ook aan mee.

 35. M.

  Gelukkig is Amalia niet zo moddervet als ik.

 36. azijnzeiker

  Mousse, je hebt 100% gelijk. Gefrustreerde figuren hier op deze site, en dat iedere dag opnieuw!

 37. M

  Mousse azijnzeiker weet niet wat hij typt, zo als eerder vandaag bleek. Maar een diepe buiging voor jouw mening. Je moet azijnzeiker dan ook met een korrel zout nemen. Ik en azijnzeiker mogen elkaar totaal niet. Hij heeft mij ooit een schizofreen genoemd, dat vergeef ik hem nooit.

 38. Curryworst

  Sorry Mousse. Mn excuses voor M. Ze heeft niets gepresteerd in bed vanavond, alweer niet. Vandaar ze wat verwarrend overkomt. Stemmingswisselingen hè.

 39. azijnzeiker

  Willem Alexander is de koning van Nederland.

 40. azijnzeiker

  Curry je kan mij wel nemen, al stinkt het hier en daar wat naar azijn.

 41. Curryworst

  Sorry azijnzeiker, maar jij bent te hoogbegaafd voor mij. M, met een ontwikkelingsvermogen van een 3-jarige, is gelijkwaardig voor mij. Vandaar dat we iedere dag 7x samen spiernaakt in bed aan “bezigheidstherapie” doen.

 42. M

  Uh, bluh.

  #VeronicaOffside

 43. azijnzeiker

  Het koningshuis heeft meer klasse en uitstraling dan Ajax Amsterdam.

 44. M

  Haha die azijnzeiker is jaloers, ik ben heerlijk aan de beurt.

 45. Dirk2

  Nee, de media en zo ook MC duwt het door onze strot.

 46. Prins Johm

  Ooh nog een paar jaartjes en dan is het officieel.

 47. azijnzeiker

  Je hebt gelijk Curryworst. Typisch een 3-jarige: altijd het laatste woord willen hebben…

 48. Gondorf

  Ik vind de derde prinses, Ariane, een lief en schattig meisje. Mooie dochters hebben Willem-Alexander en Maxima.

 49. toxilogic

  Alexia gaat nog veeeeele jaaaaaren stof opleveren voor de boulevard muskieten. Amalia gaat het moeilijk krijgen een geschikte vent te vinden, kon wel eens een vrouwtje worden.

 50. Snorlax

  “Met haar stoute TikTok-filmpjes”…Stout? Er was helemaal niets ‘stouts’ aan dat filmpje, ze deed een paar doodgewone danspasjes met een paar vriendinnen.

 51. Gondorf

  Liverpool – Chelsea 5-3

 52. anonymous

  Mannen van middelbare leeftijd die allemaal lopen te kwijlen
  bij de foto’s van een pas 15 ! jarige Alexia.
  Mannen zijn zo triest.

 53. Zomaar een persoon

  @Toxilogic – Er zijn best mannen die van een flinke vrouw houden. @anonymous – Triest idd, maar in feite is het gewoon biologie. Iets met vruchtbaarheid. Maar die verklaring maakt het natuurlijk niet minder treurig.

 54. Mann

  Net weer m’n 20-jarige vriendin volgeyoghurt. Lekker, lekker, lekker!

 55. Wilfred Degens

  Als haar grootmoeder waardig zal onze toekomstige koningin zich niet laten meesleuren in een competitie in populair gedrag door haar zus. Voor ons is Amalia tot nog toe de onovertroffen koninklijke nummer 1. Zij kan op haar manier ook jong zijn en genieten van haar jeugd nog zonder loodzware kroon.

 56. Corry Jankbal

  Volgens die “topfotograaf” is zij nu al een “supermodel”. Wat een topkontlikker die gozer!

 57. Republikein

  Het is een dom prinsesje dat nu al rookt.
  Over dertig jaar horen we er dus niets meer van, want dan is ze dood.

 58. El idioto

  Alexia is dan ook een mooie jonge dame, veel mooier dan die andere twee. Werd ook eens tijd dat er een mooie meid in het koningshuis rondwandeld. Als dat drie dochters van mij zouden zijn, zou ik bij Alexia zeker een tweede, derde of vierde vaderschapstest eisen, haha.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.