Prinses Alexia sneeuwt Amalia onder in de media

Met haar stoute TikTok-filmpjes en haar duckfase-poses weet prinses Alexia flink de aandacht te trekken. De media hebben het inmiddels meer over deze deugniet van de Oranjes dan over onze kroonprinses Amalia. Gisteren hadden de showrubrieken het erover dat Alexia nu op de cover staat van een Argentijns tijdschrift. “Prinses Alexia wint met haar sierlijke poses steeds meer terrein bij de media. Nu staat ze voor het eerst zelf op een voorpagina“, klonk het in RTL Boulevard.

Topfotograaf William Rutten: “Ik snap best dat een blad Alexia uitkiest, want zij springt er natuurlijk gewoon uit. Het is nu al een supermodel. Ik weet niet of ze zelf heel blij is met die coverfoto. Het is natuurlijk echt zo’n momentje van wangen inzuigen en de lippen naar voren. Zo’n Instagram-pose. Maar ik snap wel dat als je dat in de winkel ziet staan, dat het je blik meteen trekt.”

Het is een heel mooie meid, vindt William. “Zij heeft gewoon dingen in haar gezicht dat mening meisje zou willen hebben: mooie volle lippen, mooie ogen, mooie bone structure, mooi dik har. Dat kind heeft gewoon alles mee.”

Vorsten-hoofdredacteur Justine Marcella, de leukere versie van Marc van der Linden, zegt: “Alexia heeft nog niet bij ons de cover solo gehad, maar wel samen met haar moeder, namelijk met Koningsdag vorig jaar. Dat vond niet iedereen een goed idee, want zij zeiden: ‘Dat is zielig voor de andere zussen, als je alleen Alexia doet.’ Maar het was gewoon een heel mooie foto.”

Is Amalia hier wel blij mee?

De grote vraag is of ze er in het koninklijk huis wel blij mee zijn dat de focus niet op Amalia ligt. Zij wordt immers onze nieuwe koningin. Boulevard-host Eddy Zoëy: “Werkt het zo dat er gebriefd wordt naar Alexia van: ‘Dim even een beetje bij zo’n fotosessie, want je zus moet shinen? Dat is the queen to be.’ Werkt dat zo?

Justine Marcella: “Dat zou je zeggen na de laatste fotosessie, maar er wordt geen onderscheid gemaakt. Het was met Willem-Alexander en zijn broers ook zo. Ze zijn alle drie gelijk en het geeft helemaal niks als zij een keer op de cover staat. De volgende keer is het Amalia.”

Ook in Shownieuws ging het over dit onderwerp. “Het is best wel bijzonder. Dat ze echt een van de prinsessen eruit pikken zo pontificaal en prominent op de cover zetten…”, sprak Oranje-fan Sandra Schuurhof.

Lees ook:
SBS 6 durft TikTok-filmpjes Alexia niet uit te zenden (7 juni)
Royalty-Marc plaatst TikTok-filmpje Alexia, RVD boos (12 juni)
‘Prinses Alexia wilde meedoen aan The Voice Kids’ (27 juni)
Máxima reageert bij SBS 6 op TikTok-filmpjes Alexia (18 juli)

Foto: TikTok, NOS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen