Irene Moors: ‘Gerard Joling niet te oud voor TikTok?’

Irene Moors (53) vraagt zich af of Gerard Joling (60) niet een beetje te oud is voor TikTok. Het is immers vooral een platform voor tieners en twintigers. Dat zegt ze in een story op Instagram, waarin te zien is hoe beide tv-sterren met elkaar lunchen. Gerard is van alle sterren misschien wel het meest actief op social media. Sinds kort maakt hij ook filmpjes op TikTok. “TikTok is eigenlijk iets voor heel jonge mensen“, legt Gerard uit aan Irene. Zij daarop: “Ja! Ben je er niet een beetje te oud voor?

Gerard blijft echter tiktokken. “Nou, ik vind het toch wel heel, heel erg leuk. Ik ben dol op kinderen en jonge mensen. Je kan dansen en iets tegelijk doen. Maar je kunt ook iets gezelligs doen.”

De zanger hoopt op deze manier allerlei doelgroepen te bereiken. “Je hebt nu Twitter, je hebt ook Facebook en dat is voor de iets ouderen. Maar je hebt ook Instagram en Instagram Stories voor de jongere mensen. En dan heb je TikTok of was het nou TikTak? En dat is voor heel jonge mensen. Dan voel ik me ook een beetje jong. Misschien moet jij ook op TikTok.”

Irene ziet dat echter niet zitten. “Nee, ik heb daar totaal geen behoefte aan. Ik ben 53 en ik vind dat getiktok… Nee, dat heb ik helemaal niet.”

Gerard: “Nou, ik ga gewoon door met TikTok.”

Irene: “Ik vind het moedig.”

Een TikTok-filmpje van Gerard:

@gjolingKoekoek 😎 @michelledub ##fyp ##foryou ##voorjoupagina ##voorjou ##foryourpage ##gerardjoling ##bananachallenge ##shaggy

♬ origineel geluid – gjoling

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen