Máxima reageert bij SBS 6 op TikTok-filmpjes Alexia

Koningin Máxima heeft vrijdagavond in Shownieuws gereageerd op de uitgelekte TikTok-filmpjes van hun middelste dochter, prinses Alexia. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. De filmpjes van Alexia, waarop ze danst en zingt met haar vriendinnen, gingen in juni viral en daar is ze behoorlijk van geschrokken: ze was gisteren tijdens de zomerfotosessie van de Oranjes behoorlijk timide. Shownieuws vroeg haar ouders naar de uitgelekte filmpjes en zij reageerden openhartig.

Shownieuws was benieuwd wat koning Willem-Alexander en koningin Máxima van die filmpjes vinden. “Hoe vindt u dat uw eigen dochters omgaan met hun eigen sociale media?“, klonk het.

Máxima daarop: “Je kan als ouders twintig keer zeggen wat gedaan moet worden, maar ja: dan zijn ze allemaal met elkaar en de vriendinnen en dan gaat het toch wel mis. Dan zijn ze echt heel boos of teleurgesteld en dan zeg ik: ja, dit heb je ook wel geleerd.”

De Shownieuws-verslaggever: “U refereert aan het filmpje van prinses Alexia dat ze met vriendinnen lekker aan het dansen was?

Willem-Alexander: “Onder andere.”

Máxima: “Ja, onder andere, maar het is niet eens haar account. Het is van iemand anders en die heeft toch een screenshot gemaakt. Maar ja, dat zijn ook leermomenten, van: o ja, dat kan ook gebeuren.”

Royaltyverslaggever Sandra Schuurhof: “Het viel me wel op dat Alexia wat meer timide was deze keer bij de fotoshoot. Vaak zie je haar heel erg poseren en met haar haar, maar ze was echt wat rustiger. Ik denk dat ze erg geschrokken is van wat er gebeurde. Dat die TikTok-filmpjes echt viral gingen. Ik denk dat ze even goed op haar kop heeft gekregen thuis.”

Lees ook:
SBS 6 durft TikTok-filmpjes Alexia niet uit te zenden (7 juni)
Royalty-Marc plaatst TikTok-filmpje Alexia, RVD boos (12 juni)
‘Prinses Alexia wilde meedoen aan The Voice Kids’ (27 juni)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen