‘Prinses Alexia wilde meedoen aan The Voice Kids’

Prinses Alexia, die gisteren alweer 15 jaar oud is geworden, wilde meedoen aan The Voice Kids. Het is uiteindelijk toch niet doorgegaan. Dat zei royaltykenner Marc van der Linden vrijdagavond in RTL Boulevard. Alexia, met haar ondeugende TikTok-filmpjes nu al de prinses Margaret van het Koninklijk Huis, wilde graag optreden in de RTL 4-hit. “Ze had, heb ik begrepen, maar dat hoor je allemaal via-via, want dat krijg je niet gecheckt, dat ze een droom had om mee te doen aan The Voice Kids.”

Een royal in een talentenjacht op RTL 4 zou flink wat kijkers hebben getrokken. “Het was natuurlijk bijna onmogelijk, want als ze dan gewonnen had, dan had iedereen geroepen: ‘Ja, het is de dochter van de koning.’

Dat was dus heel lastig geweest, zegt royalty-Marc. “Maar de koning was al zo ver dat als ze inderdaad eerlijk door de voorrondes zou zijn gekomen, dat ze mee had mogen doen, maar zo ver is het uiteindelijk niet gekomen.”

Waarom is Alexia uiteindelijk toch afgehaakt? “Ze heeft ook een verlegen kant en dat is wel weer heel schattig.”

Alexia was onlangs in het nieuws, omdat ze flink actief is op TikTok. Die filmpjes staan overal op internet, maar mogen van Willem-Alexander-un niet getoond worden in de mainstream media.

Lees ook:
SBS 6 durft TikTok-filmpjes Alexia niet uit te zenden (7 juni)
Royalty-Marc plaatst TikTok-filmpje Alexia, RVD boos (12 juni)

Foto: RVD, Erwin Olaf

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen