Patty Brard: ‘Ster Dionne Stax flink gedaald’

Het buiten de pot piesen van Humberto Tan heeft niet alleen hém veel schade berokkend, maar ook Dionne Stax. Haar ster is flink gedaald door de affaire. Dat heeft Patty Brard gisterenavond gezegd in Shownieuws. Dionne was een tijdje hip en happening: ze zou de nieuwe Eva Jinek worden, ze zou het Songfestival gaan presenteren en daarna uitgroeien tot ’s lands nieuwste A-ster. Een paar jaar later heeft ze een afdankertje van Caroline Tensen gekregen en is ze weggestopt op de radio.

Waar is het misgegaan met Dionne? “Niet alleen Humberto’s imago heeft een deuk opgelopen, maar ook dat van Dionne Stax“, zei Evert Santegoeds gisteren in Shownieuws.

Collega Patty Brard denkt dat het ermee te maken heeft dat Dionne het etiket ‘homewrecker’ opgeplakt heeft gekregen. “Als je dan ziet dat Dionne Stax een beetje werd gezien als de vrouw die in een goed huwelijk stookte en daarna bij het Televizier-gala niet de presentatrice bleek te zijn die we dachten dat ze was, dan is het vlek op vlek.

Patty doelt op de afgang van Dionne als presentatrice van het Televizier-gala. De klus werd door velen gezien als warmlopen voor de presentatie van het Songfestival, maar vlak na het tv-gala slikten alle tv-kenners de naam van Dionne snel in.

Het meest onverbiddelijk was uiteraard Angela de Jong. Zij brandde de saaie presentatie van Dionne volledig af. “Dionne Stax dacht volgens mij dat ze als tante Hannie Lips een voorleesmiddag leidde met een stel kleuters“, brieste ze.

Of het nou haar rol als homewrecker was of die van Televizier-gala-host, één ding is duidelijk: Dionne heeft volgens Patty de afslag naar de A-categorie gemist.

Foto: NPO, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen