Angela de Jong: ‘Dyantha Brooks kopieert Eva Jinek’

Geplaatst op di 07 jul 2020 om 17:45

Dyantha Brooks is na Celine Huijsmans de grootste vrouwelijke tv-belofte die Talpa Network in huis heeft. Ze presenteert Shownieuws met flair en werd daarom door Gordon verkozen om een 1-op-1-interview met hem te houden: er keek gisteren geen hond naar, maar het waren wel leuke beelden. De totale zelfoverschatting van Gordon blijft geestig om te zien en Dyantha ging er lenig in mee. Nu haar ster rijzende is, krijgt ze echter wel te maken met de strenge tv-juf Angela de Jong.

Zoals we van de AD-draak gewend zijn, is ze weer lekker aan het bitchen. Angela spreekt van een ‘debuterend interviewster’ die normaal gesproken slechts ‘de autocue leest in Shownieuws’.

Angela vindt Dyantha een Eva Jinek-copycat. “Dyantha had ter voorbereiding goed bestudeerd hoe Eva Jinek zoiets doorgaans aanpakt. Van het pak tot de pose en blik van opperste concentratie – alles was tot in de puntjes gekopieerd.”

Het Gordon-interview ging echt he-le-maal nergens over: de entertainer riep dat ‘ie weer had gedronken en gesnoven en dat hij het zo moeilijk heeft. Oud news dus.

Ook Angela begrijpt weinig van het tv-interview. “Niemand die daar hardop durfde zeggen dat het interview dus nergens op sloeg omdat Gordon helemaal geen jaar clean is, want dat zou het feestje enkel verpesten.”

Gelukkig rondt Angela haar column snel daarna af, want anders krijgt ze weer boze Gordon-fans in de mail. “Maar gezien het kijkcijfer van Shownieuws zijn er daar toch niet al te veel meer van.

De column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: SBS
43 Reacties op “Angela de Jong: ‘Dyantha Brooks kopieert Eva Jinek’”


 1. Victor

  Dyan deed het best goed. Maar Gorden, wat een afgelebberde boterham is dat. Wie is er nog geïnteresseerd in die man?

 2. B

  Ken haar niet en wil dit vooral zo houden.

 3. Simon Dekker

  Dyantha Brooks. Een van die ‘mediapersoonlijkheden’ die je zonder de laag make-up op nooit zou herkennen in het dagelijkse leven.

 4. Voorspelbaar

  Die krijgt straks een show op Talpa in de middag. Een soort Oprah Winfrey Show.

 5. Casper

  Eva Jinek kopieert Oprah Winfrey.

  Wie kopieert wie?

  Over Angela Hamster haar verslaving heb ik het maar niet.

 6. Mark2

  Die achterlijke trut zal niets bakten om zo negatief mogelijk toeschrijven.wateeb verschrikkelijk aandachttrekkende, zichzelf verheerlijkende trut!

 7. Pim

  Natuurlijk wilde Gordon alleen haar, ze geeft nog geen tegengas, is nog een puppy wat dat betreft. De rest van de Shownieuws roedel had hem wel aangepakt en dat weet Gordon de junkie

 8. Geen hond keek in Nederland

  Zoveelste speeltje in de speeltuin van alleen de media.

 9. Nadege

  Nou, Mark2 “zal niets bakten” etc. Geen touw aan vast te knopen aan je bijdrage. Doe maar niet meer reageren of eerst eens een cursusje Nederlands. Doe ze de groeten op de kermis.

 10. Respect ✌️

  Misschien dat die Dyantha nog aan een paar p0rn0films
  meedoen voordat ze te oud wordt want verder is het ook niet veel soeps.

 11. Respect ✌️

  ‘Mee kan doen’

 12. Lies

  De vergelijking met Eva Jinek zie ik niet. Eva las vroeger ook de autocue bij het journaal? Mooie en leuke dame en idd goed gekleed! Geen kipfilets onder de armen. Ik gun Dyantha een mooie carriere.

 13. q8

  dyanta,
  prachtvrouw, met weinig poeha,(hopelijk blijft dat zo),
  ze komt neutraal over,
  erg duidelijk,
  kan de regie goed vasthouden
  KLASSE

 14. Klaus Kinski

  Mooie Frau!!

 15. Patty Brard

  Ik moet poepen als ik die vrouw zie.
  En ik ben helemaal niet jaloers op Dyantha.
  Ik ben niet jaloers en ik voel geen afgunst.
  En ik benijd haar ook niet dat zij wél en ik níet dat interview met Gordon mocht doen. De trut.

 16. Jos Ti

  Iets of iemand imiteren hoort bij Talpa

 17. Lies

  Als je niet van kipfile maar hamlappen onder de armen houdt kijk dan mijn films bij de bekende p.r.osites, zoek bij mijn naam,categorie Ssbbw loves bbc.

 18. man pan

  Hoe verzin John de Mol het toch, een presidentieel interview met iemand van zijn eigen stal. Wie is het volgende: Patty Brard, Guido den Aandachtstrekker, Albert Verlinde … spannend!!!!

 19. Inn With The Gin

  Dyantha is een verrijking van de BN’ers scene, schaamteloos mooie dame inderdaad. Alleen nog even aan dat ordinaire Amsterdamse accent werken. De letter V is geen F, de letter Z geen S. Zo moeilijk is het niet. Verder een prima journaliste, behoorlijk objectief ook.

 20. Kees

  @Inn With The Gin: niet overdrijven, ze is leuk maar ze is geen topper en ze is ook geen journaliste. Het is duidelijk als er weer ijverig gepost wordt door familie/vrienden van de desbetreffende persoon.

 21. azijnzeiker

  Een kopie van een kopie, van een andere kopie, van weer een andere kopie, allemaal dezelfde, maar dan net iets anders. Een kopie dus. Als laatste maken wij daar van ook een kopie. Wat een titel van deze site.

 22. REMCO

  IEDEREEN OPGELET OPSPORING VERZOCHT OP HET EERSTE NED.

 23. Bears’den

  Ben het vaak eens met Angela eens maar nu niet..
  Dyantha deed het gewoon goed!
  Leuke en knappe vrouw en misschien moet ze idd nog wat vlieguren maken, maar ze komt er wel..

 24. Job

  Celine Huijsmans is inderdaad de grootste tv-belofte van SBS, die heeft potentie.

  Van de bel-spellen! :)

 25. Karin

  Wel sinds Pepijn Bierenbroodspot vertrokken is…

 26. Vera

  Ik denk dat Angela, en niet Gorden een slokje op had. Ze zag ze duidelijk vliegen. Dyantha deed het gewoon goed.

 27. Zomaar een persoon

  @Job – Al een jaar of 15 of een belofte. Die grote shows gaan niet meer komen.

 28. Herman

  Zo sneu dat ze het bij Talpa een goed idee vonden om een talpaster door een talpa presentatrice in een Talpa programma op een Talpa zender te laten interviewen. Wij van wc eend…

 29. Anouk

  Ze moet spraakles nemen, ze praat zo goedkoop Amsterdams.. maakt haar zo cheap

 30. M.

  Gordon rot ff op je naar je kut villa en ga ff snel snuiven en zuipen debiel dat je bent.

 31. M.

  @Lies, jij ziet wel meer niet maar dat wil dan nog niet zeggen dat het er niet is.

 32. Hexx

  Is media courant verkocht of worden de stukjes door iemand anders gemaakt?

 33. apekop

  Zat die bruine sjinees weer te raaskallen over racisme.

 34. Pim

  Ennnnn Taxi komt weer terug. op SBS. Met Gordon

 35. Jordao

  Mooie vrouw maar celine Huismans vind ik de mooiste…

 36. DeBaron

  Ik poep op Angela de jong.

 37. JOLLA

  ze is fan van kanye west dus dan weet je haar IQ wel….

 38. pr aatjes

  ANGELA, the best there is ………..

 39. Ikke

  Met de meeste presentatoren is niks mis, wel met de meesten die er ook achter de desk zitten en als je het niks vind er zijn nog andere zenders en de tv heeft een uit knop. Heb het hele gebeuren niet gezien, zo’n onzin, geen belangstelling voor. Veel artiesten zijn gewoon grote aanstellers, o.a. Gordon en Fred van Leer, vreselijke figuren. Cabaret figuren kunnen ook vreselijk irritant zijn.

 40. MolTalk

  Als dit 1 van de grootste talenten is van Talpa, dan zou ik me zeer grote zorgen maken als ik John de Mol was. Celine heeft tenminste haar tetten nog, dus dat begrijp ik.

 41. Flauwe Kul

  Om Eva helemaal te kopiëren, heeft Dyantha i.p.v. een foto van Hillary Clinton een foto van Gordon op haar nachtkastje staan…

 42. Teuntje

  Mokkel kan er niks van in het land der blinden is 1 oog koning

 43. Chelsey

  Beste Angela de Jong, de Fake Skills van Madam Luxembourg zijn inderdaad, zoals je zelf eigenlijk al aangeeft, door vrijwel elk talentvolle presentator met voldoende vlieguren eenvoudigweg te kopiëren. Zo bijzonder is die peperdure riool “Diva” dus nu ook weer niet! Nep Evaatje stelt als talkshowhost totaal weinig voor, vooral nu ná haar overstap naar (r)iool (t)élévision (L)uxembourg.! Zij stelt enorm teleur voor wat betreft het aantal kijkers dat ze met haar jinek-versie van rtL-late night trekt op riool 4. De “tv-belofte” van je eigen mediaclubje: dpg/rtL-nederland/Qmusic is echter eerder een mislukking te noemen dan de tv beloften die nog in volle bloei staan bij talpa tv! Het is te begrijpen dat jij als nep recensente c.q. columniste er alles aan doet om de in bloei zijnde bloemetjes van de concurtent te vernietigen! Weer een mislukte missie beste wroet varkentje, want het gaat je niet lukken! Iedereen heeft je door meid! Jammer maar helaas voor Herr Bertelsman, immers John de Mol en zijn Nederlandse talpa tv zijn niet meer stuk te schrijven! Geef het dus maar op beste rtL-Angela!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.