Angela de Jong: ‘Dyantha Brooks kopieert Eva Jinek’

Dyantha Brooks is na Celine Huijsmans de grootste vrouwelijke tv-belofte die Talpa Network in huis heeft. Ze presenteert Shownieuws met flair en werd daarom door Gordon verkozen om een 1-op-1-interview met hem te houden: er keek gisteren geen hond naar, maar het waren wel leuke beelden. De totale zelfoverschatting van Gordon blijft geestig om te zien en Dyantha ging er lenig in mee. Nu haar ster rijzende is, krijgt ze echter wel te maken met de strenge tv-juf Angela de Jong.

Zoals we van de AD-draak gewend zijn, is ze weer lekker aan het bitchen. Angela spreekt van een ‘debuterend interviewster’ die normaal gesproken slechts ‘de autocue leest in Shownieuws’.

Angela vindt Dyantha een Eva Jinek-copycat. “Dyantha had ter voorbereiding goed bestudeerd hoe Eva Jinek zoiets doorgaans aanpakt. Van het pak tot de pose en blik van opperste concentratie – alles was tot in de puntjes gekopieerd.”

Het Gordon-interview ging echt he-le-maal nergens over: de entertainer riep dat ‘ie weer had gedronken en gesnoven en dat hij het zo moeilijk heeft. Oud nieuws dus.

Ook Angela begrijpt weinig van het tv-interview. “Niemand die daar hardop durfde zeggen dat het interview dus nergens op sloeg omdat Gordon helemaal geen jaar clean is, want dat zou het feestje enkel verpesten.”

Gelukkig rondt Angela haar column snel daarna af, want anders krijgt ze weer boze Gordon-fans in de mail. “Maar gezien het kijkcijfer van Shownieuws zijn er daar toch niet al te veel meer van.

De column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen