Sander Janson: ‘Ik wil graag in beeld blijven’

Geplaatst op di 07 jul 2020 om 15:45

Sander Janson vindt het lastig om langere tijd niet op televisie te verschijnen. Daarom deed hij recentelijk ook mee aan de datingshow Lang Leve De Liefde op SBS 6. Dat vertelt de presentator in het AD. Drieënhalf jaar geleden ging Sander Janson door een gitzwarte periode in zijn leven: na vijftien jaar werd zijn RTL 4-show CampingLife van de buis gehaald. Nu is hij kandidaat in een datingshow. “Het was een leuk uitstapje en vind het eigenlijk ook wel leuk om in beeld te blijven.

Sander keerde vorig seizoen terug op de buis als presentator van het gesponsorde RTL Kampeert, maar vanwege de coronacrisis is er nog geen nieuw seizoen in de maak. Hij hoopt op een vervolg. “Dat is wat ik wil en veel andere mensen.

Klotecorona, vindt Sander. “Door corona zijn veel branches geraakt, dus we zijn nu aan het puzzelen hoe we dat kunnen doen. Het is de bedoeling dat we dat in augustus of september opnemen.”

Tot die tijd is Sander vooral druk met zijn eigen praktijk. Hij is tegenwoordig orthomoleculair voedingsdeskundige; daar hoef je dus ook niet jarenlang op gestudeerd te hebben. “Ik vind het fijn om samen met mensen te kijken wat ze mankeren en hoe ze dat op celniveau in orde kunnen krijgen.

Zit daar een programmaatje in? “Ik heb het nog niet aangekaart, maar het lijkt me erg leuk om te doen.

Foto: RTL
25 Reacties op “Sander Janson: ‘Ik wil graag in beeld blijven’”


 1. Jochum van G.

  Je mag mij altijd bellen voor tips!

 2. Casper

  Ook al op de bank gedumpt bij RTL.

 3. Hopsakees

  Die jongen deed dat Campinglife niet verkeerd. Je hebt daar geen Jeroen Pauw voor nodig.

  Begrijp ook niet dat zo’n programma over campings, caravans en campers niet meer bestaat. Dikke handel in vergrijzend Nederland.

 4. sjaak

  heb altijd een beetje medelijden met dit soort cn’ers

 5. Huib

  Hij is wel erg knap.

 6. orthomoleculair voedingsdeskundige is een niet erkende natuurgeneeswijze die eigenlijk heel gevaarlijk en onverantwoord is.;

  Als orthomoleculair voedingsdeskundige bedrijft Sander Jason kwakzalverij. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt niet dat orthomoleculaire therapie helpt bij het verminderen van klachten of genezen van ziekten.
  Google gerust even op de zoekterm aangevuld met kwakzalverij, of surf even naar de website van Skepsis, daar lees je alles over de charlatans en bedriegers in deze zelfbenoemde beroepsgroep.
  O ja, hij zegt het zelf al: gelukkig hoef je er niet te lang voor te studeren.. me dunkt, zelfs je buurvrouw mag zich na twee dagen al orthomoleculair voedingsdeskundige noemen. Echt waar!!

 7. Sceptisch

  Orthomoleculaire geneeskunde is volgens de medische wetenschap onzin. Patiënten worden misleid door quasidiagnostiek en de vele supplementen die worden voorgeschreven zijn overbodig en niet altijd onschadelijk.
  Knip/plak.
  Lees meer door op de naam sceptisch te klikken.

 8. Noah Kraan

  Wat is dit nou weer voor griezel! Een gekke charlatan die helaas weer aandacht krijgt! Trap er niet in!

 9. Maria Veldman

  De term ‘orthomoleculaire geneeskunde’ is bedacht door de Amerikaanse scheikundige en tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling, die groot gezag had op zijn eigen vakgebied, maar van geneeskunde geen verstand had. Hij meende dat verschillende ziekten (o.a. kanker) bestreden konden worden met enorme hoeveelheden vitamine C.
  Orthomoleculaire geneeskunde wordt tegenwoordig gewoon als kwakzalverij beschouwd. En wel een van de populairste vormen, waarschijnlijk omdat het veel lijkt op echte geneeskunde.
  https://www.kwakzalverij.nl/nieuws/orthomoleculair-dieet-is-dat-wat/

 10. Respect ✌️

  Zal vast wel een contract krijgen bij de Mol of Pvdv, die nemen zoveel gasten aan die niks op tv te zoeken hebben dus deze talentloze maakt zeker ook kans bij ze.

 11. Captain Caveman

  Gewoon wat lelijks zeggen over negers! Sta je meteen in het middelpunt van de belangstelling van vooral de toonaangevende linkse kliek in Amsterdam

 12. Bram

  O ja, Sander! Waar was jij gebleven. Ik vond jou altijd wel een leuke kerel.

 13. Paul Grijpstra

  Fout mannetje.
  Einde carrière in zicht zo te zien.
  Foute keuzes zijn ook keuzes.

 14. Lachgas

  Prettige presentator, moet meer kunnen.

 15. Jos Ti

  Meedoen aan een datingshow terwijl je getrouwd bent

 16. Caroline

  Heb een beetje een zwak voor hem. Ondanks dat ie een beetje fout is met de dames, volgens mij😉

 17. Rotterdammer

  Ik ken die hele man niet… heb ook nóóit naar zijn programma over sleurhutten etc. Lijkt mij een type dat maar in het distributiecentrum van AH moet gaan werken.

 18. Sander Janson

  Mijn penis is mijn beste vriend.

 19. Axl

  Dacht dat zijn naam Sandor was…

 20. Lena

  Sandertje heeft voor € 545 een 4-daagse training gevolgd met een online multiple-choice examentje als afsluiter.
  Groot genoegen geeft het dat ze op papier een HBO denkniveau ‘eisen’ maar dat er hoegenaamd geen enkele vooropleiding nodig is om orthomoleculair voedingsdesku dive te worden. Lagere tuinbouwschool is voldoende om een registratie in het BIG-register te insinueren en een witte jas te mogen dragen om zogenaamd werkzame medicijnen en enge pillen en supplementen aan de goedgelovige patiënten te verkopen.
  Ik stel voor dat hier kamervragen over gesteld gaan worden.
  Dit kan niet kloppen lijkt mij.

 21. Warmoes

  ” Ik vind het fijn om samen met mensen te kijken wat ze mankeren en hoe ze dat op celniveau in orde kunnen krijgen”
  Zulke types zijn een gevaar voor de samenleving, creep.

 22. Trudy

  Lekker ding! Vooral in n zwemshort presenteerde hij geweldig!!

 23. Mart

  Ik vond hem heel erg goed in Campinglife. Moeilijk programma om wat van te maken. Bij hem keken er rond een miljoen mensen naar. Hij verdient een plek op tv in een dergelijk programma.

 24. Jantien

  Het is een eerste klas oplichter.
  Vroeger had hij een cursus waarzeggen (paragnost) op tv gedaan als ie er makkelijk geld mee kon gaan verdienen. Tegenwoordig wordt elke boerenlul die een computer aan kan zetten een fake-arts die goedgelovigen en hun ziektekostenverzekering bedonderen en gruwelijke bedragen incasseren voor ‘holistisch water’ en kalkpilletjes van het merk ‘Placebo©` …

 25. Eline93

  Het hoogtepunt van Sander Janson is wat mij betreft toch wel het onderstaande filmpje:

  https://www.youtube.com/watch?v=XJs0Ru7rpbc

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.