Sander Janson: ‘Ik wil graag in beeld blijven’

Sander Janson vindt het lastig om langere tijd niet op televisie te verschijnen. Daarom deed hij recentelijk ook mee aan de datingshow Lang Leve De Liefde op SBS 6. Dat vertelt de presentator in het AD. Drieënhalf jaar geleden ging Sander Janson door een gitzwarte periode in zijn leven: na vijftien jaar werd zijn RTL 4-show CampingLife van de buis gehaald. Nu is hij kandidaat in een datingshow. “Het was een leuk uitstapje en vind het eigenlijk ook wel leuk om in beeld te blijven.

Sander keerde vorig seizoen terug op de buis als presentator van het gesponsorde RTL Kampeert, maar vanwege de coronacrisis is er nog geen nieuw seizoen in de maak. Hij hoopt op een vervolg. “Dat is wat ik wil en veel andere mensen.

Klotecorona, vindt Sander. “Door corona zijn veel branches geraakt, dus we zijn nu aan het puzzelen hoe we dat kunnen doen. Het is de bedoeling dat we dat in augustus of september opnemen.”

Tot die tijd is Sander vooral druk met zijn eigen praktijk. Hij is tegenwoordig orthomoleculair voedingsdeskundige; daar hoef je dus ook niet jarenlang op gestudeerd te hebben. “Ik vind het fijn om samen met mensen te kijken wat ze mankeren en hoe ze dat op celniveau in orde kunnen krijgen.

Zit daar een programmaatje in? “Ik heb het nog niet aangekaart, maar het lijkt me erg leuk om te doen.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen