Dennis Schouten stapt over van Talpa naar GeenStijl

Dennis Schouten werd aan het begin van de maand nog opzij geschoven door Talpa Social, maar de videomaker heeft alweer nieuw onderdak gevonden. Hij wordt videobaas bij NieuwNieuws.nl, een dochter van GeenStijl. En hij heeft er ongelooflijk veel zin in. “Ik heb een nieuwe baan! Na jarenlang voor een baas te hebben gewerkt denk ik het nu uiteraard zelf beter te kunnen en word ik Chef Video bij het gloednieuwe NieuwNieuws. Iedere dag filmpjes, iedere dag entertainment.

Dennis gaat niet alleen maar filmpjes maken. “Ik ga ook nieuw talent begeleiden en we komen binnenkort met nog meer namen die zich hebben aangesloten bij ons platform.

NieuwNieuws.nl spreekt in een persbericht van ’twee grote namen’. “In augustus wordt bekend wie dat zijn.”

Tot voor kort maakte Dennis, onder de vlag van Talpa Social, het programma RoddelPraat op YouTube. De censuurafdeling van Talpa kwam echter in actie toen Dennis iets te loslippig werd. Hij werd zonder pardon op straat gezet.

Nu gaat hij dus aan de slag voor de dochtersite van GeenStijl. “Lang geleden was NieuwNieuws al een baken van licht in het nieuwslandschap. In 2008 werd de titel omgebouwd tot het welbekende SpitsNieuws. Een titel die in 2015 werd opgedoekt, maar de oude garde is terug op het oude nest“, klinkt het.

De bètaversie is alvast te bekijken op NieuwNieuws.nl. De laatste nieuwsberichten van NieuwNieuws.nl worden ook doorgeplaatst op de populaire opiniesite GeenStijl.

Foto:

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen