BLVD-Veronica doet Arietje: ‘Van mij hoefde VI niet weg’

Geplaatst op ma 13 jul 2020 om 8:50

Boulevard-verslaggeefster Veronica van Hoogdalem doet een Arie Boomsmaatje. Lachend steunde ze zijn fanatieke actie om de financiering onder Veronica Inside vandaan te halen, maar nu de wind is gaan draaien en cancel culture behoorlijk onder vuur ligt, roept ze ineens dat de talkshow van haar niet van de buis hoefde. “Niemand cancelde VI, we waren de racist bagger zat. De mannen besloten zelf om die laatste aflevering niet te doen omdat ze elkaar niet meer konden luchten. 🤦🏾‍♀️

Wat een onzin, zegt een anonieme twitteraar daarop: “Je zat potsierlijk te lachen dat Boomsma achter de sponsors van VI aanging, dat noem je cancel-culture. En nu overkomt het jou en moeten we allemaal medelijden met je hebben. Hypocrisie noem je dat.

Veronica: “Nee ik heb heel duidelijk in die uitzending gezegd dat ik niet wil dat het programma van de buis gaat, wel ze wakker schudden en hoopte dat zowel de zender als de heren zich realiseren dat ze met zo’n groot platform en dat soort uitspraken mensen kunnen kwetsen.

De twitteraar daarop: “Dus door achter sponsors aan te gaan van een programma zodat ze de financiering verliezen van dat programma en het niet meer uit kunnen zenden zodat het gecanceld moet worden, noem jij geen cancel-culture?

Daar had Veronica geen antwoord op.

Eerder deed Arie Boomsma soortgelijke hypocriete uitspraken. Na zijn boycotactie trok hij zijn keutel in en gaf hij aan dat VI van hem tóch niet van de buis hoeft. “Arie Boomsma zet je meteen neer als een racist, om dat twee dagen later weer te herroepen“, merkte Johan Derksen onlangs cynisch op.

Lees ook:
Felle BLVD-discussie over kapotmaken Veronica Inside (19 juni)
BLVD-Veronica lachte om cancellen VI, nu zelf de klos (11 juli)

Foto: RTL
34 Reacties op “BLVD-Veronica doet Arietje: ‘Van mij hoefde VI niet weg’”


 1. Remi

  “Daar had Veronica geen antwoord op.” ;)

 2. Walter

  Wat een draaiers werken er toch bij RTL Boulevard.

  Te bizar voor woorden.

 3. Suckerpunch

  Weet je, deze mensen kunnen alleen maar “praten” en ik heb geleerd dat diegene met de grootste bek of praatjes alstijd diegene zijn die NIKS waarmaken.

  Blaffende honden bijten niet.

  In de gevangenis zegt ment niet voor niets “kijk uit voor de stille”….

  Gewoon oprotten met deze oproetkraaiers; dit zijn de mensen die onze samenleving ontwrichten door allerlei meninkjes in het publieke debat te gooien en zo alles proberen te beinvloeden!

 4. Paul

  Walter
  ma 13 jul 2020 om 8:59

  Je kunt inderdaad maar beter zoals jij de hele dag door constant hetzelfde herhalen.

 5. Truus

  Dit rare kind waar overigens vaak geen zinnig woord
  uit komt is niet serieus te nemen,nu terug krabbelen
  om eigen imago schade te voorkomen weg ermee.🐷

 6. Flauwe Kul

  Moet ze niet haar voornaam veranderen? Ze “werkt” toch bij RTL?

 7. Harry

  Niet slim, meisje

  Nu wordt je, net als Arie Bomarie,

  door beide kampen uitgekotst…

  Jullie houden de huiliehuilie culture

  in stand. (En die ben ook ìk zo zat…)

 8. Plop!

  Boycot ARIE BOOMSMA, neem een andere sportschool!!!

 9. Curryworst

  Heerlijk toch hoe het keihard als een boomerang terugkomt bij dit opportunistische zwarte vrouwtje.
  Waar moeten wij die Van Hoogdalem van kennen eigenlijk?
  Behalve dan dat dat aanstellerige gedrag van haar bij Boulevard.

 10. CB

  Zucht…. zijn we nou nog niet klaar met VI?

 11. Captain Caveman

  Achteraan in de rij beroeps gekwetsten gaan staan AUB.

 12. LD

  Veronica doet het…. slechter

 13. Nigeria-Duitsland (Nig-Ger)

  “De racist bagger”? Moeten we ons de les laten lezen door zo’n hittepetitje dat haar vmbo niet heeft afgemaakt?

 14. Rotterdammer

  Hypocriete trut… laat haar lekker achter de kassa gaan zitten van de supermarkt waar Arie Boomsma vakkenvuller wordt.Allebei van tv af aub.

 15. Bart

  Waarom is Veronica van Hoogdalem nog steeds op televisie?
  Wat kan zij dat ze telkens als iets stopt toch weer ergens opduikt op tv?
  Nu weer als muziekdeskundige bij RTL Boulevard. Omdat ze een blauwe maandag vj was bij TMF/MTV.

 16. 🗣(wordt straks verwijderd...)

  Is dat dreigement nou nog niet uitgevoerd?

 17. Het

  Nee Bart. Haar vriend is rapper.

 18. Bart

  @Het Oh ja dan heeft zij natuurlijk verstand van muziek. Dan kan ze zo in een jury naast Ali B en André Hazes junior.

 19. mcp

  Heeft ze het weerbericht van woensdag al gezien?

 20. Captain Caveman

  Hollandse boerekop is hard en dom! Dat zijn ze zeker! Als die boerekoppen mensen al 40 jaar laten meedraaien in de bijstand en uitkeringen. Uitslapen, blowen en rappen. Doe dan wat met dat talent,🤩

 21. Joop de viroloog

  Ik ken Veronica als zeezender,

  van deze donkere dame heeft deze witman nog nooit gehoord.

  het zal wel niks zijn! afvoeren ….

 22. Annelien Plasgoot

  Leuk behang dat dan wel weer.

 23. Otto Normal

  Arie ( Jezus) vBombarie ? en troeltje Hoogdalem ? Lekker belangrijk

 24. Dominee van Balen

  Veronica van Hoogdalem is een deuger en een NSBér net als die griezel Arie Boomsma. De meerderheid in Nederland is nog steeds BLANK is ( dus niet wit) en de meerderheis doet niet aan racsime terwijl BLM dat duidelijke wel doet!

  Die opgedrongen racisme obsessie door een handjevol subsidie slurpende uitkeringstrekkers, schreeuwers, plunderaars samen met een handjevol blanke NSB’ers die zich een bekende Nederlander wanen en meelopen met een idiote BLM demonstratie op de Dam waar 14 duizend mensen op elkaar staan gepakt in Corona tijd. Een hysterische verongelijkte krijsende groep aangevoerd door de burgemeester van Amsterdam, activiste Femke Halsema. Een groep schreeuwers die een Amerikaanse zwarte crimineel heilig verklaren en zwarte piet in zijn gezicht willen trappen (Akwasi).

  Denken deze mensen nu echt dat ik deze chantage serieus neem? Uiteraard niet. Ik voel me blanker dan ooit en weiger mij in een hoek van racisme te laten drijven door deze schreeuwers, beroepsslachtoffers en labiel deug kneuzen.

  Ik ben geen racist en dat ben ik ook nooit geweest. Ik heb niets met slaven want dat is te erg voor woorden kij maar naar een land als Qatar en andere landen waar slaven ng steeds worden gehouden en waar men stil over bljft.

  Selectieve verontwaardiging door deugkeuzen, schreeuwers, beroeps slachtoffers, uitkeringstrekkers neem ik niet serieus.

  Prettige dag en doe voorasl niet de groeten aan mensen als Veronica van Hoogdalem , Akwasi, NSB’er Arie Boomsma, Erik van Muiswinkel, Claudia de Breij, Halina Reijn, Anouk, Glennis Grace, etc deze deugkneuzen kots ik helemaal uit!

 25. Teuntje

  Wie is die muts zuster van deugmens Arie?

 26. Teuntje

  Dominee van Balen goed gezegd

 27. Gerda

  Door dit soort mensen word je vanzelf racist..Overigens als VI doorgaat, zouden ze eerst moeten kiezen wie er nog sponsor mág zijn voor dat programma en zouden de voetballers niet hoeven rekenen op een ego showtje, voor hen genoeg andere sporters..

 28. Lariekoek

  @Dominee van Balen, de niet-deuger, houdt niet van deugers. Ik ben wel blij dat de laatste uitzending van VI niet is doorgegaan! Hopelijk is de ruzie tussen de 3 heren niet gespeeld en komt VI nooit meer op de buis. Als je een blanke man, die verkleed is als Zwarte Piet, met Akwasi vergelijkt, ben je niet goed bezig!

 29. Momo

  Welke ‘racist’ bagger??? We zijn jouw bagger zat, onbeduidend wicht.

 30. Momo

  @Lariekoek

  Leugenaar. Akwasi werd met helemaal niemand vergeleken. Derksen suggereerde dat hij verkleed was als Zwarte Piet.

 31. Annet

  Veronica van Hoogdalem praat poup net als Akwasi hele vieze meurende puop.

  @ Lariekoek. Ik vind dat Akwasi op zwarte Piet lijkt, het is geen zwarte Piet want ik vind zwarte Piet leuk en Akwasi is niet leuk, maar een hater.

  Derksen maakte een grap en bij die kwetsbare deugers is dat verkeerd gevallen. Die NSB’er sportschool griezel een Judas. Hoop dat zijn drie sportscholen in Amsterdam failliet gaan. Arie Boomsma staat nu voor altijd te boek als een NSB’er en een laffe Judas.

 32. Noah Kraan

  Eerst hard roepen en nu huiliehuilie doen! K*nkerslet

 33. Rob

  Wat ben ik blij dat ik eind dit jaar emigreer. Ik heb er zo genoeg van in dit land. Het gaat bergafwaarts, maar de links denkende mensen trappen er in. Hebben niet in de gaten dat Nederland over pakweg twintig jaar helemaal naar de knoppen is. Nog enkele maanden… kan niet wachten… dan foetsie. Veronica is, net zoals veel anderen, een echt kudje.

 34. Patty Poep

  Laat me met rust, al dat gedoe om niks.
  Ik wil al weken figuurtjes schijten op de tafel voor een onderhoudende docu over mijn schijtleven maar niemand wil ervan weten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.