BLVD-Veronica doet Arietje: ‘Van mij hoefde VI niet weg’

Boulevard-verslaggeefster Veronica van Hoogdalem doet een Arie Boomsmaatje. Lachend steunde ze zijn fanatieke actie om de financiering onder Veronica Inside vandaan te halen, maar nu de wind is gaan draaien en cancel culture behoorlijk onder vuur ligt, roept ze ineens dat de talkshow van haar niet van de buis hoefde. “Niemand cancelde VI, we waren de racist bagger zat. De mannen besloten zelf om die laatste aflevering niet te doen omdat ze elkaar niet meer konden luchten. 🤦🏾‍♀️

Wat een onzin, zegt een anonieme twitteraar daarop: “Je zat potsierlijk te lachen dat Boomsma achter de sponsors van VI aanging, dat noem je cancel-culture. En nu overkomt het jou en moeten we allemaal medelijden met je hebben. Hypocrisie noem je dat.

Veronica: “Nee ik heb heel duidelijk in die uitzending gezegd dat ik niet wil dat het programma van de buis gaat, wel ze wakker schudden en hoopte dat zowel de zender als de heren zich realiseren dat ze met zo’n groot platform en dat soort uitspraken mensen kunnen kwetsen.

De twitteraar daarop: “Dus door achter sponsors aan te gaan van een programma zodat ze de financiering verliezen van dat programma en het niet meer uit kunnen zenden zodat het gecanceld moet worden, noem jij geen cancel-culture?

Daar had Veronica geen antwoord op.

Eerder deed Arie Boomsma soortgelijke hypocriete uitspraken. Na zijn boycotactie trok hij zijn keutel in en gaf hij aan dat VI van hem tóch niet van de buis hoeft. “Arie Boomsma zet je meteen neer als een racist, om dat twee dagen later weer te herroepen“, merkte Johan Derksen onlangs cynisch op.

Lees ook:
Felle BLVD-discussie over kapotmaken Veronica Inside (19 juni)
BLVD-Veronica lachte om cancellen VI, nu zelf de klos (11 juli)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen