Connie in tranen op SBS 6 vanwege gehackte Insta

Connie Witteman heeft een heel zwaar weekend achter de rug, omdat haar Insta vanwege een hack een ochtendje uit de lucht is geweest. Ze was in paniek en schakelde direct haar netwerk in en uiteindelijk was het Olcay Gulsen die haar aan iemand linkte, die haar socials-pagina weer snel in de lucht kreeg. Het heeft diepe sporen achtergelaten bij Connie: ze deed zondagavond huilend haar verhaal in Shownieuws, waarna ze – terecht – flink werd bespot door Bart Ettekoven.

Connie’s Insta is niet zomaar een Insta, benadrukte ze zelf. “Al mijn Insta-vrienden zijn ook echt vrienden, want ik heb met allemaal een lijntje. Het is ontzettend emotioneel allemaal. Ik denk dat ik echt de enige ben die ook ’s morgens, ’s middags en ’s avonds twee uur zit te antwoorden, dus echt zes uur per dag.”

Daarna schoot Connie helemaal vol. “Ja, stop! Ja, dat is gewoon moeilijk, omdat het toch wel iets heel ergs emotioneels is. Ja, omdat ik een band heb, maar er zitten ook mensen op met echt problemen en die zitten dan op m’n DM en dan geef ik ze raad. Daar houden ze zich echt aan vast. Als ze ’s morgens opstaan dan kijken ze altijd naar mijn spreuk.”

Kennelijk heeft de societyster in het echt bijna geen vrienden meer, want ze loopt de hele dag met haar online vriendjes te kwekken. “Kinderen die slecht eten krijg ik ook op m’n DM en dan zeggen ze: ‘Hé, mimi, ik heb mijn bordje leeg.’ Dat zijn kindjes van 3 of 4. Dat raakt me. Ook met oude mensen die geen contact hebben met de buitenwereld praat ik.”

Ik vind het echt heel moeilijk dat ik dat niet kon doen“, snikte ze.

Open mond

Weekend-baas Bart Ettekoven reageerde verbijsterd. “Ik zit hier echt met open mond naar te kijken. Dit is toch niet serieus, jongens? We hebben het gewoon over Instagram en dat account was er even af. Ze doet werkelijk alsof er een Derde Wereldoorlog uitgebroken is.”

Waar is ze mee bézig, zegt hij. “Het is hartstikke leuk, maar ga wat doen met je leven, zou je bijna zeggen. Als dat het enige is waar je je hele leven aan ophangt, contact hebben met mensen die je niet echt kent… Ik zou dan eens gaan investeren in de band met mijn eigen kinderen dan, zou ik zeggen in haar geval.”

Vreest hij nu niet voor een Weekend-boycot door Connie? “Ze praatte toch al niet meer met mij, hoor. Ze is heel kieskeurig.”

Shownieuws-collega Albert Verlinde, de buurman van Connie, hield wijselijk – maar ook enigszins lafjes – zijn mond.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen