Connie in tranen op SBS 6 vanwege gehackte Insta

Geplaatst op ma 13 jul 2020 om 8:20

Connie Witteman heeft een heel zwaar weekend achter de rug, omdat haar Insta vanwege een hack een ochtendje uit de lucht is geweest. Ze was in paniek en schakelde direct haar netwerk in en uiteindelijk was het Olcay Gulsen die haar aan iemand linkte, die haar socials-pagina weer snel in de lucht kreeg. Het heeft diepe sporen achtergelaten bij Connie: ze deed zondagavond huilend haar verhaal in Shownieuws, waarna ze – terecht – flink werd bespot door Bart Ettekoven.

Connie’s Insta is niet zomaar een Insta, benadrukte ze zelf. “Al mijn Insta-vrienden zijn ook echt vrienden, want ik heb met allemaal een lijntje. Het is ontzettend emotioneel allemaal. Ik denk dat ik echt de enige ben die ook ’s morgens, ’s middags en ’s avonds twee uur zit te antwoorden, dus echt zes uur per dag.”

Daarna schoot Connie helemaal vol. “Ja, stop! Ja, dat is gewoon moeilijk, omdat het toch wel iets heel ergs emotioneels is. Ja, omdat ik een band heb, maar er zitten ook mensen op met echt problemen en die zitten dan op m’n DM en dan geef ik ze raad. Daar houden ze zich echt aan vast. Als ze ’s morgens opstaan dan kijken ze altijd naar mijn spreuk.”

Kennelijk heeft de societyster in het echt bijna geen vrienden meer, want ze loopt de hele dag met haar online vriendjes te kwekken. “Kinderen die slecht eten krijg ik ook op m’n DM en dan zeggen ze: ‘Hé, mimi, ik heb mijn bordje leeg.’ Dat zijn kindjes van 3 of 4. Dat raakt me. Ook met oude mensen die geen contact hebben met de buitenwereld praat ik.”

Ik vind het echt heel moeilijk dat ik dat niet kon doen“, snikte ze.

Open mond

Weekend-baas Bart Ettekoven reageerde verbijsterd. “Ik zit hier echt met open mond naar te kijken. Dit is toch niet serieus, jongens? We hebben het gewoon over Instagram en dat account was er even af. Ze doet werkelijk alsof er een Derde Wereldoorlog uitgebroken is.”

Waar is ze mee bézig, zegt hij. “Het is hartstikke leuk, maar ga wat doen met je leven, zou je bijna zeggen. Als dat het enige is waar je je hele leven aan ophangt, contact hebben met mensen die je niet echt kent… Ik zou dan eens gaan investeren in de band met mijn eigen kinderen dan, zou ik zeggen in haar geval.”

Vreest hij nu niet voor een Weekend-boycot door Connie? “Ze praatte toch al niet meer met mij, hoor. Ze is heel kieskeurig.”

Shownieuws-collega Albert Verlinde, de buurman van Connie, hield wijselijk – maar ook enigszins lafjes – zijn mond.

Foto: SBS
42 Reacties op “Connie in tranen op SBS 6 vanwege gehackte Insta”


 1. Captain Caveman

  Jaaa, klopt! Was ook in blinde paniek omdat pornhub eruit lag!

 2. Wolter

  Heeft ze haar gratis parkeerplek al?

 3. Wolter

  Nou nou, dit zijn wel weer first world problems. Waar ze zich bij SBS6 toch druk om maken?

 4. ZeerNetteHeer

  Plastic-fantasy

  Connie drukt iedereen aan haar siliconen-tieten
  Die zijn megagroot, dat is echt genieten
  Maar waar helemaal niets aan kan tippen
  Is gekust worden door haar botox-lippen.

 5. Tanja

  Wahahahhaha..alsof er iemand op infantiele tegeltjeswijsheden van een fossiele barbiepop met het IQ van een garnaal zit te wachten…laat me niet lachen.

 6. televiesiegekkie

  Mijn god… hou toch op mens! waar gaat dit over. 80 jaar en dan je als een 16 jarig influencertje gedragen. pfffff

 7. Willie

  Zo te lezen zit die in de fase van een voltooit leven.

 8. Stanislav

  Laat dat mensje lekker..Als dat haar blij maakt? Who fucking cares.

 9. Klaas Flink

  Dan moet je een geweldig leven hebben als je hierom in een deuk ligt. Je wordt ook jaartje ouder en dan heb je jezelf niet meer zo in de hand, moet je huilen omdat de kat schor is, ach gussie toch

 10. Jantien Visser

  Wat een armoe, onderwerpen als deze in Shownieuws.
  Een bejaarde vrouw die haar hele sneue leven op insta deelt met andere sneue types. Prima wijze om niet in de categorie “eenzame” bejaarden te worden weggezet. Maar dat shownieuws er een item over heeft. Dat is ook erg, erg sneu. En trouwens bejaarden janken om alles hoor. Tranen zitten bovenaan en iedereen kussen doen ze ook graag, maar dit terzijde.

 11. Rodney

  Echt heel erg dit! Ik zit met tranen dit bericht te lezen… Verschrikkelijk dat zij dit heeft moeten doorstaan. Ik heb respect dat ze geen gekke dingen heeft gedaan in de tijd dat het eruit lag. Hulde!

 12. Anouk

  Wat was dit een stakkerige vertoning van een zielig oud vrouwtje zonder echte vrienden (behalve een paar nichterige profiteurs) en zonder kinderen (behalve een “dochter” die haar vader bestal en een hatelijk boek schreef over haar “moeder”) maar nu dit ouwe fossiel ziet als een pin machine.
  Connie is op hetzelfde niveau gedaald als Patricia Pies Paay, zielige ouwe zangeressen uit de jaren 80, die geen leven meer hebben, worden herinnerd over een paar jaar als ze er niet meer zijn als ouwe zielige vrouwen die met iedereen ruzie hebben. Connie is natuurlijk de grootste fantast die er in Amsterdam rond loopt. Ze wordt door iedereen bespot en uitgelachen en dat is niet om haar verbouwde gezicht en travestieten kleding, maar echt omdat het de dorpsgek van oud zuid is.

 13. Bart Fan

  GE-WEL-DIGE reactie van Bart!! Eindelijk iemand die zegt hoe het is!

 14. Wie o wie

  Kinderen van 3-4 jaar op Instagram die haar Mimi noemen en haar vertellen dat ze haar bordje leeg hebben gegeten!? Uhhh, right. Die kunnen amper schrijven en zitten op Instagram? Knettergek…

 15. Esther M.

  Heeft Connie een luier om? Ik zie die runways die ze doet. Of heeft ze haar kont laten liften en is het mis gegaan?

 16. Suckerpunch

  Zwaar ZWAAR racistische achternaam

 17. Harry

  Lieve Connie,

  Je kunt best met al je insta-vrienden

  een lijntje hebben. Fijn voor je. Maar

  waarom moet dat steeds door je neus?…

 18. Viola

  @Anouk
  Goed stukje.

 19. Viola

  Hans Breukhoven is gestorven met een diepe haat voor deze valse vrouw.Haar kinderen willen niets meer met haar te maken hebben.Er is er nog één die contact houdt in ruil voor wat geld.

 20. Esther M

  @ wie o wie.. dat bedoel ik nou met fantast.. ze krijgt altijd anonieme brieven, haar tas wordt toevallig gestolen met een brief erin, of nu zitten kinderen van 3 een ouwe oma te berichten op insta.. oja!! En ze heeft helwmaaaaaal geen ruzie met haar schoonzoon.. hahaha oorlog tussen die 2

 21. Rotterdammer

  Zielige vertoning…Rijp voor de pil van Dion.

 22. Pettie Fart

  Zit dat wijf aan de meth ofwat?
  Kinderen van 3 en 4 jaar die deze ouwe troll gaan contacten op Instagram? Laat me raden; vast en zeker dat verwende snotjoch van een Hazes Jr jr met zijn eigen accountje.
  Man man man, wat een vertoning. Genant gewoon.

 23. 🗣(wordt straks verwijderd...)

  Ik ben geblockt door Connie omdat ik een opmerking maakte over haar vroeger werkzaamheden in de Haagse Geleenstraat, waar ik regelmatig gebruik maakte van haar diensten. Ze was de beste.

 24. Madam Plastique

  Niet alleen een nep lijf, ook nog een nep inhoud en een nep leven.

 25. Fox Mulder

  Ben er helemaal KAPOT van!

  Iemand koffie?

 26. Jasmijn

  O Con toch en dan vriendin Olcy Gulsen zelfde laken een.pak. Failliet mensen gedupeerd en nu weer lekker aan de gang met het idee van Kim Kardashian. De body veel te duur 70 euro maar even geduld als je het wilt hebben ( kan ik niet voorstellen maar goed) dan.ligt het wel weer tegen een normale prijs bij Kruidvat. Liggen nu ook jurken van Supertrash en Connie lijkt af en toe de weg kwijt. Je kan er nog zoveel Botox in spuiten maar de jaren lopen door.

 27. Caroline

  Dat gay vriendje is ook ineens weg. Heeft ze ruzie mee. Was/is haar schoonzoon dus met haar zoon zal het ook niet lekker zitten. En die andere kids dan, die willen ook niet met haar geassocieerd worden. Alleen Constanza dan, maar die is zelf net zo slecht. Wat zielig eigenlijk allemaal…

 28. Rivka Jansen

  Nouveau ” riche” van het laagste allooi… ze is inderdaad de dorpsgek van 020 zuid.

 29. Bart M.

  Die mooie meid uit de jaren zeventig is in een permanente staat van ontbinding gekomen, daar kan geen Botox meer tegen op.

 30. Daan

  Dat griezelige oude en inmiddels mismaakte ombouwpakket Connie Witteman heeft een hele harde schop onder haar oude kont nodig. Wat een gezeur van dat malle oude enge wijf zeg.

 31. Teuntje

  Weer zo een zielig geval mens zit onder een steen heel begrijpelijk dat Hans Breukhoven haar een schop heeft gegeven wat moet je met zo een leeghoofd

 32. Garry glamour

  Alles is nep aan Conny , zelfs haar tranen komen uit een potje.

 33. Gerda

  Connie Witteman kan het leven wat zij leidde niet loslaten. De aandacht die zij kreeg en eiste zal zij tot het einde koesteren. Vanaf haar jeugd was zij belangrijk, mooi en lief..Insiders, maar ook buitenstaanders weten wel beter..
  Connie’s geheugen zal wel aangetast zijn, misschien komt dat door alle chirurgie, inspuitingen en weet ik veel, wat ze met haar lichaam gedaan heeft.
  Maar ik heb haar ooit voor een optreden gehad en toen was ze ook al een vreemd figuur..
  Ze zal het nooit accepteren, dat mensen haar raar vinden en zich stuk lachen om haar.. Dan komt er ineens weer een incidentje en Connie gaat zich beklagen bij de roddelbladen en rubrieken. Zolang Connie er is, is het Connie-dag..

 34. Fikkie

  Omhoog gevallen tante Breukhoven. Ga werken voor je geld. Tranen voor haar Instagram account. Hoe ver kan je nog zakken.

 35. ieks

  Riekt naar dementia. Sorry.

 36. Thea Rosenbaum zum Zauberflöte

  over het paard getilde domme onechte doos

 37. Glitterplaatjes

  bejaarden nemen alles over met hun onzin.
  eerst was het hyves, daarna facebook en nu instagram.

 38. tim

  still in shock: dit is heftig nieuws

 39. Petra

  Lieve Connie mijn date wil alleen maar seks met mij als ik een zak over mijn kop heen trek.
  Ik weet niet wat ik er mee aan moet, heb jij misschien raad?
  O en kindjes hebben hun bordje leeg hoor.

  X van je Insta dinnie petra.

 40. Jaap Aap

  Ze was in tranen omdat ze nog steeds mijn harde apenlul in haar kut kon voelen!

 41. Tena lady

  Conny was geen zangeres maar playback,er alles heeft Jody pijper ingezongen , toen was het al nep

 42. Umfufu

  Champagne problemen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.