‘Akwasi rekende bij Beau op fluwelen handschoenen’

Rapper Akwasi rekende een maand geleden op een niet-kritisch interview in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Daarom schoot hij zo uit zijn slof. Dat denkt tv-kenner Rob Goossens, heeft hij gezegd bij Privé TV en RTL Boulevard. Daags na zijn kritiekloze optreden in de talkshow M rekende Akwasi bij Beau op een soortgelijke behandeling, aldus Rob. “Bij M hij zijn verhaal mogen doen zonder enige tegenspraak. Hij dacht: dat gaan we even overdoen.

Het pakte iets anders uit: Beau vond dat Akwasi erg agressief was toen hij op de Dam verkondigde geweld te gaan gebruiken tegen Zwarte Piet. “Ik denk dus dat Akwasi dacht: ik ga bij de Beau van vorig seizoen zitten en ik mag nog een keer een beetje half uitleggen dat ik het niet echt zo bedoeld had. Dat gebeurde niet.”

Akwasi kreeg Beau om zijn oren. “Beau pakt hem en liet niet los totdat hij zijn punt duidelijk had gemaakt. Beau wilde een serieus verhaal hebben en liet hem er niet mee wegkomen.”

Jammer voor Akwasi, die aan de buigende M gewend was. “Akwasi was daar heel duidelijk niet echt op voorbereid en hij begon op een gegeven moment dus zelfs John de Bever een beetje te beledigen. Ik vind dat mooie televisie. Daar zet ik de televisie voor aan.”

Hoe heeft Beau het het afgelopen seizoen gedaan? “De kijkcijfers waren eigenlijk best wel heel goed. Hij heeft niet gewonnen van Op1, maar hij heeft wel zichzelf in zijn eerste seizoen ver overtroffen.

Lees ook:
Akwasi woest op Beau: ‘Waarom zit je te schreeuwen?’ (11 juni)
John de Bever-fans juichen na tv-uitbrander Akwasi (11 juni)
Manager geeft Akwasi mediaverbod na Beau-debacle (13 juni)
Johan Derksen straft Beau: ‘Jij liet Akwasi raaskallen!’ (17 juni)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen