Vrees dat Dave Roelvink ooit iemand doodrijdt

Steeds meer partijen vrezen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Dave Roelvink iemand doodrijdt nu hij levensgevaarlijk gedrag blijft vertonen op de wegen in en rondom Amsterdam. Hij moest in 2014 zijn rijbewijs inleveren omdat hij dronken achter het stuur zat, werd daarna toch rijdend betrapt, werd in 2018 klemgereden door de politie toen hij dronken met 180 kilometer per uur over de A10 reed en in de nacht van maandag op dinsdag reed hij een Lamborghini in de prak.

Dave trok razendsnel op, verloor de macht over het stuur omdat hij niet gewend was aan de sterke motor en knalde tegen een paal aan. Gelukkig was het een paal en geen onschuldige passant, merkte Albert Verlinde gisteren op in Shownieuws.

Albert denkt dat Dave veel mazzel heeft gehad. “Het is voor Dave fantastisch dat het goed is afgelopen, maar stél dat hij inderdaad iemand geraakt had en dat er iemand in het ziekenhuis gewond of dóód was geweest, dan was zijn leven nooit meer hetzelfde geweest en ook niet van het slachtoffer.

Zijn vader Dries Roelvink (bij monde van Verlinde): “Albert, je wil die jongen toch achter het behang plakken? Ik begrijp het echt niet, hij is zo goed bezig: hij drinkt niet meer, rookt niet meer. Het gaat hartstikke goed en toen kwam de coronacrisis: alles wat hij deed, dat draaien op feesten, kon ineens niet meer. Het is toch een jongen die dan iets mist. Hij dacht toen: ik heb geen omzet en ik ga met Mo contact opnemen, die al die shakes doet. Dave mocht een week lang rondrijden en hard optrekken en ik heb toen gezegd: ‘Kijk goed uit.’ De eerste avond is het goedgedaan, de tweede avond ook en vannacht ging de telefoon.

Story-baas Guido den Aantrekker: “Dries zegt dat hij zo goed bezig en niet meer drinkt, maar alsof dat een prestatie is… Deze jongen komt alleen maar negatief in het nieuws. Het is een soort tournee van akkefietje naar akkefietje. Wordt het niet eens tijd dat Dave op zijn 26ste gewoon wat serieuzer wordt en laat hij gewoon eens kijken of hij een jaar lang zonder akkefietjes kan. Verdien die auto gewoon zélf een keer, in plaats van van zo’n Mohamed.”

Presentatrice Airen Mylene: “Het is gewoon een beetje pochen met wat je dan hebt.”

Met 100 door de bebouwde kom

Dave wil dat de media hem met fluwelen handschoenen behandelen. Hij klaagt erover dat GeenStijl een ooggetuige aan het woord laat, die heeft gezien hoe Dave zich de hele dag al misdroeg in de Lamborghini. “Ik heb geen zin in een heksenjacht.

GeenStijl in een reactie: “Weet je waar GeenStijl nou geen zin in heeft, dweil? Kinderen die worden doodgereden omdat JIJ je niet kan gedragen. Dat die paal de volgende keer geen paal is, maar een mens. Grow a fucking pair en word een keer volwassen. Bro.

De opiniesite wijst ook op een oude Instagram-story van Dave, waarop te zien is hoe hij met meer dan 100 kilometer door de bebouwde kom rijdt. Hij maakt de foto zelf en is op dat moment nog aan het versnellen.

Hardleers

Dave lijkt heel erg hardleers te zijn. Een kwartier geleden postte hij een nieuwe story, waarop te zien is hoe hij rijdend achter het stuur zit en met één hand een ongeluk op straat filmt.

Rij hier toevallig langs net. Haters, hoop dat het jullie ooit overkomt. Ongeluk zit in een klein hoekje.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen