Pocherige Dave Roelvink rijdt Lamborghini in de prak

Er is een bepaalde subcultuur van jonge mannen die op Instagram maar al te graag pronken met bizar dure auto’s. Zo is er fitnessgoeroe Joel Beukers met zijn gouden Lamborghini en ook ene Mo Bicep, die met zijn eiwitshakes aan een heus wagenpark bouwt. Volkse types als Dave Roelvink vinden het heerlijk om zich daarmee te associeren en de laatste tijd duiken Dave en Mo om de haverklap op op elkaars Insta. Mo gaf Dave zijn Lamborghini te leen en die heeft hij nu in de prak gereden.

Dave is al dagenlang flink aan het pochen met de Lamborghini van zijn vriend. Hij was vannacht ook op de weg, maar parkeerde de Lamborghini toen in de berm (zie foto onderstaand). “Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. God zij dank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.

Heel verbazingwekkend is het allemaal niet, want we kennen Dave Roelvink ook nog van het incident uit 2018, toen hij stomdronken met 180 over de A10 reed en weigerde te stoppen voor de politie.

Daar moet je maar een Lamborghini aan uit durven te lezen, maar Mo Bicep zag kennelijk geen bezwaar. “Gelukkig gaat alles met jou goed bro ❤️ auto is vervangbaar jij niet 🙏🏻“, zegt hij nu.

Mo Bicep deelt in een story op Instagram een post van iemand die denkt dat Dave te veel wilde pronken met de auto. “Je auto waar je zo hard voor gewerkt hebt kapot gemaakt door een kennis die waarschijnlijk te veel heeft willen showen. En dan zo reageren! Je bent een topgozer en gun je het allerbeste.

Update 10.05 uur – ‘Dave Roelvink reed bizar hard over Nassaukade’

De stukgereden Lamborghini:

Hier was de Lamborghini nog heel. Mo Bicep poseert met Chahid Charrak, directeur van Tegeldepot.nl, die ook een Lamborghini heeft:

 

View this post on Instagram

 

⭐️

A post shared by @ mobicepp on

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen