Boulevard-sterren lachen kinderachtige Lil’ Kleine uit

Rapper Lil’ Kleine zal woensdagavond niet blij geweest zijn toen hij zijn item in RTL Boulevard terugkeek. Aan de desk werd hij namelijk flink uitgelachen over de kinderachtige omgang met zijn vrouw Jaimie. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Verslaggever Veronica van Hoogdalem wilde van Lil’ Kleine weten wat er waar is van de geruchten over hun relatiebreuk. De twee hadden elkaar namelijk ontvolgd op Instagram. Volgens Lil’ Kleine moet dat niet te groot worden gemaakt.

Anno 2020 is het volgens Lil’ Kleine heel normaal om je liefdespartner te ontvolgen tijdens een echtelijke ruzie. “We zijn nog steeds samen, maar volgens mij in dit leven in 2020 heb jij ook weleens iemand ontvolgd. Dat gebeurt gewoon en meer was het niet. Ja, ik vind het zo kinderachtig allemaal.”

Lil’ Kleine vindt de geruchten kinderachtig, de Boulevard-desk vindt Lil’ Kleine kinderachtig. Bridget Maasland: “Nog even naar zijn privéleven, want blijkbaar is het heel normaal om iedereen te ontvolgen. Ontvolg jij weleens je vrouw? Van: ik heb er even geen zin meer in. Ha ha.

Luuk Ikink lachend: “Nee, dat doe ik even niet, ha ha!

Ook Nikkie Plessen en Veronica van Hoogdalem moesten er smakelijk om lachen. Veronica: “Hij zegt: ‘Het gaat hartstikke goed tussen mij en Jamie, maar net als bij ieder ander stel is er wel eens onenigheid.’”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen