Lil’ Kleine ligt eruit bij The Voice: Hazes nieuwe coach?

Lil’ Kleine werd door media als RTL Boulevard en de Volkskrant al neergezet als de slechtste Voice-coach ooit en nu vindt de afrekening plaats: na twee seizoenen is het over en uit voor de rapartiest. Collega’s Anouk, Ali B en Waylon mogen na de zomer blijven, maar Lil’ Kleine moet eruit en wordt door een ander opgevolgd. Wie dat moet worden? Oud-kandidaat Samantha Steenwijk deed gisteren een voorzetje in Boulevard. “Ik zou daar graag Dré Hazes willen zien“, gaf ze aan.

Samantha steunt het vertrek van Lil’ Kleine. “Lil’ Kleine heeft zo veel ellende over zich heen gehad, dat het bijna niet meer te stoppen was.”

Nu wil ze dus iemand uit het Nederlandstalige genre. “Ik zou bij de gewone Voice toch wel heel graag iets meer van de Nederlandse tak willen zien en niet alleen maar omdat ik erin zit, maar omdat Nederlandstalige muziek op dit moment megapopulair is in Nederland.”

André Hazes jr. is volgens haar de beste keuze. “Ook om gewoon lekker dat huiskamergevoel te geven. Hij maakt een grapje, het is gezellig en hij weet ook wel waar hij over praat. Dat zou ik heel erg leuk vinden.”

Boulevard-presentatrice en ex-scharrel Bridget Maasland zou het leuk vinden. “Nou, heel leuk. Hij deed het in België hartstikke goed, dus ik snap het heel goed.”

Bij The Voice Kids en The Voice Senior valt Marco Borsato af. Wie moet er in zijn plaats komen bij Senior? “Gerard Joling. Dat is iemand die zoveel voor ouderen heeft gedaan en altijd een vrolijke noot is.

En bij Kids? “Het verbaast mij zo dat Danny de Munk daar nog nooit heeft gezeten. Het is de grootste kindster die we ooit hebben gehad in Nederland, dus dat is volgens mij de aangewezen persoon.”

Het coachoverzicht:

The Voice of Holland: Anouk, Waylon en Ali B. blijven de talenten coachen.

The Voice Senior: Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Frans Bauer

The Voice Kids: Ali B., Sanne Hans en Ilse DeLange

In The Voice of Holland, The Voice Senior én in The Voice Kids is er nog één stoel vrij voor een coach. “Wie de felbegeerde plek bemachtigt, wordt op een later tijdstip bekendgemaakt“, aldus RTL.

Lees ook:
Volkskrant vindt Lil’ Kleine slechtste Voice-coach ooit (30 december)
Vertrek Lil’ Kleine bij The Voice lijkt onafwendbaar (27 januari)
Lil’ Kleine hint op vertrek als coach The Voice of Holland (28 februari)
Lil’ Kleine beloofde gouden bergen, levert laagterecord (1 maart)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen