Derk Bolt steenrijk: verkoopt huis voor 1,7 miljoen euro

Net als alle andere sterren van de NPO moet Spoorloos-presentator Derk Bolt sinds enkele jaren voldoen aan het salarisplafond van een schamele twee ton per jaar, maar gelukkig hoeven we met hem geen medelijden te hebben. De presentator is dankzij de verkoop van zijn pand in de Van Breestraat in Amsterdam in één keer schathemelrijk geworden. Hij wist het in een recordtempo te verkopen voor een duizelingwekkende 1,7 miljoen euro. Hij kocht het pand in 1991 voor, omgerekend, 170.000 euro.

Eén ding is zeker: de 65-jarige Bolt heeft een zorgeloze oude dag in het vooruitzicht. “De kassa rinkelt bij Derk Bolt. Hij loopt binnen op de verkoop van zijn huis in Amsterdam“, concludeert de Weekend.

Het pand stond te koop voor 1,65 miljoen euro. “Aangezien het binnen drie weken verkocht is, heeft de koper er vermoedelijk wat bovenop gedaan.”

Overigens is het entertainmentblad niet heel erg onder de indruk van Bolts stulpje. “Het oogt van binnen wel allemaal wat gedateerd. Zo heeft de keuken zijn beste tijd gehad en dat geldt ook voor één van de twee badkamers. Aardig is het dakterras.

De foto’s van Bolts pandje kunt u bekijken op de website van Bekende Buren.

Foto: Stijn Ghijsen

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen