Lil’ Kleine hint op vertrek als coach The Voice of Holland

Geplaatst op vr 28 feb 2020 om 9:10

Het lijkt erop dat Lil’ Kleine het na twee seizoenen voor gezien houdt als coach in The Voice of Holland. Hij hintte gisteren in RTL Boulevard op zijn vertrek. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Lil’ Kleine ligt enorm onder vuur, omdat hij een vrij slechte coach is. Nu vanavond de finale is, vroeg verslaggeefster Veronica van Hoogdalem hem hoe hij terugkijkt op het hele Voice-avontuur. “Hoe kijk ik erop terug? Ja, gewoon leerzaam en tof om het mogen mee te maken“, aldus de rapmuzikant.

Keert hij volgend seizoen terug? “Daar mag ik nog niets over zeggen.”

Zou hij het zelf leuk vinden? “Ik zou het zeker leuk vinden, maar of ik het zou willen, daar moet ik toch even over nadenken.”

Boulevard-showkenner Aran Bade: “Hier druipt toch van af dat hij het niet meer gaat doen.”

Volgens RTL Boulevard vindt de kijker Lil’ Kleine helemaal niets. “Critici vinden het te inhoudsloos en zijn van mening dat de artiest zijn rode draaistoel af moet staan.

Bovendien had Lil’ Kleine dit seizoen een ruzie met Anouk. Heel even leek het erop dat zij niet meer met hem in één studio wilde zitten. Of zij volgend seizoen terugkeert is nog onduidelijk.

Foto: RTL
36 Reacties op “Lil’ Kleine hint op vertrek als coach The Voice of Holland”


 1. Dennis van Splinteren

  Nog nooit een rapper gezien of gehoord die daadwerkelijk wat kon.

 2. Gunther

  Als je niks kan dan kan je altijd nog bekend worden.

 3. Bart

  Daar mag hij nog niet over zeggen Ha Ha! Alsof er echt iets van af hangt als we dat nu al weten. Ze vinden zichzelf allemaal zo belangrijk. Dit is een van de mensen die een zeer slechte invloed heeft op de jeugd. Het is erger dan word verondersteld en door de volwassen media en muziekwereld als normaal bevonden dat hoe hij zich gedraagt nou eenmaal bij deze tijd hoort. Dat is niet zo! Gewoon compleet dood negeren en het is ook onder de jeugd gauw afgelopen met zijn populariteit. Die overigens wel meevalt maar het word enorm opgeblazen allemaal. Zo’n Veronica die helemaal staat te kwijlen en de muziekdeskundige staat uit te hangen. Alles om maar op die tv te blijven. Talent of niet het lijkt allemaal niet uit te maken. Men houd elkaar onder de pannen. En met Lil Kleine zal het uiteindelijk slecht aflopen. Hoogmoed komt voor de val. Zijn vrouwtje gaf al stilletjes een hint dat het haar om het geld te doen is. En hij heeft niet eens door.

 4. Elbert

  De titel staat me al niet aan. Het programma brengt geen enkele ster. Waarom noemen we het programma niet: De Stem van Nederland? Waarom elke titel in het Engels? Schamen we ons voor onze Nederlandse taal en afkomst? Klinkt het te “gewoon”. Weet ook iedereen waar je het over hebt? In Duitsland heet het gewoon Deutschland Sucht Den Superstar.Daar doen ze niet aan taalverloedering. Hier draait alles om het Engels. Welke idioten dat ooit bedacht hebben. Als ik alleen de juryleden Ali B. en Anouk zie wat dan voor de “muziekkenners” door moeten gaan zap ik gelijk weg. Wat betekenen die nu voor de muziek met hun arrogante uitstraling.

 5. CB

  Ome John weg bij TVOH, tja, dan z’n protogé er ook vandoor….

 6. peter van der plas

  Zou hij het zelf leuk vinden? “Ik zou het zeker leuk vinden, maar of ik het zou willen, daar moet ik toch even over nadenken.”
  Wat is het toch een arrogant straatjoch…of hij het zou willen ? pufff

 7. Er ist wieder da

  Rampmuzikant…

 8. Sjaak

  Anouk en Lil Kleine zijn beide dom arrogant.

 9. Smulpaap

  Om dit soort wartaal wordt ie ook niet geproplongeerf

 10. Smulpaap

  Geprolongeerd

 11. Boudewijn

  @Bart weet je wat het grootste probleem is? De bedrijven die mee hem sponseren om klanten te winnen. Het gaat ze helemaal niet om dat mannetje, het gaat ze om zijn volgers….

  Kijk bv de Lidl houdt een onderbroeken campagne met Dave en Donny Roelvink daar profiteren ze bij de Lidl enorm van.
  Het maakt ze geen bal uit dat die “influencers” een strafblad hebben of niks kunnen hoor.

 12. Bart

  @Bouwewijn Ja helemaal eens! Het is echt vreselijk.

 13. henk

  ach toch twee ton per seizoen opgestreken als slechtste coach ooit!!!!!

 14. pieter

  @Sjaak 9.51, waarbij dient je worden opgemerkt dat Anouk wel kan zingen.

 15. De Derde Banaan

  Anouk moet gewoon in alle 4 de stoelen van TVOH plaatsnemen, zij is tenminste echt en oprecht en die Lul Kleine kan niets en is echt de allerslechtste coach van alle talentenjachten allertijden!

 16. Miepie

  Stumperd kan niks en praat poep dat hebben wij op TV …. ik krijg de indruk dat de bazen van RTL en Talpa de meest grote imbecielen een plek geven Gordon Patty,….. Kleine ….Hazes enz enz en wij kijkers houden ze geen rekening mee ….. dank God dat er Videoland Netflix en Amazon bestaat

 17. Bart M.

  Rampen Komen. Johannes 3:36

 18. Guttegut

  DOEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 19. Trudy

  Laten we het hopen. Fingers Crossed!!

 20. Dooie Hond

  Waar Is De Dooie Hond Van Jorik Nou Geblevem?

 21. Marvin

  Laten we hopen dat ze hem en Ali vervangen. Ali brengt dan wel humor in het programma maar na al die seizoenen die hij heeft gedaan wist hij nog nooit te winnen, dat zegt voldoende l.

 22. Dirk Toondert

  Lil’s kleine hond ligt in de diepvriezer. Vraag maar na.

 23. Roos

  il’ Kleine vind ik sympathiek als jurylid, hij is aardig en attent. Die pla tte Haagse Anouk vind ik geforceerd, ons ympathiek en ges chift, Waylon ziet er altijd verlo pen uit met die vie ze ogen en Ali B. vind ik echt verschr ikkelijk met zijn onzin geklets en aan dachtsg*ilheid.

 24. Michiel

  Ik denk dat hij de eer aan zichzelf mocht houden, als hij niet zelf zou vertrekken zou hij een schop onder z’n achterste krijgen

 25. Donald Dumb

  Binnenkort schijnt Lil Kleine met een nieuw albumm te komen.
  Exposure heeft dus gewerkt…

 26. Commerciële Yoghurt

  LK houdt het niet voorgezien, haha.
  JdM heeft gelukkig zijn verstand terug. Deze nitwit hebben we niet kunnen betrappen op één zinnige opbouwende opmerking als coach !

 27. Paul Grijpstra

  Wat is dat verhaal over die hond? Is z’n nieuw hond nu ook alweer dood?
  Wat is er aan de hand met die man?

 28. Boerenverstand

  @Elbert: in Duitsland heet het The Voice of Germany. Te zien op Sat1. DSDS is de Duitse versie van Idols, niet van The Voice. DSDS stamt nog uit de tijd dat in Duitsland titels vertaald werden. Dat gebeurt daar ook minder en minder. Ook daar gewoon Voice Kids, The Wall enz.

 29. Wilbert van Duuren

  Doggiestyle heeft dan toch weer een nieuwe betekenis.
  Pop the rapper.

 30. Egbert

  Hersenloos kutjoch.
  Kapsones tot en met.
  En niet te vertrouwen.
  De verhalen over zijn dode hondje kleven ook aan hem.
  En is zijn nieuwe hond nu ook al dood?

 31. Steven van Stavoren

  Rapmuzikant?
  Is dat een Contradictio in terminis of juist een Oxymoron?

 32. Simon de W.

  Ik pleit voor euthanasie voor deze kneus uit Amsterdam. En onder de grond is hij geen bedreiging meer voor z’n hond. Opgeruimd en netjes

 33. Nils Holgersson

  Opgeruimd staat netjes

 34. Elbert

  Nou Boerenverstand voor mij is het allemaal een pot nat al die titels. Feit is de kandidaten worden de hemel ingeprezen en iedereen wil beroemd worden en het lukt een enkeling om echt door te breken. Dat is voor zover ik weet Beatrice Egli gelukt uit Zwitserland. Zij won in 2013 DSDS in Duitsland en is tot op heden een schlagerster pur sang. Maar er zullen weinigen in Nederland zijn die haar kennen.

 35. Edje Raketje

  Over drie jaar iz Nederland Jorik vergeten e m dan vreet hij oud brood uit de vuilnisbak.
  Het is een junk die geeneens voor een hondje kan zorgen. Laat staan een gezinetje en z’n vrouw.

 36. Piepmuis

  De enige normale coach is Waylon. Die begeleid zijn pupillen goed en geeft ze ook een podium. En hijn kan zelf ook nog zingen wat de rest niet kan. Bitch Anouk moet eerst een uurtje in de foetushouding voor een optreden. Dan gaat het meestal ook wel goed mmaR toch.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.