Volkskrant vindt Lil’ Kleine slechtste Voice-coach ooit

De Volkskrant vindt Lil’ Kleine veruit de slechtste coach van The Voice of Holland aller tijden. Het dagblad vraagt zich oprecht af wat hij op die RTL 4-stoel doet. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Lil’ Kleine snapt er echt helemaal niets van, vindt tv-recensent Haroon Ali. “Lil’ Kleine luistert niet, maar draait zijn rode stoel voor ieder Nederlandstalig nummer“, zegt hij. “Iedere dame is een ‘lieffurt’ of ‘sgat’ en wordt gepaaid met lege beloften. Hij heeft namelijk geen zinnig advies te bieden.”

Je merkt ook dat Lil’ Kleine totaal niet weet wat hij moet zeggen, vindt Ali. Als voorbeeld citeert hij de rapper: “Ik vind dat je heel erg laat zien dat je gewoon iets doet wat je eigenlijk heel leuk vindt. Dat hoor je ook in je stem. Alleen, als ik zo naar je kijk, dan zie ik dat je nog veel meer kan.”

Ondertussen wacht de The Voice-kijker nog steeds op de beloofde keiharde confrontatie tussen Lil’ Kleine en Anouk. “Een confrontatie tussen de beste coach en de slechtste coach in de geschiedenis van The Voice.”

De ruzie tussen de twee is pas op 10 januari te zien. Hetgeen achter de schermen gebeurd is, Lil’ Kleine zou Anouk een kankerhoer hebben genoemd, is niet gefilmd. Anouk heeft daarna gezegd niet meer in één studio met Lil’ Kleine te willen zitten.

Hoe de tv-ruzie van het jaar ook uitpakt, fopcoach Lil’ Kleine heeft de battle al verloren.”

De Volkskrant-column van Haroon Ali kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen