Volkskrant vindt Lil’ Kleine slechtste Voice-coach ooit

Geplaatst op ma 30 dec 2019 om 15:30

De Volkskrant vindt Lil’ Kleine veruit de slechtste coach van The Voice of Holland aller tijden. Het dagblad vraagt zich oprecht af wat hij op die RTL 4-stoel doet. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Lil’ Kleine snapt er echt helemaal niets van, vindt tv-recensent Haroon Ali. “Lil’ Kleine luistert niet, maar draait zijn rode stoel voor ieder Nederlandstalig nummer“, zegt hij. “Iedere dame is een ‘lieffurt’ of ‘sgat’ en wordt gepaaid met lege beloften. Hij heeft namelijk geen zinnig advies te bieden.”

Je merkt ook dat Lil’ Kleine totaal niet weet wat hij moet zeggen, vindt Ali. Als voorbeeld citeert hij de rapper: “Ik vind dat je heel erg laat zien dat je gewoon iets doet wat je eigenlijk heel leuk vindt. Dat hoor je ook in je stem. Alleen, als ik zo naar je kijk, dan zie ik dat je nog veel meer kan.”

Ondertussen wacht de The Voice-kijker nog steeds op de beloofde keiharde confrontatie tussen Lil’ Kleine en Anouk. “Een confrontatie tussen de beste coach en de slechtste coach in de geschiedenis van The Voice.”

De ruzie tussen de twee is pas op 10 januari te zien. Hetgeen achter de schermen gebeurd is, Lil’ Kleine zou Anouk een kankerhoer hebben genoemd, is niet gefilmd. Anouk heeft daarna gezegd niet meer in één studio met Lil’ Kleine te willen zitten.

Hoe de tv-ruzie van het jaar ook uitpakt, fopcoach Lil’ Kleine heeft de battle al verloren.”

De Volkskrant-column van Haroon Ali kunt u hier lezen.

Foto: RTL
54 Reacties op “Volkskrant vindt Lil’ Kleine slechtste Voice-coach ooit”


 1. Elm

  Dat RTL zo duidelijk te koop loopt met de hele ruzie en aankondigt dat het op 10 januari t3 zien zal zijn laat wel zien dat het allemaal nep is.

 2. FlyingLotus

  Ken die gast gelukkig niet. Houd van kwaliteitsmuziek.

 3. K.C.T.

  BNer, dit gedrocht staat voor alles dat niet deugt, talentloos, hersenloos, inhoudsloos, onderkruiper, leugenaar, schreeuwlelijk, lafbek, totaal overbodig gedrocht, maar in Nederland zijn deze eigenschappen EEN voordeel om op TV te verschijnen, ha ha ha lowlife!!!! Waar is je hondje vieze snuiver???

 4. Viola

  Die Lil is sowieso een rare jongen,die moeten ze geen podium meer geven.

 5. sukkel

  Walgelijkmannetje begrijpt er niks van weg ermee arrogante kwal

 6. Ria Visser

  Spijker. Kop.

 7. tonio

  Die kleine heeft totaal geen inhoud en heeft de balleverstand van muziek………..

 8. Babs

  en hij draait alleen voor kandidaten die niet Nederlands zingen als ook een andere coach gedraaid is. Hij is echt waardeloos als coach.

  Hij moest een jonger publiek trekken…ik weet niet of dat gelukt is, maar het is hem i.i.g. niet gelukt een goede coach te zijn.

 9. Kimberly

  Flapdrol eersteklas die nu genadeloos door de mand valt. Zijn vrouwtje is ook zo’n engerd, met dat bizarre opgespoten hoofd. ‘Dinnetje’ van de grootste klaploper van allemaal, Estelle Cruijf. Hopelijk raken we in het nieuwe jaar eindelijk verlost van dergelijke nietsnutten.

 10. Rastom

  Lil brain

 11. kleintje pils

  Lil’ Kleine weigert iets te zeggen bij een van de Battles, waarin zijn talenten tegen elkaar strijden. Anouk is het daar niet mee eens. ”Je zit hier toch om je mening te geven of niet? Als jij er niet had gezeten, dan was hij er helemaal niet geweest. Ik heb ook vaak een mening die niet prettig is, maar dat maakt toch niet uit?!” Pas midden januari zal dit op televisie te zien zijn. De heftigste uitspraken zouden echter achter de schermen zijn gedaan. RTL heeft een reactie over de huidige situatie gegeven bij RTL Boulevard en dat voorspelt nog weinig goeds. ”De kou is nog niet uit de lucht. Dat is onveranderd.”

 12. snoezigkleinhertje

  Dit is gewoon een afgrijselijk programma dus deze sneuneus zit daar wel op zijn plek.

 13. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ...

  Open deur.
  Gearrangeerde ellende.
  Alles voor de kijkcijfers.
  Trappen we niet in.
  Volkskrant heeft deze keer gelijk.

 14. Ray

  Ik heb nooit begrepen wat rappers (dus ook Ali B.) die zelf voor geen meter kunnen zingen, als coaches in een zangprogramma te zoeken hebben. Net zo achterlijk als Irene Moors laten jureren in een dansshow.

 15. Dries Roel Vink

  Lil Kleine … Vrij vertaald: Kleine RAT! Gaat af als een gieter. Kijkers pruimen die opgeblazen nono niet en haken dus massaal af!

 16. xandertje

  De Mol heeft z’n geld op Lil’ Kleine gezet met z’n nieuwe jongerenplatform.

  Hoe kan je zo’n iemand nou zo verkeerd inschatten. Dat ligt niet aan Lil’ Kleine, maar aan John de Mol zelf. Iedereen ziet dat het een nono is die ooit een ordinair hitje heeft gehad dat kids leuk vinden omdat ‘drank en drugs’ verboden vruchten zijn.

  Elke dag wordt er gestoken en schoten op straat. Verheerlijking zou bestraft moeten worden.

 17. Trudy

  Die kleine zit er idd als een domme sukkel bij.. wat een bord voor zijn kop … zielig eigenlijk ook

 18. Madelon

  Dit is een meervoudig sukkeltje met het brein van een garnaal.

 19. G.ossip

  Deze kleine tuinkabouter voegt helemaal niets toe,miskoop eerste klas.

 20. TVjunkie

  Volgend seizoen is er wisseling van minstens 2 coaches..Lil Kleine en Waylon worden in ieder geval vervangen.

 21. Rosa

  Ik vind Lil’ Kleine erg aardig als jurylid, alles beter dan Ali B. die moet een keer weg, hij zit daar veel te lang om zijn onzin en tegeltjeswijsheden uit te braken. Anouk vind ik echt stukken beter geworden en hoop dat ze blijft. Waylon lijkt chronisch moet te zijn, die slaapt onder in plaats van op zijn matras, ook hij wegwezen,

 22. Rosa

  moet is moe Waylon is volgens mij chronisch moe :-)

 23. RaymondVL

  Lil’ Kleine Piem’l had een betere artiestennaam voor die loser geweest.

 24. Relitard

  Alsof rap ook maar iets met muziek te maken heeft. Gewoon praten in rijmvorm met een beat eronder. Rap = voor dom volk.

 25. Edwin

  Rap is kutmuziek voor dom volk.
  Het is geeneens muziek. Maar fakkin irritant gehakkel.

 26. Donald Dumb

  Voorlopig is The Voice met Lil Lulhannes nog goed voor 1.5 milj. kijkbuistuurders.
  Dan doet hij blijkbaar toch wat goed.
  En sommige reageerders hier klagen om het klagen. Maar kijken vervolgens weer gewoon The Voice. Mét Ali B én Lil Kleine…

 27. Beau ter Ham

  Eerlijk de slechte jury in jaren.

 28. Edwin

  Ali B. is ook vet irritant.
  Ik kijke echt neit naar de Vocie. Echt niet.

 29. west observeert

  Ik ben het bijna altijd oneens met dit krantje, maar nu hebben ze wel degelijk één keer een punt.
  Jorrik is een leuk ventje, maar kan er werkelijk helemaal niets van.
  Ali B is ad rem, en Anouk en Waylon hebben verstand van zaken.

 30. niwde

  @Edwin,
  Maar voor jou hebben we toch Heel Holland Kakt of Boer Zoekt ….. Ja wat zoeken ze eigenlijk

 31. Nieuwjaar

  Die hele club coaches is flut. Zitten er puur voor de knakken.

 32. Donald Dumb

  @nieuwjaar

  Ja een leuk salarisje om even gemaakt grappig te doen en af en toe wat liefs zeggen over iemand die een liedje zingt…

 33. Roberto

  Jorik Scholten is de Fopcoach van 2019.
  Stom kutkind met een gehandicapt brein.
  Waarom dit een platform krijgt, niemand die het weet.

 34. Hans

  Misselijk pokkejong,grote arrogante smoel,linea recta terug naar amsterdam waar hij thuishoort,waar anders

 35. Pieter

  Iedere media werknemer weet waarom hij erin zit. Enerzijds voor de nieuwe generatie en anderzijds omdat je altijd iemand moet hebben waaraan deel publiek zich kn ergeren.

 36. Mart

  Zie hem nog met een Rolls naar de studio rijden en ingehaald worden als de grote verlosser. Wordt zo’n type niet beschermd? Die kan nog niet inschatten dat nog niet in de schaduw kan staan van de andere coaches. Dit doet John alleen om jongere kijkers te trekken en of zich daar op stuk bijt kan meneer de Mol niets schelen. (Dat met die extra jonge kijkers trekken is niet gelukt trouwens)

 37. aammehoela

  Lil’Kleine is inderdaad waardeloos. Heeft geen verstand van muziek. Dat hebben de overige wel. Ook Ali B. die in ieder geval zeker wat nuttigs te vertellen heeft en echt wel snapt of iemand wat te bieden heeft of niet. Neemt niet weg dat Anouk en Waylon de beste coaches zijn.

 38. De Kenner van de Straat

  Wat kan John de Mol het boeien of die pannekoek Jorik S. slecht ligt in de media en bij het publiek. John trekt zich jarenlang niks meer aan van meningen of adviezen. Totaal onverschillig, dat is ook een bedrijfsmodel. Meestal zien we dat gedrag alleen bij vuilnisophaaldiensten of bij louche sloopbedrijven, maar Talpa is geen haar beter. Wen er maar aan.

 39. Tante Duive Tilly

  Dit interesseert Lil geen hol, onverschillig en arrogant als hij is, hij ligt er waarschijnlijk na 1 seizoen eruit, heeft geld gevangen zet zijn stampertje nog een keer in zijn vaes en opent weer een friettent of verkoopt een eigen schoen. Maar hij is wel aardig door de mand gevallen als deskundige. Ik vond hem trouwens altijd al een patser met een te grote bek. Mijn hond heeft meer klasse in zijn linker nagel poot.

 40. Dokter Knakworst

  Een knakworst heeft nog meer hersenen dan die Jorik.
  Hij heeft per ongeluk wel een grotere bek.
  En een klein hoofd.

 41. Benjamin Druiper

  Het geslacht van Lil Kleine is allesbehalve klein. Hij zou zich fulltime op gayporn moeten toeleggen in plaats van de gelegenheidsactie voor privévideo’s. Hij heeft wel degelijk mondeling talent, maar dat is niet zingen, rappen of commentaar leveren. Need I say more?

 42. Batty Prard

  Een onbenul in een onbenullig programma op een nog onbenullerige zender.

 43. Danny

  Helemaal gelijk …..hij kan zelf niet eens zingen. Je moet er mensen met verstand van muziek neerzetten en geen rappers dus volgend seizoen Lill Kleine en All B eruit.

 44. Marcktv

  Davina Michel gaat Lil Kleine vervangen na de zomer

 45. Erick Doetze

  ik ben ook gefrustreerd en ga daarom lekker op deze website zeuren
  heerlijk!

 46. Bea

  Joris Scholten zit daar als een soort kinder mascotte… totaal misplaatst, komt geen zinnig woord uit… En hij laat zichzelf daar nog voor gebruiken ook. Dat zegt wat….. dom dom dom

 47. Piepmuis

  Ali B heeft zijn beste tijd gehad. Anouk is net een trekpop, lacht op commando. Kleine is niks. Waylon is soms grof maar weet waar hij over praat. Beste coach tot nu toe. 3 x Voice 2 x winnen.

 48. J.R.

  Hoe is het eigenlijk met de ‘winnaar’ van vorig jaar? Of die daarvoor?

 49. sport

  Een arrogante klojo heeft niets te zoeken op TV en al helemaal niet als een jurylid. Blijf maar lekker rappen, als die rotzooi zo heet, en blijf aub van TV.

 50. Pjotr Grozny

  Lil kleine is een sukkel en een dierenbeul.
  Wie voelt hem aan de tand ove r zijn verdwenen hondje?
  Waar heeft hij het kadaver gelaten?
  Kom op journalisten, hier valt echt nog iets te ontdekken.

 51. Donald Dumb

  En toch wordt er door min. 1.6 miljoen stuks kijkvee ingeschakeld op The Voice, let maar op. Ook door mensen die kritiek hebben op Lil Kleine.
  Die lacht wel. Kan doen en laten wat hij wil. Men kijkt toch wel…

 52. Relax

  Relax een beetje. Lil’ Kleine heeft zoveel geld dat hij elke dag een hond kan doodmaken en een nieuwe kopen.
  Storm in een glas water.
  Het was sowieso al een stomme hond us wat heb je eraan?

 53. Bart

  @Relax Lil Kleine heeft nog veel geld. Over een paar jaar heeft hij niets meer en loopt hij als een junk door de straten van Amsterdam.

 54. Martin Vervolger

  Dion Gaus van de PVV zou de juiste persoon zijn om hier kamervragen over te stellen..
  Iedereen vindt het keizielig dat die Jorik z’n hondje heeft vergiftigt met drugs…
  ..en nu een nieuwe hond heeft om dood te maken. Walgelijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.