Jeroen van der Boom wil ruzie met Gordon bijleggen

Jeroen van der Boom heeft afgelopen jaar een aantal keer geprobeerd om de ruzie met Gordon bij te leggen. De ene SBS 6-ster heeft de andere SBS 6-ster benaderd op een Amsterdams terras. Dat zegt Gordon op Radio Veronica. Vlak voor kerst 2015 opende Gordon de beerput in hét showbizzinterview van het jaar: hij noemde Van der Boom onder meer ‘zo fake en nep’. Toen Van der Boom een paar jaar later de biografie van Gordon kreeg, gooide die hem bij Goor over het tuinhek.

Nu zegt Gordon: “Ik moet je zeggen: hij heeft een paar keer een poging ondernomen om het weer goed te maken. Ik heb hem afgelopen zomer gesproken op het terras ergens in Amsterdam en ja joh, weet je, lekker laten gaan. Nou ja goed, wat er gebeurd is gaat nooit meer goed komen, maar ik ben oké.”

Hij vergeet niet dat Van der Boom ooit zijn biografie over het hek heen heeft gegooid. “Het is nooit leuk om de waarheid te horen natuurlijk, maar goed.”

De heren wonen bij elkaar in de straat. Van der Boom heeft zijn huis nu te koop gezet voor 3,5 miljoen euro. “Ik heb er ook nog één te koop voor 3,5, maar dat gaat voorlopig niet lukken.

Twee huizen in dezelfde straat voor dezelfde vraagprijs. “Ik ben één keer bij hem thuis geweest en hij heeft een heel mooi huis. Prachtig. Maar ik heb een zwembad. En een gym. Niet dat ik er kom, ha ha ha.”

Is het in deze coronacrisis niet tijd om wat vredelievender te zijn? “Ja, maar lieve schat, ik ben oké met hem. We hebben gesproken. Dan zou het eerder met René Froger zijn, waarvan ik denk: we drinken alle twee net zo veel. Ha ha ha. Alleen ik kom ervoor uit!

Zit hij weer aan het alcohol? “Nee schat, gisteren was het tien maanden.”

Lees ook:
Gordon wil Jeroen en René nooit meer zien (december 2012)
Jeroen van der Boom: ‘Ik vind Gordon geen lul’ (april 2013)
Gordon opent beerput in showbizzinterview van het jaar (december 2015)
Jeroen van der Boom vindt interview Gordon kwetsend (december 2015)
Jeroen van der Boom wil niet uithalen naar Gordon (maart 2017)
Jeroen van der Boom: ‘Wie heeft nou hekel aan mij?’ (april 2018)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen