Jeroen van der Boom: ‘Wie heeft nou hekel aan mij?’

Jeroen van der Boom lijkt zich voorlopig geen zorgen te hoeven maken over de op handen zijnde sterreninvasie bij SBS 6. Hij staat nog jarenlang onder contract bij de zender van John de Mol. Dat vertelt de zanger en presentator dit weekend in De Telegraaf. Niet alleen heeft Van der Boom de zekerheid van zijn contract, hij denkt dat zijn geliefdheid bij de Nederlandse televisiekijker ook meehelpt. “Eerlijk, ik denk dat je niet veel mensen kent die een hekel aan deze labradoodle hebben?

Labrawat? “Ik ben toch een beetje de ’labradoodle van de showbizz’. Een allemansvriend die wil dat iedereen het fijn, gezellig en leuk met elkaar heeft.

De mensen houden van Van der Boom. “Ik ben aardig voor iedereen en tegen iedereen. Als ik met Sylvie Meis Wedden Dat Ik Het Kan doe, dan haal ik wel een bitterballetje voor haar, terwijl iedereen denkt dat ze dat toch niet eet.

Gordon heeft wél een hekel aan labradoodle Van der Boom. “Ja, die. Maar Gordon houdt helemaal niet van honden. Weet je, met een contract van drie jaar blijf ik nog een hele tijd in beeld bij SBS 6. De Toppers gaan nog wel zolang door en de Hazes-concerten ook. Daarna wordt het tijd voor wat anders.

Waar hij zichzelf over tien jaar ziet? “Ik zou tegen die tijd misschien wel eens achter de schermen kunnen verdwijnen.

Het Telegraaf-interview met Jeroen van der Boom kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen