Jeroen van der Boom: ‘Ik vind Gordon geen lul’

Geplaatst op wo 03 apr 2013 om 16:03

Jeroen van der Boom is niet boos op Gordon. Hij gelooft ook niet dat Gordon hem echt nooit meer wil zien. Dat vertelt de SBS  6-presentator aan Veronica Magazine. Van der Boom heeft volgens Gordon zulke nare dingen over hem verteld, dat hij geen contact meer hoeft. Maar dat is volgens de SBS-ster slechts praat. “Ik vind Gordon geen lul. Soms lees je dat Gordon wel klaar is met mij en René. Natuurlijk is dat niet waar. We wonen allemaal in hetzelfde dorp. Hoe zou dat moeten dan?

Volgens Van der Boom klopt het wel dat het niet altijd gezellig is in Hilversum. “Het afbranden in ons vak komt vaak door onkunde, angst, twijfel. De entertainmentwereld is een grote slangenkuil. Ja, er zijn mensen aan wie ik een hekel heb en die er nooit meer in komen. Maar ik heb ook echte vrienden in dit vak.”

Eén van hen is Froger. “Ik durf hardop te zeggen: René Froger is echt mijn állerbeste vriend. Als ik dit nu zo tegen je zeg, word ik bijna emotioneel. Hij is mijn oudere broer. Van hem denken mensen soms ook weleens dat-ie een beetje snobby is. Maar hij is zó echt, die gozer.”

En Gerard Joling? “Gerard is al zeventien jaar een vriend.”
20 Reacties op “Jeroen van der Boom: ‘Ik vind Gordon geen lul’”


 1. Michael

  “Maar dat is volgens de SBS-ster….”

  Daar gaat het dus altijd mis met SBS6 ;-)

 2. Robin D.

  Zo kunnen we weer slapen

 3. Broos

  Ah top! Genoteerd. Verder nog iets in Syrie gebeurd of zo?

 4. marc

  Ha ha die jeroen van de boom is zo een enorme LUL.

  zegt genoeg denk ik he.

 5. anoniempje

  Broos, wtf, dit is toch media nieuws?

  DON”T WHINE Of ga lekker naar Nu .nl

 6. Valt wel mee

  Ik vind Gordon wel een …

 7. Logisch toch ?

  Het was breaking news op CNN. Jeroen in zijn beste Engels: “I find Gordon not a lull.”

 8. Bep

  Ik vind Gordon ook een L..

 9. Anoniem

  In het zelfde dorp kan je ook mensen ontwijken hoor

 10. piet

  IK vind ze allebei een dikke nul.

 11. Mopperkont

  ik vind van der B. een heel klein elletje

 12. Jiskefet

  Heb jij gezegd dat ik een lul ben?!

 13. geert w

  ook media nieuws! laat ons ’n lijst van lln maken – ’n top 10 of zo..
  ik doe er vast ééntje – geraden!! Albert V.

 14. Kaaskijker

  Ben echt zóó klaar met de egocentrische Gordon. De man misbruikt iedereen in zijn omgeving.

 15. eric

  wij van der boom wel……..

 16. Bep

  1.Gordon
  2.Emiel Ratelband
  3.Rick Brandsteder
  4. Jeroen vd Boom
  5. Albert Verlinde

 17. Henk

  Gordon is echt een L. En wel de grootste die op de TV komt. Hij lacht echt altijd. Om zichzelf en om stomme zaken. Je ziet gewoon dat het allemaal neplach is. Die gozer heeft gewoon een affwijking met lachen. Zo`n vies nichterig lachje wat niet echt is. Nepper. Toen zijn vriend hem aan de kant heeft gezet stond ie te janken op tv. Dat was de enige keer dat hij eens niet lachte. Ik vond dat geweldig dat die vreemdganger eens op zijn nummer werd gezet.

 18. jeroen

  Jeroen van der Boom vind Gordon geen lul maar wel een klootzaak

 19. Toos

  Beste Bep
  Albert Verlinde moet hoger staan

 20. BRAAK

  En van onkunde waat jij alles toch Jeroentje?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.