Gordon wil Jeroen en René nooit meer zien

Foto: RTLNu Gordon eindelijk weer door één deur kan met Gerard Joling, heeft hij de deur voor ex-collega-Toppers Jeroen van der Boom en René Froger dichtgegooid. Dat vertelt de RTL 4-ster aan weekblad Story. Gordon is klaar met ze. “Hen hoef ik echt nóóit meer te zien. Die twee hebben zulke slechte dingen over me verteld en zijn zó gemeen. Je komt elkaar in dit vak natuurlijk voortdurend tegen, maar als ik ze zie, draai ik mijn hoofd om. Dat vind ik eigenlijk heel erg, maar ik kan dit niet accepteren!

Het is voor Gordon niets nieuws. “lk ben de afgelopen vijftien jaar door een aantal showbizzcollega’s erg teleurgesteld. Met die mensen heb ik daarom ook geen contact meer. Daar heb ik ook geen enkele behoefte aan.

Er zijn ook BN’ers met wie hij wel goed overweg kan, zoals Winston Gerschtanowitz. “Hij woont vlakbij mij in Blaricum. Winston beschouw ik als een héél goed vriendje.”

Binnenkort is Gordon weer veelvuldig op tv. “Er komen nieuwe shows van X Factor aan, en ik heb acht afleveringen van Hotter than my daughter opgenomen. Die zijn hilarischer dan ooit – het wordt het seizoen der seizoenen! En daarna heb ik dan weer Holland’s Got Talent.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen