Patty Brard: ‘Ik neem het Bridget Maasland heel kwalijk’

Patty Brard heeft het wangedrag van Bridget Maasland op haar huwelijksfeest in 2014 heel erg betreurd. Het gaf het feest een lelijke herinnering. Dat geeft de SBS 6-diva aan in haar biografie Patty. Het incident – Maasland zou met haar slipje op de enkels hebben gestaan terwijl André Hazes jr. aan haar zat te frunniken – was eind vorig jaar onderwerp van een heuse rel: de Privé bracht het voorval na vijf jaar naar buiten, waarna Bridget een zaak tegen het blad aanspande. Die verloor ze.

Brard doet in haar biografie een boekje open over het gebeuren. “Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons feest gezorgd, en dat neem ik haar hoogst kwalijk.”

Ze snapt niet dat Maasland het voorval ontkende. “In een rechtszaal op je kind zwerend dat je niets met Dreetje hebt geflikt tijdens ons feest. Daar zakte míjn broek nou af“, aldus Brard veelzeggend.

Misschien wist ze het ook écht niet meer“, zegt de diva, die daarna uitgebreid vertelt hoe ze Maasland wel vaker ‘laddertoetelorie’ heeft meegemaakt.

De tv-diva is hevig teleurgesteld in haar vroegere Shownieuws-collega. “Weet je dat ik ook nooit een telefoontje van haar heb gekregen met een kleine verontschuldiging over het veroorzaakte tumult rondom ons huwelijksfeest?

Het is ook het moment waarop het misging tussen Brard en Hazes jr. Zijn vriendin Monique verbood hem om nog langer om te gaan met Brard, zegt ze. “Maar achteraf bezien had Monique beter een omgangsverbod met Bridget kunnen instellen.

Toen Monique in beeld verscheen, heeft ze Hazes ‘nooit meer gezien’. Maar: “Ik ben trots op wat hij bereikt heeft, en ik ben nog trotser op Rox en hun moeder Rachel.”

Lees ook:
Bridget en Patty gieren om ‘cumshot’ (september 2013)
Patty Brard: ‘Bridget Maasland lachte nep in lelijk licht’ (december 2016)
Patty Brard bevestigt: ‘Bridget Maasland is leugenaar’ (februari 2020)
Patty Brard: ‘Bridget moet haar dronken mond houden’ (maart 2020)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen