Monique vond mediatsunami André en Bridget vreselijk

Monique Westenberg vond het heel lastig dat André Hazes jr. en Bridget Maasland zo veel media-aandacht zochten en kregen. Ze werd overal met hun affaire geconfronteerd. Dat vertelt ze in gesprek met LINDA. De drie maanden durende affaire kon Monique bijna op de voet volgen. “Ik kreeg gewoon amper de tijd om die pijn te voelen, omdat alles zo in my face werd gedaan. Dat kan ik ook niet goedpraten, dat vind ik echt walgelijk. Ik vind het zo ondoordacht, ook naar de kleine toe.

Ze doelt er op dat ‘Brazes’ zo’n beetje hun hele leven op de socials gooiden. “Die kleine gaat dat later allemaal terugzien. Ik bedoel: je bent allebei volwassen, met kinderen, dan hou je je toch even in?

Monique gooit het vooral op onhandigheid. “Ik neem het ze allebei niet kwalijk, ik denk gewoon dat er niet over is nagedacht.

Ze besloot om André te ontvolgen op Instagram. “Maar ja, ik kon die periode sowieso alleen nog maar Animal Planet en kindertv kijken, want je kon geen zender aanzetten of daar had je ze weer. Stond ik eten te koken, werd het in een voetbalprogramma besproken. Stond ik in de supermarkt, lagen ze in de schappen. Het was overal.”

Elke dag waren er weer andere roddels. Zo werd er op een gegeven moment zelfs geroepen dat Monique op Curaçao in een vechtpartij is beland met Bridget. “Van die roddelbladen, die gewoon schrijven dat Bridget en ik met elkaar op de vuist zouden zijn gegaan. Echt, waar hálen ze het vandaan.

Het hele interview met Monique Westenberg, waarin ze meer als de moeder dan als de vriendin van Hazes klinkt, kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: André Hazes jr. erkent mediavernedering Monique (maart 2020)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen