Patty Brard: ‘Bridget moet haar dronken mond houden’

Patty Brard denkt dat Bridget Maasland er in de toekomst heel goed aan doet om zich een beetje gedeisd te houden over gebeurtenissen waarvan ze zich vanwege dronkenschap niet veel kan herinneren. Dat heeft ze vanochtend gezegd op Radio Veronica. Maasland verloor in december een rechtszaak tegen Privé, dat na jarenlang zwijgen onthulde dat de presentatrice zich in 2014 zwaar ordinair heeft gedragen op het huwelijksfeest van Brard. Ze zou met haar slip op de enkels hebben gestaan.

De Boulevard-ster groef haar eigen graf door zo tekeer te gaan tegen Privé, aldus Brard. “Ik denk dan: weet je, Bridget, als je nou weet dat je een goede borrel lust – en ik heb er flink wat met haar achterover geslagen in mijn leven – en je de volgende dag soms denkt: waar waren we dan, en je hebt black-outs, dan zou ik als ik jou was over zo’n avond nooit naar een rechtszaal zijn gestapt. Stap eroverheen.”

In een uiterste ontkenningspoging riep Maasland dat ze geen slipje, maar corrigerend ondergoed droeg. “Je maakt het alleen maar erger als je over corrigerend ondergoed gaat zitten praten. Ja, maar echt, wat kan het ons schelen? Whatever!

Als je weet dat het je zo raakt, dan had ik over dit heen gestapt en gedacht: laten we het niet groter maken dan het is.

In de biografie van Brard die vandaag wordt gelanceerd wordt Maasland ook genoemd. Ze deelt onder meer een anekdote over vergaand dronkenschap van de Boulevard-ster.

Lees ook: Patty Brard bevestigt: ‘Bridget Maasland is leugenaar’ (17 februari)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen