RTL Boulevard degradeert Nicolette Kluijver: ‘Jammer’

RTL Boulevard heeft Nicolette Kluijver gedegradeerd tot vliegende kiep. Ze is geen vaste presentatrice van de rubriek meer. Dat heeft ze vanochtend onthuld in de radioshow van Frank Dane op Radio 538. Nicolette zat in de uitzending omdat ze een dierenprogramma voor kinderen gaat maken op RTL’s Videoland, maar verder horen we eigenlijk nog heel weinig van haar, helemaal sinds de coronacrisis. “Ik ben je een beetje kwijt bij RTL. Kan dat of zit ik niet op te letten?“, vroeg Dane.

Daarop antwoordde Nicolette: “Ik ook, ik ben mezelf ook volledig kwijt op RTL. Waar ben ik?! Ik was bezig met de opnames van een programma, maar dat kan niet doorgaan. Ik zou portretten gaan draaien in de zomer en dat zou in oktober op de buis komen.”

Frank: “En Boulevard?

Nicolette: “Ook niet meer.

Frank: “Is er iets gebeurd of is het gewoon langzaam…?

Nicolette: “Nou ja, het coronatijdperk is gebeurd. Ik was sowieso al wat minder te zien in Boulevard, maar ik was nog wel een vliegende kiep.”

Sidekick Jelmer Gussinklo: “Maar sorry, wacht even. Ik kijk weleens Boulevard en dan zie ik Diederik Jekel en dan ben jij de vliegende kiep? Maar serieus?

Nicolette: “Leg even uit.”

Frank: “Ik snap Jelmer hoor.”

Jelmer: “Dan kun je kiezen tussen Diederik Jekel of Nicolette Kluijver en dan kies je Diederik Jekel!

Frank: “Is het jouw keuze of Boulevards keuze dat je minder te zien bent?

Nicolette: “Ik denk toch wel meer Boulevards keuze.”

Frank: “Dat is niet goed! We willen meer Nicolette!

Twee gezichten hebben de laatste tijd wél flink promotie gemaakt bij RTL Boulevard: Rob Goossens, die nu zo’n beetje dagelijks te zien is, en autocuestuntelaar Jamie Trenité.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen