Dokter schrijft Wilfred Genee fexofenadine voor: ‘Heftig’

De huisarts van Wilfred Genee (52) heeft fexofenadine voorgeschreven aan de Veronica-ster. Het medicijn moet ervoor zorgen dat zijn hooikoortsklachten sterk verminderen. Dat meldt zijn collega Dennis Schouten in het programma Roddelpraat. De Veronica Inside-ster voelt zich al een tijdje niet lekker. “Wilfred heeft ontiegelijke last van hooikoorts. Dat beperkt die man al heel lang in zijn werkzaamheden. Ik heb er de vorige keer al een keer met hem over gesproken“, zo vertelt Dennis.

Wilfred zag er toen niet goed uit, aldus Dennis. “Toen had hij echt rode ogen en de tranen liepen eruit. Het was snotteren en doen. Hij wist niet zo goed wat hij moest doen.”

Welke medicatie gebruikte Wilfred tot nu toe? “Hij gebruikte altijd Prevalin, dat is van het Kruidvat. Dit jaar ook weer Prevalin.”

Dat werkt niet goed genoeg. “Vandaag wou ik hem spreken, maar dat kon absoluut niet, want hij heeft heel veel last en hij heeft nu iets gekregen op recept van de huisarts. Het is dus echt heftig, ja.”

Hij gebruikt nu fexofenadine. Dennis hoopt dat de bijwerkingen meevallen. “Je kunt daar ontiegelijke nachtmerries van krijgen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen