Catherine Keyl nog steeds verveeld, heeft Netflix-tip

Waar Kees Tol zich profileert als de eenzaamste BN’er tijdens de coronacrisis, ontpopt Catherine Keyl zich tot de meest verveelde BN’er tijdens de coronacrisis. In elk interview en in elke column begint de 73-jarige presentatrice er weer over dat ze echt he-le-maal niets te doen heeft: zelfs haar vriendinnen willen geen wandelingetje meer maken. Er zijn wel meer ouderen die juist in deze periode behoefte hebben aan een praat. Het AD is de beroerdste niet en geeft haar een belletje.

‘Hoe is het nu met Keyl?’, wil het AD weten. De presentatrice vertelt: “Heel goed eigenlijk. Ja, het is wel saai, dat hoor ik van iedereen. Maar goed, gedeelde smart is halve smart.

De presentatrice probeert het boek ‘Zonder de top te bereiken’ te lezen, maar kan zich maar niet concentreren. Nu leest ze een boek van Ischa Meijer dat uit korte stukjes bestaat. “Daar kan ik me wel op concentreren. Heel interessant.

Om andere mensen met coronaverveling te helpen, heeft Keyl nog een leuke Netflix-tip. “Een andere aanrader is de Netflix-serie Vivir sin permiso. Een Spaanse serie over een maffiabaas die de ziekte van alzheimer krijgt.”

Het is een geweldige dramaserie, vindt de presentatrice. “Er zitten waanzinnige intriges in en de spelers zijn allemaal erg mooi. Dat is een heel prettige bijkomstigheid, hahaha.”

Het AD-interview met Catherine Keyl kunt u lezen op de AD-site.

Lees ook:
Catherine Keyl doodsbang: ‘Heb ik het coronavirus?’ (18 maart)
Catherine Keyl hekelt corona: ‘Dit trek ik niet tot 1 juni’ (25 maart)
Geen steunmaatregelen voor Catherine Keyl (1 april)
Catherine Keyl door crisis niet naar pedicure: ‘Wat nu?!’ (3 april)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen