Catherine Keyl door crisis niet naar pedicure: ‘Wat nu?!’

Catherine Keyl had over een paar dagen een pedicure-afspraak gepland staan, maar die kan niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Ze moet nu zelf haar nagels gaan knippen. Dat zegt de voormalig tv-ster in haar column in De Telegraaf. Het leven van Keyl staat behoorlijk op zijn kop. De presentatrice kan zich niet herinneren wanneer ze voor de laatste keer zelf haar nagels heeft geknipt en weet niet of ze dat nog wel in de vingers heeft. De afzegging van de pedicure treft haar hard.

Het zijn turbulente tijden in huize Keyl. “Over een paar dagen had ik een pedicure-afspraak gepland. Die werkzaamheden moet ik nu ook zelf gaan doen. Ja, ik geef toe: ik ben een luxepoppetje. Ik heb net geprobeerd of ik überhaupt bij m’n tenen kom, ik had namelijk geen idee. Maar dat lukt.

Normaal gesproken laat Keyl haar teennagels ook lakken, maar daar ziet ze nu van af. “Lakken hoeft niet, want het is toch te koud voor open schoenen. Maar hoe knip ik m’n nagels zonder in m’n vlees te snijden?

Een ander zorg van Keyl is dat haar kapsel nu uitgroeit. Ze vindt het lastig om zelf haar haren te kleuren, vooral omdat de gebruiksaanwijzing altijd erg klein is afgedrukt op de verpakking.

De gebruiksaanwijzing is met zulke kleine letters geschreven dat ik m’n bril op moet, maar hoe doe ik dat als m’n hoofd vol verf zit?

Lees ook:
Catherine Keyl doodsbang: ‘Heb ik het coronavirus?’ (18 maart)
Catherine Keyl hekelt corona: ‘Dit trek ik niet tot 1 juni’ (25 maart)
Geen steunmaatregelen voor Catherine Keyl (1 april)

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen