Catherine Keyl door crisis niet naar pedicure: ‘Wat nu?!’

Geplaatst op vr 03 apr 2020 om 11:00

Catherine Keyl had over een paar dagen een pedicure-afspraak gepland staan, maar die kan niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Ze moet nu zelf haar nagels gaan knippen. Dat zegt de voormalig tv-ster in haar column in De Telegraaf. Het leven van Keyl staat behoorlijk op zijn kop. De presentatrice kan zich niet herinneren wanneer ze voor de laatste keer zelf haar nagels heeft geknipt en weet niet of ze dat nog wel in de vingers heeft. De afzegging van de pedicure treft haar hard.

Het zijn turbulente tijden in huize Keyl. “Over een paar dagen had ik een pedicure-afspraak gepland. Die werkzaamheden moet ik nu ook zelf gaan doen. Ja, ik geef toe: ik ben een luxepoppetje. Ik heb net geprobeerd of ik überhaupt bij m’n tenen kom, ik had namelijk geen idee. Maar dat lukt.

Normaal gesproken laat Keyl haar teennagels ook lakken, maar daar ziet ze nu van af. “Lakken hoeft niet, want het is toch te koud voor open schoenen. Maar hoe knip ik m’n nagels zonder in m’n vlees te snijden?

Een ander zorg van Keyl is dat haar kapsel nu uitgroeit. Ze vindt het lastig om zelf haar haren te kleuren, vooral omdat de gebruiksaanwijzing altijd erg klein is afgedrukt op de verpakking.

De gebruiksaanwijzing is met zulke kleine letters geschreven dat ik m’n bril op moet, maar hoe doe ik dat als m’n hoofd vol verf zit?

Lees ook:
Catherine Keyl doodsbang: ‘Heb ik het coronavirus?’ (18 maart)
Catherine Keyl hekelt corona: ‘Dit trek ik niet tot 1 juni’ (25 maart)
Geen steunmaatregelen voor Catherine Keyl (1 april)

Foto: NPO
68 Reacties op “Catherine Keyl door crisis niet naar pedicure: ‘Wat nu?!’”


 1. Local Hero

  Verslaafd aan aandacht, denkend dat mensen nog steeds op haar zitten te wachten. Trut.

 2. CharlyZ

  Ach….wat zielig, nu is het einde der tijden nabij denk ik
  Waarom krijgt dit stuk minkukkel toch steeds de aandacht van jullie, dit is toch gewoon hoog kwetsend

 3. Willie

  Flikker eens op met dat klaagwijf.

 4. teuntje

  Om te kotsen dat wijf mensen sterven hebben geen baan raken alles kwijt en die trol heeft het over nagels knippen

 5. Erwin

  Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de boter in blokjes en hak de chocolade in stukjes. Breng in een pan met een dikke bodem het water met de boter en het zout aan de kook. Laat de boter smelten. Voeg zodra de boter gesmolten is de bloem toe en roer met een houten pollepel tot een deegbal ontstaat. Neem van het vuur en laat iets afkoelen.
  Roer de eieren een voor een door het deeg. Blijf roeren tot een stevig en glanzend deeg ontstaat. Schep met een natte lepel 8 bergjes deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Houd 5 cm ruimte tussen de bergjes. Bak de soezen in het midden van de oven in 25-30 min. gaar. Open de oven tussentijds niet, om inzakken te voorkomen.
  Draai de hete soezen voorzichtig om met een ovenwant en prik met een mesje een gaat van 1 cm in de bodems. Zet ze op de kop terug op de bakplaat in de oven. Zet de oven uit en laat nog 5 min. uitdrogen. Laat ze vervolgens 10 min. buiten de oven afkoelen.
  Klop in een kom 300 ml slagroom met de vanillesuiker en slagroomversteviger stijf. Schep de slagroom in de spuitzak. Vul de soezen via de gaatjes met de slagroom.
  Verwarm de rest van de slagroom zachtjes met de chocolade tot de chocolade is gesmolten. Bestrijk de soezen met het chocoladeglazuur en laat hard worden.

 6. Iwan dahoe

  Er zijn mensen die geen inkomen hebben door deze crisis!!! Wat een aandacht zoekende kadaver!

 7. Robert

  Hoefsmid is nog open.

 8. Deegje van eigen koek

  Wat een FANTASTISCH MC artikel is dit weer! Tranen rollen over mijn wangen van het lachen.

  Instant classic.

 9. Stanislav

  Misschien heeft de plaatselijke hoefsmid nog een gaatje in zijn agenda ergens?

 10. Mark

  En wat is de nieuwswaarde van dit bericht?

 11. NPO kwaliteit!

  Jeetje, wat erg voor Catherine!! Ik kon gisteren geen brood halen door de corona!!!

 12. Leo knots

  Dit is toch geen nieuws? Wat een onzin. Denk dat ze verslaafd is aan aandacht. Dat is op zich wel zielig

 13. ome H

  @iwan
  Zij zoekt de aandacht niet, heeft gewoon een column in de Telegraaf. MC pakt haar eruit om smeuige artikeltjes te maken. En ik denk dat veel vrouwen haar ‘probleem’, hebben.

 14. Timo

  Wat hebben Peter R de Vries, Gordon, Catherine Keyl, Anna Nooshin, Henny Huisman en Bridget Maasland gemeen? Ze kunnen niet zonder aandacht! Dus zoeken ze het bewust op. Het is een HEL voor hen deze tijden! Laten we bidden dat het goed voor ze komt! NOT

 15. Peter van der Plasgoot

  Het bewijst maar eens dat veel bn’ers wereldvreemd zijn en vooral met 1 ding bezig namelijk zichzelf.

 16. Pedi Cure

  Wish I had your problems ! Houd aub je mond als je niks te melden hebt, k u t

 17. Peter

  De Wiegel van de Showbizzz totaal niet relevant..

 18. q8

  heerlijk stukje om te lezen,
  heb t hele stuk in mezelf moeten lachen,
  die Keyl die maakt echt wat mee,
  een normaal mens pakt z..n knipschaartje …en
  met 2minutjes is t gepiept,
  met KALKTENEN is t misschien anders,

 19. Ronald

  Is dit een grap ??

 20. JasperV

  Ik heb echt met haar te doen. Om je heen sterven er heel veel mensen en dan kan je je nagels ook niet meer knippen, dan heb je toch echt een probleem!

 21. Mark

  Lijkt wel een bericht van De Speld…

 22. Trui

  Zelfs de anusbleker is weken dicht, wat nu?

 23. Mark

  Meid, gewoon één à twee keer per week de vijl er overheen. Dan hoef je nooit te knippen.

 24. Josje

  Ik zie ineens Catherine voor me met enorme gele teenkalknagels en dan ook nog zo’n meurende slip aan, bah wat een vieze tante is het toch geworden.

 25. darius

  Ach dit is gewoon onschuldig vermaak van lezers. Veel mensen vinden het leuk en herkenbaar. Erger zijn de deskundigen die allemaal een ei willen leggen, graantje meepikken over de crisis. Zo”n Aleid -mislukte burgermeester-Wolfsen die zich “zorgen” maakt over de privacy onder Corona. Erger is kinderombudsvrouw Margritte Kalverboer; we weten niet wat er achter de voordeur gebeurt met die thuisblijvende kinderen. Allerergst dat mens van Urgenda.; zij ziet kansen voor het klimaat tijdens Corona. En de kindertelefoon heeft ook al te klagen; kinderen hebben stress want thuiszitten bij pappa en mamma.
  De wereld staat in brand en dan dit soort klagers die ook belangrijk willen zijn.

 26. pip

  Er zijn genoeg mensen die het gratis wille doen .

 27. Joost van Kammenzz

  Welke gek laat dergelijke stomme berichten over Catherine Keyl altijd door op MC? Als ik alleen maar aan haar ouwe voeten met kalknagels denk, loopt ‘de grieze mij oer de grauwe’ Brrrr!

 28. Krefeld Gotlof

  Dat is zeker een probleem voor keyl. Zal je maar overkomen! Verschrikkelijk!
  Dat mijn vader houten bek heeft en nog even van zijn tumor mag genieten. Met alle kans op uitzaaiingen, is f¥cking peanuts! 73 is hij, even oud als keyl. Die mag zich wel eens realiseren dat ze geluk heeft met haar gezondheid! Gezien haar leeftijd heeft ze toch een sociaal leven. En dan is er altijd wel een kennis met een aandoening, groot of klein. Blijkbaar heeft ze daar geen last van maar lijdt slechts alleen aan een ernstige vorm van narcistische egotripperij. En laat daarmee zien dat ook zij dat typische BN’r huilgedrag heeft overgoten met een dikke saus zieligheid en kinderlijke aandacht trekkerij! Die stink schimmel nagel trek je er maar met een bouwtang uit. Nu is duidelijk waarom je je hele gezonde en gladde leventje geen vent aan je heb kunnen binden. Ouwe gooise Bakvis! Ga naar mijn pa die na een leven klaar te hebben gestaan als steun en toeverlaat voor zijn gezin en zich de pleuris werkte voor ons nu ligt te verrotten van de pijn en 20 kilo afgevallen. Gelukkig heeft hij nog famillie die bij hem zijn. Keyl staat hier morgen natuurlijk weer om te jammeren dat ze geen vent kan krijgen behalve negers met grote p!kken die uit zijn op haar poen!

 29. chris?

  zielig toch !

 30. Broer van...

  Jouw probleem zou ik willen hebben zeg.
  Keyl ga je schamen!

 31. Crusader

  Jullie hierboven en de aanstaande filosofen hieronder. Zelfs als er geen tekst bij de de foto had gestaan, hadden jullie gereageerd. Door het plaatsen alleen al van een dubieuze kop boven dit ‘artikel’ slaan jullie weer helemaal op tilt en kramen de grootste onzin uit.
  De lachende derde is uiteraard degene die hier niet met zijn naam genoemd mag worden, want dan loop je tegen de lamp en wordt je reactie verwijderd.
  Deze gast verdient door het te pas en te onpas blijven reageren door jullie op eens wat voor een artikel met bij voorkeur een gênante foto, een uitstekend belegde boterham.
  Ik moet toegeven dat hij het goed bekeken heeft door ook nu weer Keyl aan de schandpaal te nagelen. Succes verzekerd, de negatieve reacties stromen weer binnen.
  Deze truc wordt eindeloos herhaald met steeds andere ‘slachtoffers’. En het moet gezegd worden, hij weet, gezien de vele reacties, de tere zieltjes voortdurend op de juiste plek te raken. Applaus voor jullie zelf …

 32. Lachgas

  Stop eens met dit soort aandachtstypes.

 33. Bep

  Misschien kun je er een liedje over maken Catherine?

  In deze tijd is het beter niets over BNers te horen. Linda heeft een hele verdieping gestofzuigd.Wendy verveelt zich.

  En in Amsterdam zitten 5 mensen op een flatje van 60m3.
  In Rotterdam angstige ouderen achter de voordeur.

 34. Paulus

  😷Hahaha hah,,, behalve de nagels loop ze ook met een stinkende biesbos vagina rond. 😂😂😂

 35. Guttegut

  De teting, wat is dat wijf toch gruwelijk lelijk

 36. Hans van R.

  @ Krefeld
  Sterkte man. Richt je aandacht op je pa en niet op dat opgemaakte Gooise manwijf!
  Mijn moeder is eind vorig jaar overleden aan K, 74 jaar. Zag er uitgevochten op haar sterfbed nog talloze keren mooier uit dan dat keyl varken.
  Dat gejank van dat wijf die pretendeert midden in de samenleving te staan. Huur binnenkort wel haar chalet. Trap ik daar de hele boel in elkaar namens ons!

 37. One and only

  Ik moet altijd een beetje lachen als jullie iets plaatsen over deze dame.

 38. Jannes

  Hoe dat dikke ronde lichaam zich elke dag in een huidkleurige panty propt en dan een grote ladder erin trekt.
  Die vetrollen die overal uitpuilende uitstulpingen veroorzaken en dan zonder gêne de luisteraars opzadelen met het ontluisterende beeld van een bejaard vrouwenlichaam in verval.
  Catherine die ons een lol, hou deze details voor jezelf.
  Je maakt me misselijk.

 39. William

  Wat een drama, mensen worden overal massaal ziek en velen sterven, maar nu moet zij toch wel zelf haar nagels knippen zeker.

 40. Xylon

  Zal ik dan misschien even uw schaamhaar in model komen knippen Mevrouw Keyl ?!.. Of hoe zit het daarmee ?!.. Ik begin me bij u zo langzamerhand af te vragen waar uw hersens zich de laatste tijd bevinden, in uw anus misschien ?!..

 41. Gerda

  Ik heb toch zo een medelijden met al die mensen, die nu aan het verslonzen zijn en zelf de haren moeten kammen. Die aan smetvrees lijdende diklippen, met die knoop op hun hoofd..Wie maakt nu hun buitenhuizen schoon? Daar waar geen corona is natuurlijk..Waddeneilanden, Korea..Kop eens een raketje..Ik heb zo een medelijden met die mensen, die zullen gaan verdwalen in hun depressie en er een boek over zullen gaan schrijven, voorlopig is het kostje van Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond wel gekocht..Hoevelen zullen uit hun vuile huizen worden gesleept in een coronaveilige dwangbuis? Ik stel een lockdown voor voor al die BNers die zo klagen en zichzelf zielig vinden..Een levenslange lockdown.. Met enkele uitzonderingen, want er zitten ook wel aardige bij, die wel boodschapjes doen voor die uitgeputte buurman J de M…

 42. Mario

  Wat is de Keyl een vies oud zeurderig wijf zeg. Je zal als pedicure die vieze oude poten moeten behandelen of als kapper dat vieze oude haar moeten doen. Gadverdamme zeg, de rest wil ik niet eens aan denken wat er tussen die bleke slappe witte benen zit. brrrrrr een dooie meurende rat of zo.

 43. Fidan

  Ga je schamen Keijl ik begrijp niet hoe jij je minimale problemen in deze tijd durft te benoemen. Ook mijn pedicure heeft afgebeld, ook de controle van mijn diabetes en de tandarts gaan even niet door. Hou toch op met je gezeur ouwe aandachtsvrager. Je was altijd al een eng mens en het stijgen der jaren heeft je geen wijsheid gebracht!!

 44. Annoniemus

  Op haar leeftijd heb je van die dikke vieze ingegroeide teennagels !

 45. Paulus

  Wat erg dat jullie dit allemaal opschrijven over Catherine Paul maar jullie hebben wel gelijk.
  Het is een compleet achterlijk verhaal dat ze hier gaat zitten klagen over haar teennagels en godbetert, ze weet niet eens hoe ze die moet knippen. En al die andere ranzige en smerige details wil ik ook niet weten, ik kan nu nooit en te nimmer naar Catherine Paul kijken donderdag ik denk aan haar kalknagels, haar harige muf, die het rollen, die watergolf, dat kunstgebit in een warerglaasje op het nachtkastje dat je als eerste ziet nadat je een hele nacht door haar bent misbruikt. Gruwelijk allemaal.

 46. Paulus

  Keyl. Cut spellingcontrole.

 47. Paulus

  Wat erg dat jullie dit allemaal opschrijven over Catherine Keyl maar jullie hebben wel gelijk.
  Het is een compleet achterlijk verhaal dat ze hier gaat zitten klagen over haar teennagels en godbetert, ze weet niet eens hoe ze die moet knippen. En al die andere ranzige en smerige details wil ik ook niet weten, ik kan nu nooit en te nimmer naar Catherine Keyl kijken zonder dat ik denk aan haar kalknagels, haar harige muf, die vetrollen, die vreselijke watergolf, dat kunstgebit in een waterglaasje op het nachtkastje dat je als eerste ziet als je wakker wordt nadat je een hele nacht door haar bent misbruikt. Gruwelijk allemaal.

 48. Pol

  Lekker belangrijk. Ben al een maand niet naar de kapper geweest i.v.m. de crisis. Zal er straks uitzien als een langharige teckel. En?

 49. Suzy Wang

  Nou , kop er af!

 50. Bart M.

  Is straks de coronacrisis voorbij, zit Cath. met ingegroeide teennagels (in haar nek).

 51. Paulus

  😷🤔🤔Mmm knap hoor @paulus dat jij mij na wilt apen😁😁😁

 52. HBaz

  Vreemd wat je zit bij de pedicure toch minstens op 1,5 meter afstand. Tenzij Catherine korter van lichaamslengte is.

 53. Henk

  Wat een kut!

 54. Esmeralda

  Paulus je bent een smeerkees, die vrouw is 74.

 55. Rudolph

  @Paulus 15.09u
  Dat zijn bijzondere fantasieën, ik droom ook van Catherine.

 56. 😷Paulus

  😷Nou ja zeg,, is toch logisch dat ze net als die Roxane hazes👩met een ongewassen vagina rondloopt in huis? Het is Corona crisis dus dozen zijn de weg bijster. 🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️

 57. 😷Paulus

  😷Nou ja zeg,, is toch logisch dat ze net als die Roxane hazes👩met een ongewassen vagina rondloopt in huis? Het is Corona crisis dus deze dozen zijn de weg bijster. 🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️

 58. Paulus

  ,🤔😁en dan nog even iets, vrouwen boven de 74 hebben ook behoeftes🤪🤪

 59. Marco

  Die is de weg ook kwijt volgens mij, en dat voor iemand die voor een actualiteiten-rubriek heeft gewerkt. Dementie?

 60. @marco

  Dementie is wanneer ze gaat boodschapjes halen zonder onderkleding, dan zie je ze in blote kont in de supermarkt staan afrekenen bij de kassa, met 1,5 meter afstand

 61. Elbert

  Blij dat ik geen Catherine Keyl heet. Wat een shit schrijven mensen over haar. Zo aan de “lieve reacties” te lezen heeft het Corona-virus bij sommigen ook in hun hoofd al toegeslagen. Velen hebben het over een oud vies wijf. Ze kan er ook niks aan doen dat ze 74 is. Ze mag er trots op zijn. Velen moeten nog maar zien dat ze die leeftijd halen en nu vallen mensen al bij bosjes om en is het maar zeer de vraag. Ook jongeren sterven en is het niet door deze pandemie dan wel door andere ziektes of ongevallen in het verkeer. Dat ze even niet naar de pedicure kan nou en? Aan schuttingtaal hier geen gebrek. Mensen kunnen anderen maar moeilijk in hun waarde laten. Wees eens lief voor een ander en zeker in deze tijden van rampspoed!

 62. Elbert

  Marco het is voor jou te hopen dat je nooit met dementie te maken krijgt bij je zelf of je naasten. Aan je uitspraken te zien heb je er nooit mee te maken gehad en dat is aan de ene kant wel jammer. Dan zou je namelijk niet dergelijke domme uitspraken doen. Dementie is een van de ergste ziektes die een mens kan overkomen naast wat de mens nu moet doormaken. Misschien moet je eens een bezoekje brengen aan een dergelijke zorginstelling. Met 5 minuten zeg je er nooit meer iets over!

 63. Gerda

  @beste Elbert.
  Ik vind het niet zo netjes dat je dat zegt over Catherine Keyl.
  Je kunt niet zomaar een instelling binnenlopen om vijf minuten rond te kijken. Het is geen dierentuin! Ga je schamen.

 64. Elbert

  Denk dat je het even niet begrijpt beste Gerda. Ik heb pas geleden mijn schoonmoeder van 90 begraven die in een zorginstelling zat en aan dementie leed. Dus ik weet waar ik het over heb en heb gezien hoe het er aan toe gaat beste Gerda. Beter lezen dan begrijp je het beter. Dus waarvoor moet ik mij schamen dan? Uiteraard is het geen dierentuin. De geluiden die sommigen maken daar is er wel vergelijkbaar mee. Het is er niet louter kommer en kwel je moet er ook wel eens lachen.

 65. Elbert

  Overigens beste Gerda heb ik niks negatiefs over Catherine Keyl gezegd integendeel ik neem het zelfs voor haar op.

 66. Elbert

  Misschien moet Gerda andere stukjes hier ook eens lezen dan begrijp je mijn verhaal ook beter.

 67. Elbert

  Al die mensen die anderen zo gruwelijk lelijk vinden moeten misschien hier eens een foto plaatsen. Dat moeten toch wel mensen zijn waar niets op aan te merken valt. Loretta Schrijver is al Miss Piggy en Catherine is ook al dom en lelijk. Je kunt zien dat de verveling door het Corona-virus al heeft toegeslagen en we moeten nog zo lang mensen. Mensen moeten toch ergens hun frustraties op af kunnen reageren. Beide dames kunnen wel lelijk zijn maar ze zijn al jaren op tv. Op de een of andere manier hebben ze talenten en meer gepresteerd dan menigeen die hier niet anders dan schuttingtaal kan schrijven.

 68. Jack

  Hilarisch artikel weer. Grappig dat sommige mensen Mediacourant nog steeds niet begrijpen en reageren met “En wat is de nieuwswaarde van dit bericht?”.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.