Geen steunmaatregelen voor Catherine Keyl

Geplaatst op wo 01 apr 2020 om 12:15

Catherine Keyl (73) ziet op haar AOW en haar pensioen na zo’n beetje al haar inkomsten opdrogen door de coronacrisis, maar kan geen aanspraak maken op de steunmaatregelen van de overheid. Dat zegt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Keyl heeft bijna geen klussen meer en meent dat haar leven ‘krankzinnig is veranderd’. “Vorige week had ik nog vijftien afspraken staan voor presentaties en het maken van radio en/of tv-programma’s. Veertien werden er afgezegd“, zegt ze.

Hoort ze op haar 73ste niet gewoon achter de geraniums te zitten met een bokkenpootje? “Ik ben zo’n kleine, gepensioneerde ondernemer van wie de overheid altijd gezegd heeft dat het goed was als ze doorwerkten, ook na hun 65ste. En zie: er zijn steunmaatregelen voor iedereen, maar niet voor gepensioneerde ondernemers.”

Keyl voelt zich in de steek gelaten door de politiek. “Waar blijven Henk Krol en het MKB nu?

De crisis treft Keyl diep in de portemonnee. “Goed, we zullen wel zien hoe we de hypotheek gaan betalen. Eigenlijk is dat allemaal van later zorg.

De presentatrice is recentelijk teruggekeerd uit Zuid-Afrika. Ze dacht daar corona te hebben opgelopen, maar later bleek dat haar hoest werd veroorzaakt door brandontwikkeling in de buurt.

Foto: SBS
38 Reacties op “Geen steunmaatregelen voor Catherine Keyl”


 1. Ata

  Geen steunmaatregelen, maar ze kan nog wel een paar steunkousen krijgen.

 2. Alfonso

  En terecht geen steun voor deze nep diva

 3. Helena

  Kan die versleten Keyl met dat rottige stapelgekke mannenhoofd niet een keer haar lelijke irritante grafbek houden?

 4. Dennis

  Welkom in het harde wereldje, Keyl. Gelukkig volgen er nog meer nep bn’ers die allang over datum zijn en gewoon het ‘gewone’ werk op moeten gaan pakken.

  Straks is er geen vraag meer voor figuren zoals Catherine, en zullen ze sneller in de vergetelheid belanden. Hopelijk volgen types als Ronald Molendijk, Patty Brard etc. ook snel.

 5. CharlyZ

  Heel terecht dat zij geen recht heeft oo steunmaatregelen, die zijn bedoeld voor hen die zonder inkomen komen te zitten, zij heeft AOW en pensioen, zij moet zich diep, diep gaan schamen om dit zelfs uit haar mond te durven laten komen

 6. Dennis

  En dan doel ik op een lintje knippen of een mode show presenteren waar deze ‘bn’ers’ zo’n normaal maandsalaris in een uurtje opstrijken.

 7. Broer van...

  Niet zeuren Catherine.
  Je bent geen uitzondering…er zijn zoveel 70 plussers die het van AOW en schamel pensioen ( dat straks nog eens gekort wordt ook) moeten doen.
  Met dat verschil, genoemde ouderen moesten ALTIJD al zuinig leven. Een goede aangelegenheid daar ook mee te beginnen.

 8. Kris

  Al láng je schaapjes op het droge, hoepel toch op.

 9. Herman Hoogsteder

  Ik ben erg blij voor je dat je geen steun krijgt,dat heb je n.l ook niet verdiend.

 10. Paul

  Als je met 73 nog moet werken om je hypotheek te kunnen betalen is er iets mis met je boekhouding en met je hoofd…

 11. Hoe is het mogelijk!

  Wij moeten dus jouw hypotheek aflossen, Keyl?

 12. CB

  Die tekstuele kop en die kop op die foto….. #LOL!

 13. Zomaar een persoon

  Wat een haat. Een bankrekening ala de Molletjes zal ze heus niet hebben. Nog geen fractie ervan, vermoedelijk.

 14. Derhal Flynn

  Bejaarden hebben toch gewoon AOW of een pensioen of zo iets?
  Waarom komt dit oude reliek uit vergeten tijden nu ineens weer bivendrijven? Heeft ze ook een boek geschreven dat ze binnenkort gaat lanceren? Ik ga het niet kopen.

 15. Paulus

  😷De aow is vermoedelijk niet (bijstand niveau) voldoende om een luxe leven te leiden. En pensioen heeft ze waarschijnlijk niet opgebouwd. Dus logisch, ze moet bijklussen als zzp’er. 🤭🤭

 16. Leo knots

  Weten we dat ook weer. Nu mond houden en binnen blijven

 17. Keta Minek

  Goed, we zullen wel zien hoe we de hypotheek gaan betalen? op die leeftijd moet je geen hypotheek meer hebben.

 18. Paulien

  Ze krijgt AOW, woont al jaren in een riant koopwoning en schnabbelt zich een slag in de rondte. Als je dan op je 73e geen buffer hebt opgebouwd heb je toch iets verkeerd gedaan.

 19. Oetker

  Zelf kocht Catherine Keyl de stadsvilla in juni 2006 voor een prijs van 760.000,– euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. Op dit moment zit er dus nog een vette winst in haar optrekje.

  Overigens bezit zij buiten dit huis, nog een recreatiebungalow op Ameland, welke ze het hele jaar verhuurt.

 20. geenstijl

  cathinteger.pngIn deze tijden van economische crisis komen de ware commerciële talenten vanzelf bovendrijven. Neem nou iemand als ‘de echte vakvrouw’ Catherine Keyl. In plaats van lekker lomp te gaan staan doen op de Dam en zeuren over gelijke rechten pakt Keyl de handschoen op en verkent ze de ene business na de andere. Zo zit ze tegenwoordig ook al in de wereld van de 06-lijnen! Jazeker, zo’n babbelbox met eenzame vrouwen die voor 80 cent per minuut even tegen iemand aan kunnen lullen omdat hun familie ze al jaren negeert. Concept is zo simpel als wat: gewoon zo’n eenzaam besje lekker lang aan de lijn houden en de eurootjes stromen vanzelf binnen. Keyl begrijpt hoe het werkt en heeft zowel haar gezicht als haar website verbonden aan de babbelboxboer. Check dan haar altijd integere column waarin ze vertelt overal het duizelingwekkend aantal signalen uit de samenleving waaruit blijkt dat iedereen HUNKERT naar een dergelijk product. Goed bezig Cath! En als die lijn een beetje omzet draait moet je meteen doorpakken en in de ringtones gaan. Succes.

 21. A.M.

  Oh, Catherine, ik zou me echt schamen om in jouw positie zo’n uitspraak te doen!Sneu hoor!

 22. Bandi

  wel bij een eerste kuchje meteen het vliegtuig naar Nederland nemen vanuit Zuid-Afrika, nou dan heb je centn zat lijkt me…………raar mens

 23. Marco

  Dit is dus een onvervalste geldwolf. Sommige mensen/bedrijven staan bijna op omvallen, veel mensen gaan dood maar madam Keyl durft te klagen over haar inkomsten terwijl ze gewoon aow EN pensioen krijgt elke maand. Dan ben je echt ziek ! Nooit meer uitnodigen dit egocentrische mormel.

 24. Paulus

  😷Aanvullend info:👩zoek afleiding, het feit dat zij niet gepaald wilt worden vanwege al dat winderigheid. Dus 👴👴als je niet 🥴🥴wilt worden tijdens het palen van 👩gewoon bedanken.

 25. Suzy Wang

  Steunkousen die kan ze krijgen.

 26. Jinekfan

  Maar er is ook goed nieuws, zo blijkt

 27. KEYL

  Dan moet ze maar naar SBS6 om 18.00 uur in perioden zonder Gordon & Patty.

 28. Willie

  Dit is een Corona profiteur. Stom wijf.

 29. Genderneutraal

  Catherine
  Mag mijn paal zien.

 30. Bromfiets met hulpmotor

  Tip van de week. Ga een spetterende relatie met veel s@x aan. Op de brommer kan je vanaf de weg het hok zien liggen van favouriet Dreetje H. Die smeert de boel graag door met olie resten aan zijn vulkanon van het merk Bridg-ed’s. Lees eerst de gebruiks aanwijzing goed. Vooral het kader ‘ vermijdt oraal contact en doorslikken’ niet geschikt voor vrouwen jonger dan 65 jaar!

 31. Realist

  Het fenomeen dat we angstig of paniekerig zijn voor iets wat niet komen gaat heeft een naam: anticipatoire angst.

  DIT IS ONHOUDBAAR – DE JENSEN SHOW #135

 32. Max

  Ach vrouwtje toch…….

 33. Fred Weetveel

  Stille tocht organiseren?

 34. Henk

  Wat een schande. Ordinaire geldwolf. Die is echt dement.

 35. Peter Plas

  Op k eylen

 36. Dorus

  Hoe durf je te klagen! Pensioen en aow. dat is voor haar minstens 3000 euro netto…

 37. Huismaker

  Beste Mw Keijl. Goed nieuws. U bent niet de enige. Ook mensen die totaal geen belangstelling krijgen herkennen dit. Alleen hebben zij geen klaagmuur die u wel gegund is. Sterkte en welkom bij het plebs.

 38. Maria

  De steunmaatregel is voor mensen die echt niet rond kunnen komen. En het bedrag is ook niet om lang te overleven.
  Iemand van 73 jaar die nog steeds een hypotheek heeft, misschien in wee landen huizen én heen en weer kan vliegen heeft rare keuzes gemaakt, even een stapje terug maar niet meer dan dat.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.