Catherine Keyl hekelt corona: ‘Dit trek ik niet tot 1 juni’

Catherine Keyl is erg geschrokken van de aangescherpte coronaregels. Ze weet niet wat ze in vredesnaam moet doen om zichzelf te vermaken tot 1 juni. Dat geeft de 73-jarige televisiediva aan in De Telegraaf. Net als miljoenen andere Nederlanders zat Keyl maandag voor de buis om te horen hoe het verder gaat met ons land. Ze kon haar oren even niet geloven toen ze de boodschap tot zich kreeg. “Tja, maandagavond hebben ze dus aangekondigd dat dit nog tot 1 juni gaat duren.”

Allemaal heel leuk en aardig, maar dit is wel een héél grote uitdaging, vindt Keyl. “In de eerste plaats natuurlijk alle respect voor de manier waarop deze regering de zaken aanpakt. Maar hoe gaan we dit doen?

Mensen zullen volgens Keyl veel te zwaar verveeld raken. “Lang voor 1 juni heb ik echt alle boeken wel uit, alle kasten opgeruimd, de tuin zeventig keer aangeharkt, alle muziek die ik mooi vind wel geluisterd…”

Zitten er ook nog voordelen aan corona? Ja, dat vervelende vliegtuiglawaai is nu weg, aldus Keyl. Ze vindt dat ‘een verademing’ nu ze weer thuis is. “Met de hulp van een paar supervriendelijke KLM-medewerkers heb ik een vervroegde thuisreis kunnen maken vanuit Kaapstad.”

Lees ook: Catherine Keyl doodsbang: ‘Heb ik het coronavirus?’ (vorige week)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen