John adviseerde Rossana Opgelicht-zaak te staken

John van den Heuvel heeft Rossana Kluivert persoonlijk geadviseerd om haar zaak tegen het AvroTros-programma Opgelicht?! te laten vallen. Dat heeft de misdaadjournalist gisterenavond gezegd in RTL Boulevard. Het is de zoveelste keer dat het advocatenkantoor van Peter R. de Vries bakzeil haalt in een BN’er-zaak: na Bridget Maasland heeft ook Kluivert gezichtsverlies geleden in de rechtbank. Het is maar goed dat Kluivert niet in hoger beroep gaat, vindt Van den Heuvel.

Het lijkt erop dat Van den Heuvel, in tegenstelling tot het advocatenkantoor van De Vries, wél een goede inschatting kan maken van de slagingskansen van Kluivert. “Ik vind het een heel verstandige beslissing en dat heb ik haar eigenlijk ook geadviseerd.

Waarom moet ze ermee stoppen? “Je gaat anders weer een heel traject in van negativiteit en de kans dat je in hoger beroep wint is ook 50/50. Ik vind het heel verstandig.”

Richt je energie nu gewoon op het zuiveren van je naam en op de toekomst. Je kunt zeggen dat het eigenlijk voor alle partijen het beste is.”

Lees ook:
Rossana Kluivert bijna huilend aan talkshowtafel Beau (4 december)
Woeste Rossana Kluivert sleept AvroTros voor rechter (18 december)
Kantoor Peter R. de Vries verliest alwéér BN’er-zaak (29 januari)
Rossana Kluivert trekt zaak tegen Opgelicht?! in (26 februari)

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen