Rossana Kluivert trekt zaak tegen Opgelicht?! in

Rossana Kluivert heeft in overleg met haar advocaat, Royce de Vries van het advocatenkantoor dat hij samen met zijn vader Peter R. de Vries leidt, besloten om haar zaak tegen Opgelicht?! te laten vallen. Dat bevestigt Royce vandaag aan het AD. Opgelicht onthulde eind november dat het onduidelijk is waar het geld en de fysieke donaties aan Kluivert Dog Rescue Center naar toe gaan. Er blijkt namelijk helemaal geen opvangcentrum op Curacao aanwezig te zijn.

Kluivert reageerde woest en voelde zich neergezet als oplichtster. Ze spande een zaak aan, maar haalde eind januari bakzeil bij de rechter. Nu ziet ze af van een vervolg. “Er komt geen hoger beroep“, aldus Royce de Vries.

De vrouw van Patrick Kluivert vindt het jammer dat Opgelicht?! de uitzending niet hoeft te rectificeren, ‘maar hebben besloten het hierbij te laten’, meldt de krant.

Het is de zoveelste nederlaag voor het BN’er-advocatenkantoor van Peter R. de Vries en zijn zoon. De dramatisch verlopen zaak van Bridget Maasland ligt ook nog vers in het geheugen.

Lees ook:
Rossana Kluivert bijna huilend aan talkshowtafel Beau (4 december)
Woeste Rossana Kluivert sleept AvroTros voor rechter (18 december)
Kantoor Peter R. de Vries verliest alwéér BN’er-zaak (29 januari)

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen