Marcel van Roosmalen: ‘Angela geil van kijkcijfers’

De columnistenoorlog tussen Marcel van Roosmalen en Angela de Jong woedt verder. Ditmaal heeft hij zijn luisteraars aan het lachen gemaakt met een voorstelling van wat haar zou opwinden in bed. Dat was te horen op NPO Radio 1. Van Roosmalen noemde De Jong onlangs ‘Erdogan in een jurk’ en verweet haar een publiciteitsverslaving. “Daarop heeft ze weer gereageerd, zoals ze op alles en iedereen reageert die iets over haar zegt“, laat de columnist nu weten in een update.

De Jong laat geen enkele reactie op haar onbesproken. “Zo is tv-recensent Frank Heinen van de Volkskrant volgens haar jaloers op de aandacht die zij wel en de Volkskrant niet genereert en zit Gijs Groenteman met zijn gezin hele avonden te zappen tot zij in beeld verschijnt en ik ben dolverliefd op haar, zei ze in het Mediaforum.

Dat kwam wel even binnen zeg, aldus Van Roosmalen. “Alsof ze een vuurpijl in mijn hart schoot. Ik stond meteen in vuur en vlam. Dit wordt een spel nu, dacht ik. Een spel van aantrekken en afstoten. Van vallen en nooit meer opstaan. Was dit verliefdheid? Ja, volmondig ja. Telkens dezelfde fantasie: we liggen in bed, Angela en ik, en fluisteren kijkcijfers in elkaars oren. Dat is het voorspel.”

Daarna vechten we om de afstandsbediening. Zij wint, of laat ik haar winnen? Ik weet het niet. Tijdens het vrijen gebruiken we koosnaampjes. Ik ben dan Matthijs of Jeroen, soms ook allebei. Ik roep heel hard ‘Eva!’ tegen haar, als een stoomlocomotief: ‘Eva, Eva, Eva!’ Dan, zoals dat gaat, de kleren weer aan en alsof er niets aan de hand is overdwars die huiskamer van de Rotterdamse vinex-woning door.”

In werkelijkheid is Van Roosmalen haar nu echt goed zat. “Na vandaag wil ik het nooit meer over Angela de Jong hebben.

Lees ook:
Marcel van Roosmalen: ‘Angela de Jong kakelende kip’ (11 februari 2019)
Marcel van Roosmalen: ‘Angela de Jong kan niets’ (7 maart 2019)
Volkskrant hekelt ‘flauwe wrok’ Angela de Jong (14 december 2019)
Angela de Jong: ‘Volkskrant heel erg jaloers op mij’ (10 januari 2020)

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen