Angela de Jong: ‘Marcel kwam bij me slijmen na DWDD’

Angela de Jong vindt het opvallend dat Marcel van Roosmalen zo over haar tekeer blijft gaan. Hij zat onlangs achter de schermen van De Wereld Draait Door nog aardig tegen haar te slijmen. Dat onthult ze in de AD Mediapodcast. Angela en Marcel zaten onlangs zij-aan-zij in DWDD om over de talkshowoorlog te praten. Zij was behoorlijk humorloos over de screentest die werd getoond van Marcels overduidelijk kansloze poging om één van de presentatoren van Op1 te worden.

Nu onthult Angela dat ze na de uitzending nog even contact met elkaar hebben gehad. Volgens haar probeerde hij een wit voetje te halen, maar daar was ze niet van gediend.

Angela neemt haar luisteraars mee naar de wandelgangen van Hilversum. “Ik wil best nog even wat over hem zeggen over wat er achter de schermen bij De Wereld Draait Door gebeurde.”

Wat gebeurde er precies? “Die o zo stoere Marcel van Roosmalen met een glas bier in zijn hand kwam toch naar me toe stiefelen en zei: ‘Ik wil toch even tegen je zeggen: in het echt val je best wel mee.’”

Die opmerking viel niet goed bij Angela. “Toen heb ik hem alleen maar aangekeken en gezegd: ‘Dank je, Marcel, dat zijn jouw woorden.’”

Lees ook:
Marcel van Roosmalen: ‘Angela de Jong kakelende kip’ (11 februari 2019)
Marcel van Roosmalen: ‘Angela de Jong kan niets’ (7 maart 2019)
Volkskrant hekelt ‘flauwe wrok’ Angela de Jong (14 december 2019)
Angela de Jong: ‘Volkskrant heel erg jaloers op mij’ (vorige week)
Marcel van Roosmalen: ‘Angela geil van kijkcijfers’ (vandaag)

Foto: NPO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen