Jurre Geluk wil iemand fisten op televisie

Jurre Geluk zou het leuk vinden om een keer iemand te fisten op televisie. Hij is te strak om zelf gefist te worden. Dat zegt de Spuiten & Slikken-bekendheid in een interview met Winq. Geluk vertelt in het blad dat BNNVARA ‘heel respectvol’ omgaat met zijn grenzen. Hij hoeft niet álles te doen voor de kijkcijfers. “Ze zullen mij nooit vragen om uit te proberen hoe het is om gefist te worden – ze snappen dat ik daar flink voor zou moeten oefenen, haha“, zo laat de 28-jarige presentator weten.

Wel zou Geluk het leuk vinden om voor BNNVARA zijn hand in iemand anders anus te steken. “Ik zou dolgraag een keer iemand willen fisten; ik ben superbenieuwd hoe dat voelt, maar dat vragen ze dus ook niet aan mij.”

Geluk is heel erg open over zijn seksleven en dat vindt zijn vriend, Endemol-redacteur Dirk Hagenbeek, soms wel lastig. “Ik had op Instagram uitgebreid beschreven hoe ik de avond ervoor was klaargekomen. Dat vond Dirk toch een beetje onprettig.

Het presenteren van Spuiten & Slikken heeft hun seksleven een flinke boost gegeven. “Zo ga ik weleens naar een sekswinkel om iets leuks voor Dirk te kopen. Ook heb ik een dominante kant van mezelf ontdekt.

Zijn vriend is iets minder ervaren en daar maalt Geluk wel eens over. “Ik heb hem meermaals op het hart gedrukt dat hij het moet zeggen als hij een keer een andere piemel in zijn mond wil.

Het Winq-interview met Jurre Geluk kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen