Mokerslag: RTL 4 kaapt Frank en Rogier weg bij SBS 6

Een mokerslag voor SBS 6: het zeer succesvolle Paleis voor een Prikkie-duo Frank Jansen en Rogier Smit maakt de overstap naar RTL 4. Ze gaan programma’s maken voor RTL 4, RTL 5 en Videoland. Dat heeft de tv-zender laten weten. Programmadirecteur Peter van der Vorst is blij met de vangst. “We zijn heel blij dat Frank en Rogier ons team komen versterken”, laat hij weten aan PR-afdeling RTL Boulevard. “Het zijn authentieke en warme persoonlijkheden met veel humor.

Bovendien zijn ze ook nog eens heel deskundig op interieur en styling-gebied. Die combinatie zorgt ervoor dat ze garant staan voor echte feelgood televisie, waar je met een brede glimlach naar kunt kijken“, vervolgt hij.

Van der Vorst denkt dat RTL en Frank en Rogier heel erg goed bij elkaar passen. “Tijdens de enthousiaste gesprekken die we de afgelopen maanden hebben gevoerd zijn er een aantal programma-ideeën voorbijgekomen waarmee we de komende tijd gezamenlijk aan de slag gaan.

Zelf laten ze weten: “Voldaan en met veel plezier kijken wij terug naar het programma wat wij hebben kunnen maken samen met Vincent TV bij SBS6. Na vier seizoenen komt er nu een moment van bezinning en juist op dit moment komt er een bijzonder creatief aanbod van RTL om daar mooie andere programma’s te genereren. Het is fantastisch dat RTL ons deze extra uitdaging biedt.

Het stel heeft een driejarig contract getekend.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen