Merel Westrik heeft geen spijt van overstap naar Net5

Merel Westrik heeft er geen spijt van dat ze is overgestapt van RTL Nieuws naar Net5, waar ze nu de slecht bekeken talkshow Ladies Night presenteert. Dat heeft ze gezegd voor de camera van Shownieuws. Als Linda de Mol niet te gast is, heeft Ladies Night de moeite om boven de grens van 100.000 kijkers heen te komen. Toch maakt Westrik zich geen zorgen. “Of ik in deze periode heb gedacht: ik ga terug naar het nieuws? Nee, dat heb ik eigenlijk niet gedacht“, zegt ze.

Ladies Night had gisteren zijn voorlopig laatste uitzending. In maart begint het tweede seizoen. “De laatste uitzending was echt een feest, vond ik. Het was een feest met een lach en een traan. Er was één bepaald moment in de uitzending dat ik dacht: ik hou het niet droog, ik pieste echt in mijn broek van het lachen om Tjitske Reidinga.

Reidinga is een echte smaakmaker, vindt Westrik. “Ja, Tjitske komt zeker terug in het nieuwe seizoen.”

Reidinga is een van de ‘vaste vriendinnen’ in het programma. Andere vriendinnen zijn onder meer Stella Bergsma en Olcay Gulsen. “Ik heb me vooral heel erg herkend en gespiegeld in de vrouwen die ik mijn vriendinnen mag noemen. Het feit dat ik ze mijn vriendinnen mag noemen vind ik het grootste hoogtepunt van het afgelopen jaar.

Voorlopig neemt Westrik even rust. “Ik denk eigenlijk dat het heel goed is om even rust te nemen en even te kijken wat we beter willen volgend jaar, want je wil natuurlijk toch altijd beter.

Ik ben nu vrij, ik ga kerst vieren, lekker naar de familie, dan ga ik een week naar het buitenland en dan met volle moed weer het nieuwe jaar in.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen