‘Raar dat ophef over Commissariaat-horror meevalt’

Marianne Zwagerman vindt het vrij merkwaardig dat er niet veel meer ophef is over de misère bij het Commissariaat voor de Media. Dat laat de opiniediva weten op Twitter. De mediawaakhond heeft door een onthullend artikel in NRC Handelsblad in één klap zijn gezag en betrouwbaarheid verloren. Toch valt de ophef over de wantoestanden bij het Hilversumse orgaan behoorlijk mee. “Onbegrijpelijk dat dit NRC verhaal niet tot veel meer ophef leidt“, aldus Zwagerman.

Er zou veel meer ophef over moeten zijn, zegt Zwagerman. “Onze waakhond van de persvrijheid heult met de Russen, kan niet omgaan met de vrijheid van meningsuiting en belangenverstrengelt zich suf. Ollongren getrouwen komen met veel weg

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen