Minder Ajax, PSV en Feyenoord op FOX Sports 1

Geplaatst op vr 26 jul 2019 om 14:20

FOX Sports gaat minder Ajax, PSV en Feyenoord uitzenden op zijn hoofdkanaal FOX Sports 1. De zender hoopt men hiermee te verleiden om zich ook te abonneren op de andere kanalen. Dat bevestigt een woordvoerder van de zender tegen Totaal TV. KPN is sinds kort begonnen met het aanbieden van FOX Sports 1 in het basispakket en volgt daarmee onder meer T-Mobile, Canal Digitaal en Online.nl. Tot nu toe zond die zender de populairste wedstrijden uit, maar dat verandert.

FOX Sports 1 blijft het visitekaartje, meent een woordvoerder, maar dan wel met iets minder beelden van de drie grote topclubs. “Er zitten ook regelmatig wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV tussen, maar minder frequent dan voorheen.”

Voor die wedstrijden moet men een betaalpakket afsluiten. “Voor wie echt geen wedstrijd van zijn of haar favoriete club wil missen zijn er uiteraard het extra aanvullende FOX Sports pakketten.

De grote tv-aanbieder KPN biedt het eerste kanaal nu gratis aan, maar de andere kanalen zitten nu in een duurder pakket van 12,99 euro per maand. Dat was tot februari nog 7,50 euro.

Totaal TV denkt er het zijne van. “Direct na het openbaar maken van de nieuwe strategie die KPN met FOX Sports gaat voeren, waren de eerste geluiden te horen dat de nieuwe invulling van FOX Sports 1 een één-tweetje tussen FOX Sports en KPN was. KPN zou bij FOX Sports hebben aangedrongen op een manier waarbij de distributeur meer geld aan de verkoop van FOX Sports-abonnementen kon verdienen.”

Dat ontkent FOX Sports in het artikel van Totaal TV.

Foto: FOX
29 Reacties op “Minder Ajax, PSV en Feyenoord op FOX Sports 1”


 1. White Angel.

  Er zijn nog meer sporten dan alleen voetbal hoor, graag andere sporten ook laten zien.

 2. Kird

  Die helene is zon gaar wij f

  Heeft der uiterlijk al niet mee en probeert nu dezelfde bloedzu ig techniekjes als wilfred te ontwikkelen

  Hoe meer ik er zie hoe zatter ik het word

  Leuk je bent een vrouw met verstand van voetbal
  EN ?

 3. o.p. lichter

  Blij met Ziggo sport , gelukkig de echte competities .geen cent van mij naar fox .

 4. Zomaar

  Samenvattingen dus de hoogtepunten op NPO1 is ideaal.

 5. FlyingLotus

  Slikt ze ook?

 6. JDJ

  Trieste figuren hier. Alleen al bij het zien van de foto van Helene komen ze met hun meninkjes. Ik vind haar een goede reporter die stevige vragen durft te stellen.

 7. Ton

  Fox opgezegd, al jaren die aandacht van grote clubs en als bijvoorbeeld AZ of Utrecht bekert, gewoon niet uitzenden!!! Meerdere keren geflikt, en dan op 4 kanalen herhaling van een Ajaxwedstrijd uit 1997. Trieste zender.

 8. Iemand

  Jammer..ik heb T Mobile genomen omdat zij Fox 1 in het pakket hebben. Misschien dan maar Ziggo Sport eruit gooien.

 9. Denise

  @JDJ. Je hebt helemaal gelijkt. Veel mensen die hier reageren zijn vaak gefrustreerde alleenstaande mannen die niet aan hun trekken komen. En dan maar veilig gal spuwen op alles en iedereen die het beter voor elkaar heeft. Ik vind haar ook een goede presentator. Een frisse wind bij de sportverslaggeving.

 10. Iemand

  @JDJ Helene doet het goed in de sport maar komt tekort voor het echte journalistieke werk. Daarvoor is zij te oppervlakkig en mist zij de kennis / interesse.

 11. Boxel Terror

  PSV!!!

  De enige echte club van Nederland

 12. Leni

  @boxel terror : door de hitte bevangen zeker…. PSV hahahaha … Dat is toch geen club joh….

 13. word tijd dat de npo alle voetbalrechten krijgt

  Dit gaan we natuurlijk niet doen. Geldgraaiers bij Fox.

  Nee mensen dit is precies wat de gewone kijker niet wil.

  Talpa met Molusconi, RTL7 met de Bertelsmannen en Fox, de grootste haatzaaizender van Amerika, met miljardair Rupert Murdoch zijn de geldgraaiers die via sportzenders en journalistieke kanalen en organisaties de wereld willen veranderen ten koste van de eigen portemonnee en denk beelden. Dit is gevaarlijk en fout.

  Dus mensen geef niet toe aan het terreur uitzendbeleid van FOX.

 14. Robbie

  Ik heb sinds een paar dagen ook dit gratis kanaal. Wat een bagger zeg Geen wonder dat dit gratis word aangeboden. Totaal geen meerwaarde. Net zoals trouwens de 2 andere gratis kanalen die ik heb gekregen..

 15. Boxel Terror

  @leni toch is het zo. Wij zijn niet te stoppen!

 16. Annette

  Fox sports is geen onderdeel van Fox USA
  Fox sports is eigendom van Disney

 17. Danny

  Boxel spreekt in de wij-vorm hahahaha psv kent jou niet eens.

 18. Boxel Terror

  Kijk al die neuzen eens grappig doen. Kom maar naar Eindhoven, dan gaan we pas echt lachen.

 19. WEST*

  tv kijken wordt steeds duurder, gek hè dat er minstens een miljoen illegaal kijken
  en dat worden er meer tv abo zullen meer en meer opgezegd worden een profider die het goedkoopst internet aanbiedt gaat het winnen en Brein loopt achter de feiten aan IPTV is niet meer te stoppen , laat ziggo kpn maar op hun bek gaan met hun prijsodrijvingen

 20. Peter

  Dus ik ga betalen voor een voetbal wedstrijden en die oervervelende reclames tussendoor.
  Is belachelijk, betaal tv, kijken naar die reclame meuk.

  Dan maar NPO 1 om 19.00 uur zondag.

 21. Iepie Poepjesfan

  Heerlijk dit soort nieuws. Die schijtclubs verdienen die aandacht ook niet. Meer aandacht voor clubs die er echt toe doen. Telstar, Helmond Sport enzovoort

 22. RTL late night Zonder Twan Huys

  Ik zou daar graag mijn talkshow zien.

 23. RTL Late Night zonder Twan Huys

  ja, een talkshow is beter

 24. MediaPrak

  Je zal maar inwoner van Enschede zijn en via je gemeentelijke belastingen verreweg de grootste geldschieter/sponsor van FC Twente zijn en dan ook nog eens moeten betalen als je de wedstrijden wilt zien. (Betaald) Voetbal, het blijft een rare wereld.

 25. ICare

  rot op met je kutzender en je betalen voor reclame.

 26. aammehoela

  Samenvattingen zijn meer dan voldoende. Wie gaat er nu op zondagmiddag bv. naar Heracles – Sparta kijken. Zeker als er bv. wielrennen, schaatsen of formule 1 is die gelijktijdig is.

 27. Lindeboom

  Dat mens zit er alleen maar omdat ze een vrouw is, dat snapt ze zelf niet. Ze denkt oprecht dat ze daar zit omdat ze talent heeft en kundig is, hetgeen natuurlijk onzin is. Helene boeit dat allemaal niks ze verkoopt zichzelf gewoon lekker voor die euro’s , er moet wel brood op de plank zou Jort Kelder zeggen. Dat dit alles ten koste gaat van de echte voetbal liefhebber, het voetbal en de maatschappij boeit mevrouw hendriks niet, zolang zij maar op tv is.

 28. Iepie Poepjesfan

  FC Rente whahahahaha

 29. Johan C.

  #WZAWZDB

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.