Talpa en Facebook besluiten gesprekken voort te zetten

Talpa-baas John de Mol en social media-gigant Facebook hebben na twee weken besloten om hun gesprekken voort te zetten. Een oordeel van de rechter over de nep-bitcoinadvertenties blijft daardoor vooralsnog uit. Dat heeft zijn zegsman donderdagavond laten weten aan Shownieuws. De Mol heeft Facebook voor de rechter gesleept, omdat het sociale medium maar blijft toestaan dat oplichters adverteren met zijn naam en zijn beeltenis. Daar is de mediamiljardair goed klaar mee.

Op 5 juni diende er een kort geding tussen John de Mol en Facebook en aan het eind van de vier uur durende zitting vroeg de rechter beide partijen een poging te wagen onderling tot een vergelijk te komen.

Eigenlijk hadden De Mol en Facebook tot 19 juni – afgelopen woensdag dus – de tijd om te onderzoeken of dit lukt, maar ze vroegen uitstel tot gisteren. Toen is er een besluit gevallen.

Talpa: “Partijen hebben besloten om de gesprekken voort te zetten en daarom is besloten de zaak aan te houden tot 15 juli. De contacten zijn zodanig geweest dat we de mogelijkheden om tot overeenstemming te komen verder willen bekijken.

Lees ook:
John de Mol is het goed zat, sommeert Facebook (11 april)
John de Mol sleept Facebook voor de rechter (31 mei)
Patty Brard: ‘Facebook wil mijn paspoort hebben’ (1 juni)
Facebook verwijdert nepbanners De Mol nu ineens wel (6 juni)

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen