Patty Brard: ‘Facebook wil mijn paspoort hebben’

Patty Brard vindt het heerlijk dat haar baas John de Mol heeft besloten om Facebook voor de rechter te slepen. Ze is zelf ook helemaal klaar met het sociale medium. Dat heeft de humeurige tv-diva vrijdagavond gezegd in 6 Inside. Brard heeft er zin in. “Het zou Facebook ook weer eens op z’n plek zetten, want ik word langzaam aan een beetje gek ervan. Ik wilde van de week een pagina veranderen en dan moeten ze gewoon een kopie van mijn paspoort hebben. Doe eens normaal!

Is De Mol wel opgewassen tegen een miljardenbedrijf als Facebook? “Facebook is een miljardenbedrijf, maar laat ze maar komen, want bij John loopt het ook niet in de miljoenen. Die gaat echt net zo lang door, hem kennende, totdat hij zijn gelijk heeft. En hij heeft gewoon gelijk.

6 Inside-collega Dyantha Brooks denkt daar hetzelfde over. “Facebook is een miljardenbedrijf, maar ik schat John wel in als iemand die heel goed weet hoe ver hij hier in kan gaan, anders klaag je ze niet zomaar aan.”

De Mol is boos over de nepadvertenties met zijn beeltenis die maar blijven verschijnen op Facebook. Brooks denkt dat Facebook hier helemaal niet van af wil.

Facebook verdient hier gewoon een hoop aan, want er zijn een hoop mensen die willen afslanken en een hoop mensen die via bitcoins even makkelijk rijk willen worden. Die blijven doorklikken en daardoor denk ik dat Facebook niet wil dat dit stopt.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen