6 Inside: ‘Boulevard houdt Tan wéér hand boven hoofd’

Geplaatst op vr 21 jun 2019 om 8:50

Dyantha Brooks, deskundige van SBS Shownieuws, vindt dat de makers van RTL Boulevard hun RTL 4-collega Humberto Tan wéér de hand boven het hoofd houden. Dat heeft ze donderdagavond gezegd in 6 Inside. RTL Boulevard verloor in 2017 een flink stuk geloofwaardigheid door wekenlang het nieuws over de affaire tussen Humberto Tan en Dionne Stax dood te zwijgen. Later gaf Luuk Ikink toe dat dat een grote fout is geweest en puur is geweest om Tan te beschermen.

Nu Tan alwéér buiten de deur loopt te rommelen, slaat de paniek bij Boulevard opnieuw toe. Gisteren was te volgen hoe de showrubriek twijfelde over de berichtgeving.

Aanvankelijk stond er op de website een artikel met de kop: ‘Weer geruchten over affaire Humberto Tan’. “Er wordt weer gefluisterd dat Humberto Tan een affaire heeft gehad. Dit keer zou de presentator zijn geliefde Ineke hebben bedrogen met de 25-jarige fotografe Fleur, aldus een ingewijde in Weekend”, klonk het.

Al snel werd besloten om het artikel van de RTL Boulevard-site te halen, mogelijk op verzoek van Tan. Later kwam er een PR-achtig artikel voor in de plaats met de kop ‘Humberto Tan plaatst foto met zijn grote liefde Ineke’, alsof er niets aan de hand is.

Dyantha

Heel erg onhandig, vindt Dyantha Brooks dit. “Het opmerkelijke is dat ik dit op Boulevard zag staan en die hebben dat later weer verwijderd. Op de website van Boulevard zag ik het staan en die hebben het later weer verwijderd. Het is eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als destijds met Dionne. Daar hebben ze toe helemaal niks over gezegd. Luuk Ikink heeft later nog wel gezegd: ‘Het is wel een beetje raar dat we daar niets over hadden gezegd.‘”

Wat is dat toch steeds tussen RTL Boulevard en Humberto Tan? “Het ligt altijd wel een beetje gevoelig, omdat Humberto natuurlijk een hoop vrienden heeft in de showbizz, zeker bij RTL en bij Boulevard (die lange tijd een redacti deelde met Tans RTL Late Night, red.). Zij hebben daar vandaag dus verder niks over gezegd. Wij hebben op onze beurt geprobeerd om Humberto te spreken van: ‘Hoe zit het met deze affaire en wie is deze dame?’ Humberto wilde daar niks over zeggen.

Uiteindelijk stipte RTL Boulevard de geruchten over Tan ultrakort aan in zijn uitzending op televisie. Waar de ‘deskundigen’ normaal gesproken over elkaar heen buitelen om hun mening te geven over van alles en nog wat, bleef het over dit onderwerp ijzingwekkend stil.

Overigens neemt niet alleen RTL journalistieke onafhankelijkheid met een korrel zout. Talpa Radio zorgt er consequent voor dat artikelen over concurrent Qmusic van de Shownieuws-site worden verwijderd.

Lees ook:
Luuk Ikink heeft spijt van zwijgen over affaire Humberto (januari)
Humberto Tan ontkent niet dat hij wéér minnares heeft (gisteren)

Foto: SBS
32 Reacties op “6 Inside: ‘Boulevard houdt Tan wéér hand boven hoofd’”


 1. Bart tv man

  ‘Is de make-up ook voor dikke mensen, Olcay?’ Aldus Peter R. De Vries.
  Onder de gordel was dat.

 2. Bears’den

  Boulevard verliest hiermee, net als Tan zelf, zn geloofwaardigheid!
  Over iedereen praten maar zodra het om iemand intern gaat, niets zeggen!?
  Boulevard, ik kijk graag naar jullie, maar jullie zijn NEP!

 3. Albert Verlinken

  6 Inside? Dat is toch dat ‘John de Mol is de beste’ show programma? De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet. Laat Tan lekker rondnaaien. Als het mag van zijn vrouw dan mag het van mij zeker!

 4. Norvo

  Niet onwaar, wel een behoorlijke berg boter op ’t hoofd van 6 Inside dat in haar korte bestaan ook geregeld zelfcensuur pleegde. Weten we nog dat Wendy “verkeerd gemonteerd” was toen ze zichzelf ongevraagd naar voren schoof als Songfestival host?

 5. Marq

  Echt schijnheilig van rtl.en weer word die mafklapper Tan de hand boven het hoofd gehouden.net zoals toen met Verlinde en zijn toenmalige lover die er liever schandknaapjes op na hield.mag hopen dat die vleespet overal word uitgekotst.eens een vreemdganger,altijd een vreemdganger.dat blijkt maar weer.

 6. Thea

  Waarschijnlijk haalden ze het artikel weg omdat het gezwetst was van de weekend

 7. Remi

  Een béétje Surinamer houdt er een buitenvrouw op na.
  Niets nieuws onder de zon dus.

 8. By the way

  tjonge jonge, wat een stelletje bloedhonden met hun niet objectieve berichtgeving. Halve geruchten worden gewoon opgeblazen tot feitelijk nieuws van epische proporties waarbij personen doelbewust worden beschadigd.

  Al over nagedacht dat het misschien wel goed is om niet alles klakkeloos de wereld in te slingeren?

 9. Wyatt

  Dus geruchten moeten als waarheid behandeld worden? Daar hebben we toiletpapier als Weekend, Story enz. voor.

 10. Tinky Doy

  Wie is die trannie op de foto?

 11. M

  Leve de commerciële omroep met hun hypocriete en subjectieve berichtgeving. “De onderste steen moet boven”, behalve als het een collega is of je baas of je vriendje.

  Maar nog erger zijn die walgelijke roddelprogramma’s zelf.

  Maar het allerergste zijn de kijkers en reageerders hier die vinden,” (nee “eisen”!) dat iemands privéleven op tv besproken moet worden. Dat gaat niemand geen ene reet aan. Van niemand niet!
  Gadverdamme wat een engerds allemaal!

 12. Tinky Doy

  Waar blijft het Art-afplas-artikel vd dag?

 13. Raggende man

  Dyantha is rancuneus omdat Humberto een voorkeur heeft voor blanke vrouwen.

 14. Klaasje v

  Lijkt me ook fatsoenlijker om er pas aandacht aan te besteden als het echt zo is of als de betrokkene er zelf iets over wil zeggen. Geruchten de wereld ingooien is goed voor de rioolpers.
  Daarbij gaat het eigenlijk toch niemand iets wat wat BN-ers privé doen, wie dan ook.
  Daar komen alle fatsoensrakkers weer gretig op af met hun kritiek.

 15. Wop

  Dat mensen het interessant vinden wat iemand doet in z’n privé leven (vooral omdat sinds internet de echte ster niet meer bestaat) kan ik al niet in komen, maar dit slaat natuurlijk helemaal nergens op.

 16. q8

  gisteravond was t programma van 6 insite erg goed,
  geen albert en geen patty,,een verademing [dit zegt een bijna opa]
  als z hiermee waren begonnen was t vast goed gegaan,
  t was geweldig,
  en dyanta is een lekkere nuchtere persoon ,net als jantje versteegh
  was echt goed,
  en leontine ten brake ook tof,
  heel ander volk dan bij rtl boulevard
  alleen maar lachen, en ooohhh wat zijn we goed,
  pppfff

 17. xandertje

  Zo negeerde Pauw gister de‘snuivende’ GroenLinks-wethouder die is opgepakt in Amsterdam en ook nog naar agent spuugde. Allemaal op beeld en te zien op internet maar niet op nationale tv. Maar oh oh oh als het een VVD-er of Forummer was geweest. Dan had men gesmuld aan tafel van Pauw en DitisM.

 18. Mick

  @xandertje Toen Baudet een boete kreeg op zijn scooter werd het nog groter uitgemeten, ook in dit geval zie je weer hoe links de NPO is.

 19. Robert

  Volgens mij is die Ineke de grote winnaar, kan doen en laten wat ze wil, en de kinderen krijgen wel weer een nieuwe telefoon, dan is iedereen blij.

 20. 2fast4u

  wants a cheater always a cheater

 21. Rec

  @Thea

  Leuk geprobeerd, Boulevard-medewerker, maar zelfs dan is er geen letter onwaar aan “Weer geruchten over affaire Humberto Tan”!

 22. Trudy

  Narcistische Tan denkt dat hij Gods Gift is zielige oude man die het met een kind van 25 doet schaamte kent hij niet die lachende vleespet…

 23. Ron

  Ja herhaling van zetten, Boulevard zegt weer bijna niets, en 6 duikt er weer helemaal in met een gestrekt been. Dan heb ik liever dat dan dat wat Boulevard/RTL doet, dat is voor een programma als dat pas hypocriet. Maar we kennen onze pappenheimers inmiddels…

 24. Job

  Het is nu wel klaar met Tan. Na alle ellende met Dionne gewoon wéér vreemdgaan. Misselijk gedrag tegenover z’n vrouw. Hopelijk trapt ze hem vandaag de deur uit!!

 25. By the way

  @klaasjev om 9.38: er komen hier maar weinig fatsoensrakkers…

 26. Bart

  Ik denk dat ze het lastig vinden om te behandelen bij Boulevard. Wat betreft die vrienden valt dat wel mee hoor. Ook bij Boulevard. Er zijn misschien weinig berichten over de affaires en het negatieve imago van Tan geweest bij Boulevard (waarschijnlijk op last van de directie) maar er zijn tussen neus en lippen door wel bepaalde opmerkingen gemaakt waaruit je kan opmaken dat ze binnen Blue Circle (Boulevard en toen late nigth) niet echt heel dol op Humberto zijn.

 27. toriemang

  Wat is dit voor een gezeur. Is een bekend per definitie verplicht zijn privé informatie met de buiten wereld te delen. Dit is de wereld op zijn kop zetten. Dit getuigt van weinig respect voor andermans privé. ALS DE PERSOON DEZE NIET WIL DELEN is dat diens goed recht. Waar haalt de buiten wereld het recht vandaan om de persoon te bashen als die geen reactie wil geven. 6 Inside heeft aangetoond geen bestaansrecht te hebben. De werknemers van deze rubrieken zouden ook hun privé problemen naar buiten moeten brengen zodat de massa een inkijk daarin heeft. Mijn advies is kijk eerst in de spiegel alvorens de ander te bespreken. De werkers doen alsof ze een verleden hebben die geen scheuren hebben.

 28. Nick

  Hummie zal binnekort wel uit de kast komen als zijnde seksverslaafd.

 29. Edwin Biezemans

  Zeg maar over Talpa wat je wil… RTL doet het ook als het om Tan gaat.

 30. Kickel

  Vrouwlief Ineke is ondertussen het lachertje van Nederland. Waarom gooit ze die narcistische eikel niet de deur uit?

 31. Henk Mouwe

  Eh…

 32. Johan

  Mensen. Lees eens goed voordat je wat roept. Het artikel op de website van rtl boulevard kwam van ANP. Volgens mijn bronnen was het artikel niet goed onderbouwd en niet goed journalistiek gecontroleerd. Daarom was het artikel verwijderd. Vind niemand het raar dat het ANP tegenwoordig berichten brengt het roddelblad Weekend over vermeende geruchten?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.