‘Het was heerlijk tegen je auto aan, Humberto!’

Geplaatst op do 27 jun 2019 om 10:00

De 25-jarige fotografe Fleur Louwe geniet enorm van de roddels over haar vermeende affaire met RTL 4-presentator en schuinsmarcheerder Humberto Tan. Ze heeft flink de tijd genomen voor een uitgebreid interview in de Privé. Dat is te lezen in de kiosk. Privé heeft WhatsApp-berichten tussen de twee onder ogen gekregen (ra-ra waar die vandaan komen) en daar onthult het blad er één van: “Het was heerlijk tegen je auto aan. Ik weet dat ik je wil en ik weet dat jij dat ook wil.

De andere appjes houdt de Privé voor zichzelf. “Het is slechts een deel van de tekst, aangezien deze niet geschikt voor publicatie is“, meldt het blad..

Heeft Fleur deze appjes echt gestuurd? Ze antwoordt: “Daar ga ik liever verder niet op in.

Bij de appjes zit ook een foto van Fleur en Humberto samen. “Deze foto is door ons samen gemaakt, maar ik weet niet meer of dat met mijn telefoon of die van Humberto is gebeurd. Ik weet dat deze bestaat en ook dat hij in mijn telefoon zit.

De foto is genomen in het Amsterdamse ZOKU-hotel. “Ik ga er niet op in of er daadwerkelijk ooit een kamer is geboekt. Net als op de vraag of ik in dit bewuste hotel ben geweest. Op alles wat ik zeg, krijg ik weer een tegenreactie.

Het hele interview zit vol met dit soort halve bevestigingen. Waarom toch? “Of het nou wel of niet klopt, dat is aan ons. De mensen om ons heen weten precies hoe het zit. Wij weten hoe het zit, dus waarom moet heel Nederland ervan meegenieten? Met Humberto heb ik afgesproken om alles in het midden te laten.

Wel zou Fleur graag contact willen met Ineke, de partner van Humberto. “Met haar of met de dochters van Humberto. Dat weet hij ook. En ik ga ervanuit dat ze dat ook wel weet. Maar ik heb haar nog niet gesproken.

Het lange Privé-interview met Fleur Louwe kunt u lezen via Blendle. Onderstaand ziet u hoe zalvend Tan heeft gereageerd op de geruchten. En zijn vrouw Ineke? Die is het lachertje van Amstelveen.

Lees ook:
Humberto Tan ontkent niet dat hij wéér minnares heeft (20 juni)
6 Inside: ‘Boulevard houdt Tan wéér hand boven hoofd’ (21 juni)
Minnares Humberto: ‘Berichtgeving spreekt voor zich’ (21 juni)
Humberto Tan wilde gelijk al over Dionne Stax praten (gisteren)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Foto: RTL
77 Reacties op “‘Het was heerlijk tegen je auto aan, Humberto!’”


 1. @ west*the one and the lonely

  Wat een soap weer.

 2. Hans

  Triest

 3. Team Nederland

  Ach ja, toen met Stax werkte dat in het midden laten echt perfect, het leidde zelfs tot een huilende Humberto die bij RTLLN werd weggeschopt wegens totale ongeloofwaardigheid als voorbeeldige huisvader, dus laten we het nu weer doen.

 4. Frank

  De grootste verliezers zijn Humberto’s kinderen.

 5. Bobby Eden

  Iedereen in de mediasector weet zijn voorliefde voor meisjes tussen de 25-30. Zat redactrices bij BNR, RTL en NOS die daarvan hebben mogen meegenieten. Doet ie wel goed als gentleman (betaalt alles, bloemetjes, kaartjes). Vrijwel iedereen voelt zich loyaal ipv gebruikt en klapt niet uit de school daardoor. Moet bijna wel met toestemming van z’n vrouw gebeuren.

 6. Theo

  Hittepetit Fleur had beter moeten weten en kan maar beter helemaal open kaart spelen, dan is ze er namelijk in één keer vanaf.

 7. Hans

  Prive stop

 8. #NPO kijker#

  Wat een l e u g e n a a r is die k a l e k n i k k e r.

 9. Albert Verlinken

  Fleur met de soppende vulscheur! Humberto smeert haar lekker deur. Niet tof voor Ineke heur! Maar Humberto vindt haar maar een zeur en naait lekker deur.

 10. jahaha

  Ineke >>>>> lachertje van de week weer!!!!!

 11. Rikki

  Wanneer gooit RTL hem er een keer uit? Zijn hele geloofwaardigheid is zo naar de mallemoer, wie wil nou nog kijken naar zo’n leugenaar?

 12. Mart

  Jammer dat de media zijn vrouw hierin betrekken.

 13. Theo

  Mart, het lijkt mij meer dat Tanneman zijn vrouw hierin betrokken heeft.

 14. Michel

  Het is triest voor Ineke en nog meer voor zijn kinderen. Los nog van het feit of het waar is of niet met deze Fleur, had Humberto ten aller tijde moeten voorkomen weer ooit in een dergelijke situatie terecht te komen. Nu is er weer rook…. misschien zonder vuur hoor. Maar ook deze rook heeft Humberto weer volledig aan zichzelf te wijten.

  Hoe dan ook: hij is voor altijd zijn betrouwbaarheid kwijt. Dat op zich is al een trieste conclusie.

 15. Fred

  Laten we wel wezen: Er is nooit, maar dan ook nooit enige bevestiging geweest dat er sprake was van een affaire tussen Dionne en Humberto!!!

  Ook met deze dame zijn er veel tegenstrijdige berichten. Nu ken ik Fleur nog van vroeger en ik kan me meer van dit soort zaken herinneren. Veel fantasie en het kan, in mijn beleving, zeker zo zijn dat Fleur een oogje heeft op Humberto! Deze wijst Fleur af en nu zit hij in een stalkachtige situatie.

  Ik denk, oprecht, dat dit de waarheid is maar dat wil niemand geloven. Humberto staat nu eenmaal bekend als schuinsmarcheerder en we willen geloven dat hij een scheve schaats rijdt.

 16. A.M.

  Wat is die Tan
  toch een domme man
  laat zich in de luren leggen
  en maar weer halve waarheden zeggen
  die meid wil gewoon een beetje “roem”
  daar is het allemaal om te doen
  en jouw net weer een beetje opgepoetste imago
  is door dit gedoe weer helemaal gezakt tot zero!!

 17. Kriemineejul

  Stel je voor dat je kind bent van Oemberto en één of ander random 25-jarige huppelkudje, die met volle bewustzijn, wetende dat hij getrouwd is en kinderen heeft ,net al in de fout is gegaan en dus precies weet wat ze deed en toch met hem een affaire aangaat, wil met jou in gesprek… Wauw.

 18. Jacob

  Wie is die Fleur Lauwe?
  toch een domme vrouw
  wil niets zeggen over de affaire, maar zoekt wel de bladen op
  wil niet bekennen of ontkennen dat zij ook daadwerkelijk een affaire hebben
  waarom wil je als vrouw een gesprek met zijn vrouw of kinderen?
  humberto is getrouwd…. dat wist zij ook… waarom wil je dan zijn vrouw en/of kinderen nog een keer een trap nageven?
  geef eerst eens aan of er daadwerkelijk iets was/is

  nu kom je over als een aandachtsh**r die alleen geilt op het feit dat ze in het nieuws is

 19. west*the one and the lonely

  Ineke, de vrouw zonder ruggengraat.
  Ze denkt alleen aan een altijd werkende pinpas.

 20. Arend RR

  @fred Haaaa Fred, jeetje wat een mooie analyse van je. Ook totaal niet doorzichtig. Je klinkt als een dame die ook door Humberto aan het lijntje wordt gehouden. Met dezelfde smoesjes. Succes met alles Fred. Weet dat hij nooit voor jou zal kiezen Fred. Kus Fred

 21. Hanselientje

  Tan is net als zijn best bud Borsato een übernarcist. Naast het feit dat narcisten geen kritiek kunnen verdragen hebben ze een verminderde integriteit. Bovendien zijn het echte aandachtsjunks die de thrill van een slippertje nodig hebben om hun zelfvertrouwen een boost te geven (zie narcistische paradox).

  Tan zal altijd een cheater blijven simpelweg omdat hij dat nodig heeft. Ik heb geen medelijden met Ineke (fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me) maar wel met zijn kinderen. Hoe vernederend moet het zijn voor zijn jongste om over het schoolplein te lopen wetende dat die whatsapp-teksten op straat liggen?

  Dat vind ik het nog het meest beschamende aan de hele zaak. Hij is opgegroeid zonder een vader, weet uit eigen hand wat het is om vaderliefde te moeten missen en dan gaat hij zo respectloos en liefdeloos met zijn gezin om. Maar ongetwijfeld zal hij wel weer schermen met “uit respect voor mijn gezin ga ik niet reageren op de geruchten”. Hypocriete vent.

 22. Bo

  Dit is allemaal vooropgezet. Beetje sneue poging om het publiek te laten zien dat roddeljournalisten zomaar wat opschrijven ook al is er geen hard bewijs. Je ziet dat Prive en story ook wel twijfelen aan het verhaal maar onder druk toch maar publiceren. Binnenkort zal Tan wel openheid geven en met veel vertoon aankondigen dat de roddeljournalisten er volkomen naast zaten en dat hij ze allemaal heeft beet genomen. Sad.

 23. Ron

  Niet dat ik het nu helemaal op ga nemen voor Tan. Maar hebben we hier nu niet gewoon te maken met een vrouwtje wat gewoon aandacht wil? Ik dacht dat Martijn Krabbé ooit in het verleden ook eens met zo iemand te maken heeft gehad, bleek achteraf ook niets van waar te zijn.

 24. Monique

  @Bo: Jij snapt ‘m.

 25. Marcktv

  Fleur, beetje borderliner, gek op de aandacht, spoort niet..
  Binnen twee weken advocaat erop

 26. Peanut

  Ze moeten helemaal zelf weten wat ze doen. En of Humberto iemand tegen de auto aan neemt is ook helemaal prima. Wat ik schandalig vindt is dat zo’n vrouw een podium krijgt, en dit ook gebruikt om een beetje aandacht te krijgen.

 27. Leni

  Arme mensen…. Alleen maar verliezers… Wat hebben wij daarmee te maken… Zucht

 28. Grun

  @Fred

  Hou toch op. Als jij ten onrechte wordt beschuldigd van buiten de pot piesen, ontken je dan of blijf je vaag en zeg je dat je er niet op ingaat? Wie niks te verbergen heeft ontkent. Simpel.

 29. Ray

  Twee jaar na dato eindelijk toegeven dat je strategie om de affaire met Stax dood te zwijgen een foute beslissing was, en dan nu in een vergelijkbare situatie weer exact hetzelfde doen. Gevalletje ezel steen?

 30. Dinant

  Fred
  Thu 27 Jun 2019 om 10:24

  Dionne heeft wel degelijk toegegeven!

 31. Mart

  @ west*the one and the lonely
  Die pinpas blijft ook prima werken als ze gaan scheiden (mits hij echt zijn leuter in die dames heeft geduwd).

 32. west*the one and the lonely

  Lekker hoor.

 33. Fred

  @Dinant: Bron

  Ik ken heel Humberto niet, ik zeg hier dat ik Fleur ken. Ik heb wel een theorie en ik denk dat ik er niet ver naast zal zitten.
  Fleur wil Humberto, in de wetenschap dat hij een flirt is en, ik denk, ook niet vies is van vrouwelijk schoon! Zij verleid hem maar Humberto gaat er niet op in. Dit valt Fleur tegen en zij gaat wat bedenken om alle eerdere contacten die zij met hem had te zien als bevestiging van een evt relatie of zo.
  Humberto wil dit niet en nu wordt hij gestalkt met complete onzin. Wat moet hij doen? Ik denk ook dat hij nu open kaart moet spelen. Wat doet die vrouw? Nu reageren.

 34. Sjors van Kempen

  Deze Fleur heeft ze zo te lezen ook niet allemaal op een rijtje. Maf wijf.

 35. Lieke van Lexmond Lover

  Geen aandacht aan besteden is het beste, en al helemaal niet uitnodigen, die fleur wil alleen maar geld

 36. Klaasje v

  Weer zo.n vrouw die er niet tegen kan dat ze wordt afgewezen. Ze komt totaal niet geloofwaardig over. Ik heb wel te doen met Humberto dat hij weer zo door het slijk wordt gehaald. . Zij doet me beetje denken aan die ” minnares ” van Pechtold. Zij kon het ook niet verkroppen afgewezen te worden.

 37. B.M. Willemsen

  Ik wil ook zo’n auto!

 38. Moud

  Die vrouw (Fleur Louwe) spoort niet. Alleen maar geil op aandacht van de media. Triest.

 39. Job

  RTL moet Humberto ontslaan.

 40. Hermann Boring

  Bij types als die Fleur kan je als man maar beter ver uit de buurt blijven. Komt altijd ellende van. Borderline is een nare aandoening.

 41. Miep Oranje

  Ineke Tan….

  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
  Het lachertje van Amstelveen.

  Hoe naïef moet je zijn om een relatie aan te gaan met een K U T N E G E R??

 42. Wyatt

  Dus een of andere nobody roept iets in een roddelblad en mensen doen gelijk alsof het waar is.

  En ook al is het waar wat hebben wij ermee te maken? Wat kan mij het schelen wie het met wie doet? Als ik dit soort rommel wil weten kijken ik wel naar Temptation Island ofzo.

 43. Denk-na

  Typisch MC om dat laatste woord van Miep Oranje toch post.

 44. b

  Als dochter zou ik geen vriendin mee naar huis nemen. Straks moet je mama zeggen en heeft Tan via jouw vriendin door een gezamenlijk ex-vriendje jouw ch lamydia. Tan is wel de man. De Andy van der Meyde van Hilversum.

 45. MediaPrak

  Officieel zal RTL Nederland reageren dat zij geen uitspraken doet over her privé leven van ‘hun’ medewerkers. Maar reken maar dat er intern over gesproken wordt. Een host van een show met een imago probleem straalt af op het programma. Daar houden de adverteerders niet van en dus ook de zender niet. Humberto doet er verstandig aan om zijn lopende activiteiten even ‘on hold’ te zetten en een jaartje op vakantie te gaan (maar wel z’n fototoestel thuis te laten ;-)

 46. Bart

  @Fred Het interview in de Linda met Humberto is toch wel een bevestiging lijkt me.

 47. By the way

  How low can you go met dit soort verhaaltjes. En ineens is de Privé een betrouwbaar blaadje geworden?

 48. Erik de Groot

  Fleur is een sensatie zoekende golddigger. Ze ontkent nix en ze bevestigt nix, zodat deze soap nog zo lang mogelijk voort duurt en zij meer aandacht krijgt. Ze bevestigt nix, omdat er helemaal niets oneerbaars is gebeurd. En ze ontkent nix omdat dan de aandachtspers stopt. Het interview in Linda gaat over een verder verleden, waarin Tan toegeeft dat latenight een wissel trok op zijn relatie.

 49. man pan

  Mevrouw spreid haar benen en Humberto stop hem erin….
  Jezus, waarom besteden we aandacht aan dit mediageile bimbo.

 50. west*the one and the lonely 

  Lekker in de kofferbak. Die plakt nu.

 51. man pan

  Heb Fleur Louwe al eens bekeken?
  https://fem-netwerk.nl/eigenaresse-fleur-fotografie-fleur-louwe/

  Jikes, niet bepaald moeders mooiste. Geloof eerder dat ze Humberto Tan stalkte met ranzige whatsapp berichten dan andersom.

 52. Joop55

  Tan kan zich voortaan maar beter beperken tot het presenteren van een 80s & 90s quiz met 100k kijkers op de vrijdagavond dan weer in het serieuze werk stappen, wat is hij als een gieter afgegaan. Ik zou me als AVROTROS zijnde me toch drie keer bedenken.

 53. White Angel.

  Smerig wijf, het zal je dochter maar zijn, om je dood te schamen zoiets.

 54. Trudy

  Goorlap Tan loopt zn tollie achterna smeerlap denkt niet aan zn kinderen je zal zo een vieze vader hebben

 55. Michel

  @Fred. Humberto zal nooit meer betrouwbaar zijn in de media voor dergelijke gebeurtenissen. Dat kan hij alleen zichzelf verwijten. De vorige keer was er rook en na later bleek ook vuur.

  Los van het feit of het nou wel of niet is gebeurd: de geschiedenis herhaalt zich. En net als de vorige keer houdt Humberto de lippen stijf op elkaar. Niet gek dus dat mensen 1 en 1 bij elkaar tellen en hun conclusies trekken. Ik hoop voor hem maar dat zijn partner hem wel geloofd. Als hij gestalkt wordt moet hij aangifte doen.

 56. Beertje van Beers

  Was het een Renault Clito?

 57. Klaas

  Een Susucki Sletto.

 58. elly en rikkert

  nee, een opel kadett

 59. anoniem

  Bezint voordat u iets met een golddigger begint.. :-)

 60. Niknok

  Het was een Kiera Pikanto.

 61. Donald Dumb

  Bron: Privé…
  Alleen simpele zielen nemen dat pulpblaadje serieus…

 62. Donald Dumb

  Het was trouwens een Volvo Vulva…

 63. Broeder Alfred

  A Triumpf Stag MK II (Tobacco brown).

 64. Alex

  Het vocht van Dionne was net opgedroogd en nu deze alweer? Lekker bezig die Tan , hij geniet er goed van en dat zou elke man doen als zulke vrouwen zichzelf aanbieden!

 65. Ja ja Zo zo Nou Nou zegt

  Tan zou zo zei me zus, al jarenlang een in de closed homo zijn, dus ik denk dat Dionne en “fleur Neememaar” geen wet poessie hebben gekregen.

 66. Ja ja Zo zo Nou Nou zegt

  “oh Tan je klei neh sji wah wah kon me niet tot de topp brengen.. wellicht was Ineke eerder tevreden” en…..
  ” Lieve Fleur je geurr naar ui en was feno men aal en je slap pie moemoelala’s waren zo zacht als flub berg eur kaa rsen”

  Dit zei mijn nicht vandaag.

 67. BRAAK

  Ik roep iedereen met een greintje verstand op tot een kijkboycot, laat iedereen niet meer naar die Tan kijken, want wat maken die kinderen allemaal met die egocentrische vreemdgaander mee.

 68. Willem

  Humberto leef je leven! En fQck de media die het monogamisme propageert.

 69. Willem

  Alex, jaloers?

 70. Willem

  BRAAK, wat een conservatisme in je bericht.

 71. Willem

  Trudy, wie is er trouw aan 1 partner. Alleen zielige conservatievelingen.

 72. Willem

  b, seks is gezond. Waarom niet met je vriendin van je dochter als ze meerderjarig is?

 73. liefkleinhertje

  Wat een verschrikkelijk lelijk wijf zeg die Fleur.
  Die Tan is gewoon uitermate pervers om het daarmee te doen.
  Als je met zo’n lelijk wijf seks hebt is uitermate ongezond dus het lijkt mij maar het beste als ze die Tan met TBS naar Den Dolder sturen.

 74. Eikenprocessierups

  Tan Narcist moet eens ophouden met dat domme geneuk.

 75. Joris Agema

  Wat een verdrietige mevrouw. Los van het waarheidsgehalte of niet, is het zo ordinair om in roddelbladen je affaire uit de doeken te doen.

 76. reade rinus

  veel meer voorprettegen een opel kadett

 77. Lies

  Treurige zaak voor betrokkenen. Fleur komt idd over alsof ze niet al te slim bezig is. En natuurlijk duiken de bladen erop. Zou zomaar kunnen dat er weinig aan de hand is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.