‘Het was heerlijk tegen je auto aan, Humberto!’

De 25-jarige fotografe Fleur Louwe geniet enorm van de roddels over haar vermeende affaire met RTL 4-presentator en schuinsmarcheerder Humberto Tan. Ze heeft flink de tijd genomen voor een uitgebreid interview in de Privé. Dat is te lezen in de kiosk. Privé heeft WhatsApp-berichten tussen de twee onder ogen gekregen (ra-ra waar die vandaan komen) en daar onthult het blad er één van: “Het was heerlijk tegen je auto aan. Ik weet dat ik je wil en ik weet dat jij dat ook wil.

De andere appjes houdt de Privé voor zichzelf. “Het is slechts een deel van de tekst, aangezien deze niet geschikt voor publicatie is“, meldt het blad..

Heeft Fleur deze appjes echt gestuurd? Ze antwoordt: “Daar ga ik liever verder niet op in.

Bij de appjes zit ook een foto van Fleur en Humberto samen. “Deze foto is door ons samen gemaakt, maar ik weet niet meer of dat met mijn telefoon of die van Humberto is gebeurd. Ik weet dat deze bestaat en ook dat hij in mijn telefoon zit.

De foto is genomen in het Amsterdamse ZOKU-hotel. “Ik ga er niet op in of er daadwerkelijk ooit een kamer is geboekt. Net als op de vraag of ik in dit bewuste hotel ben geweest. Op alles wat ik zeg, krijg ik weer een tegenreactie.

Het hele interview zit vol met dit soort halve bevestigingen. Waarom toch? “Of het nou wel of niet klopt, dat is aan ons. De mensen om ons heen weten precies hoe het zit. Wij weten hoe het zit, dus waarom moet heel Nederland ervan meegenieten? Met Humberto heb ik afgesproken om alles in het midden te laten.

Wel zou Fleur graag contact willen met Ineke, de partner van Humberto. “Met haar of met de dochters van Humberto. Dat weet hij ook. En ik ga ervanuit dat ze dat ook wel weet. Maar ik heb haar nog niet gesproken.

Het lange Privé-interview met Fleur Louwe kunt u lezen via Blendle. Onderstaand ziet u hoe zalvend Tan heeft gereageerd op de geruchten. En zijn vrouw Ineke? Die is het lachertje van Amstelveen.

Lees ook:
Humberto Tan ontkent niet dat hij wéér minnares heeft (20 juni)
6 Inside: ‘Boulevard houdt Tan wéér hand boven hoofd’ (21 juni)
Minnares Humberto: ‘Berichtgeving spreekt voor zich’ (21 juni)
Humberto Tan wilde gelijk al over Dionne Stax praten (gisteren)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen