Humberto Tan ontkent niet dat hij wéér minnares heeft

Humberto Tan kan zijn gulp maar niet dichthouden. Hij loopt opníeuw te rommelen met een vrouw die totaal niet lijkt op zijn eigen Ineke. Dat onthult weekblad Weekend vandaag. Na zijn affaire met Dionne Stax zou Tan dit keer in bed liggen met de 28 jaar jongere fotografe Fleur Louwe. En dat lijkt nog te kloppen ook. Het ANP heeft namelijk even gebeld met Louwe én met Tan en ze willen beiden niets bevestigen of ontkennen. “Wij doen nooit uitspraken over privézaken.

Tan loopt ditmaal te schuinsmarcheren in Apeldoorn, ver weg van zijn familie in Amstelveen. “De presentator heeft in het diepste geheim een affaire met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe“, laat een bron aan Weekend weten.

Wat de twee volgens de Weekend bij elkaar heeft gebracht? Hun passie voor fotograferen. “Ooggetuigen zagen hoe Humberto, tijdens een expositie van Fleur, meer oog leek te hebben voor de vrouw achter de lens dan voor haar werken aan de muur.”

Bronnen laten aan Weekend weten dat de geheime ontmoetingen tussen de presentator en zijn minnares, in een Amsterdams hotel, de afgelopen maanden talrijk waren. Ook zou hij haar bestoken met erotische appjes en berichtjes.”

Al met al is Tan dus weer lekker op dreef. En Ineke? Die begint inmiddels het lachertje van de stad te worden.

Het hele onthullende verhaal met de reacties van Humberto en Fleur én de foto’s staan deze week in Weekend.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen