Minnares Humberto: ‘Berichtgeving spreekt voor zich’

De nieuwste minnares van Humberto Tan (53), de jonge fotografe Fleur Louwe (25), vindt dat de berichtgeving van weekblad Weekend over hun vermeende affaire voor zich spreekt. Dat heeft ze donderdagavond gezegd in Shownieuws, waar Weekend-baas Bart Ettekoven deskundige is. Het lijkt erop dat Fleur Louwe geen zin heeft om Tans vrouw Ineke te sparen. Zij hint er in gesprek met de SBS-rubriek op dat de geruchten over een affaire met de RTL 4-presentator gewoon kloppen.

Fleur Louwe op SBS 6: “We hebben elkaar leren kennen vanuit de fotografie en het is altijd de bedoeling geweest dat wij samen mooie fotografieprojecten zouden gaan maken en gaan doen. Maar ja, daar is dit verhaal uiteindelijk uitgekomen en ik ga nu niet bevestigen of ontkrachten wat wel of niet juist is, maar ik denk wel dat er genoeg geschreven is dat ik daar niet verder nog iets aan hoef toe te voegen. De een zegt van wel en de ander zegt van niet en ik wil me daar niet over uitlaten, want dan komt daar weer automatisch een tegenreactie op.”

Een merkwaardige reactie, vindt 6 Inside-ster Dyantha Brooks. “Ik denk dat die Fleur ons hiermee laat weten dat het wél zo is. Ik zou niet willen weten wat de stemming op dit moment is in huize Tan, want dit is wel echt nieuws waarvan ik denk dat niet velen dit hebben zien aankomen.

Sportdeskundige Taeke Taekema: “Als het niet waar is, zeg je toch gewoon: ‘Het is niet waar.’

Brooks heeft het er uitgebreid over gehad met Ettekoven, die het verhaal heeft gebracht. “Bart zei dat hij jaren heeft gewerkt met Humberto, dus dat hij zelf met een knoop in zijn maag Humberto heeft gebeld van: ‘Ik heb dit verhaal.’ Hij zei ook: ‘Als het echt alleen maar geruchten zouden zijn die ik niet zou geloven, zou ik er niets mee doen.’ Hij heeft Humberto gebeld en een pijnlijk gesprek gevoerd, waarbij Humberto begreep dat Bart dit plaatst.

Ettekoven

Zelf heeft Ettekoven ook op het nieuws gereageerd. “Het komt voor mij als een complete verrassing, want ik dacht dat het weer helemaal koek en ei was tussen hem en Ineke.”

Hij heeft Tan direct opgebeld. “Als zo’n verhaal op je bureau verschijnt, dan kun je het niet zomaar publiceren zonder het te checken, dus natuurlijk heb ik Humberto gebeld en hij heeft gewoon een afgewogen keuze gemaakt door te zeggen: ‘Ik kies ervoor om niet te reageren.‘”

Sommige mensen nemen de berichtgeving in Weekend met een korrel zout. “Dat soort reacties snap ik ook, maar neem van mij aan – want ik ken Humberto en ik heb ook lang met hem samengewerkt – dat dit niet een verhaal is dat je zomaar opschrijft als je het niet 200 procent zeker weet. Ik heb Fleur ook gesproken en daar is dit verhaal door ontstaan.”

Lees ook:
Humberto Tan ontkent niet dat hij wéér minnares heeft (gisteren)
6 Inside: ‘Boulevard houdt Tan wéér hand boven hoofd’ (vandaag)

Foto: DWDD

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen