‘Seks-appjes Humberto Tan te heftig voor Shownieuws’

Bart Ettekoven van weekblad Weekend heeft net als de Privé óók de vermeende uitgelekte seks-appjes van Humberto Tan en zijn nieuwste minnares, de 25-jarige fotografe Fleur Louwe, gezien. Dat zei de hoofdredacteur woensdagavond in Shownieuws. Ettekoven, die de affaire vorige week in zijn blad onthulde, heeft de appjes níet afgedrukt en vond ze ook te pikant om voor te lezen in Shownieuws. De Privé openbaar wél een van de pikant appjes: “Het was heerlijk tegen je auto aan!

De Weekend-baas wist al van de appjes voordat Privé erover schreef. “Die seksueel getinte appjes zaten eigenlijk bij de tip die ik een paar weken geleden al kreeg en waar ik vorige week ook dat artikel over heb geschreven over Humberto en Fleur.”

Ettekoven wilde ze niet openbaren. “Ik heb er toen bewust voor gekozen – en als ik nu zo naar de bladen kijk deze week hebben mijn collega’s hetzelfde besloten – om die appjes niet te publiceren, omdat ze best hevig seksueel getint zijn, laat ik het zo zeggen.”

De authenticiteit van het appgesprek is niet honderd procent zeker, maar de appjes worden door minnares Fleur niet ontkend. Ettekoven: “Ervan uitgaande dat het appjes zijn die Humberto heeft gestuurd, dan zijn het appjes waarin hij zijn wilde seksuele fantasieën die hij heeft uit.”

Shownieuws-presentatrice Airen Mylene hoopte wat pikante appjes te ontlokken bij Ettekoven, maar kreeg het niet voor elkaar. “Het waren geen teksten die voor herhaling vatbaar zijn op televisie. Ik denk dat jullie dit niet aankunnen. Laten we het gewoon niet doen, laten we het netjes houden. Ook voor Humberto vind ik het niet kies.”

Lees ook:
Humberto Tan ontkent niet dat hij wéér minnares heeft (20 juni)
6 Inside: ‘Boulevard houdt Tan wéér hand boven hoofd’ (21 juni)
Minnares Humberto: ‘Berichtgeving spreekt voor zich’ (21 juni)
Humberto Tan wilde gelijk al over Dionne Stax praten (gisteren)
‘Het was heerlijk tegen je auto aan, Humberto!’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen