Humberto Tan wilde gelijk al over Dionne Stax praten

Geplaatst op wo 26 jun 2019 om 10:40

Humberto Tan wilde begin 2017 eigenlijk al direct wat zeggen over zijn affaire met Dionne Stax, toen de berichten daarover naar buiten kwamen. Dat vertelt de presentator in het LINDA.vakantieboek. Tan koos er uiteindelijk voor om de affaire dood te zwijgen, samen met zijn werkgever RTL, die daarvoor de onafhankelijkheid van RTL Boulevard opofferde. Het leverde enorme butsen op in het imago van Tan én RTL. Maar bijna had het allemaal heel anders gelopen, onthult Tan nu.

Als presentator draait alles om de gunfactor en als journalist alles om je betrouwbaarheid. Tan heeft het dus dubbel fout gedaan door samen met RTL in een krampachtig verzwijgen te schieten. “Had ik iets moeten zeggen? Misschien. Maar ja, dat is achteraf allemaal.”

Tan heeft erover getwijfeld. “Meteen in het begin wilde ik iets zeggen in mijn eigen uitzending, alleen wát? Ik wist het zelf niet eens. Later was er inmiddels zo veel geroepen dat het ook geen zin meer had om op alles te reageren. Ik ben blij dat het gegaan is zoals het uiteindelijk gegaan is.”

Blij? De kijkcijfers van RTL Late Night zijn na het uitlekken van die affaire ingestort. “Het begon daarvoor al. De kijkcijfers gingen niet dalen toen al deze berichten kwamen, de daling had zich al ingezet. Het heeft niet geholpen, zeker niet. Ik denk wel dat dat invloed heeft gehad op het besluit van de zender.

Eindelijk een interview

Het is voor het eerst dat Tan de affaire bevestigt. Hij heeft gekozen voor een interview met Saskia Noort in de LINDA. “Ik denk dat je moet wachten met praten tot je er met wat meer afstand en zelfreflectie naar kunt kijken.”

Door de aanhoudende media-aandacht werd Tan bovendien recalcitrant. “Mijn eerste verantwoordelijkheid is die naar mijn gezin. Dat heb ik altijd heel duidelijk en open gezegd. Waar ik gesloten was naar buiten, was ik naar binnen open.

Te hoge werkdruk

RTL Late Night was door de hoge werkdruk ook niet goed voor zijn huwelijk met Ineke, meent Tan. “Ik deed dit tien maanden per jaar. En drie maanden op, drie maanden af is natuurlijk veel beter. We hadden met zijn allen slimmer moeten zijn. RTL ook.

Uiteindelijk is alles weer goedgekomen tussen Humberto en Ineke. Dankzij relatietherapie. “Dat komt omdat we allebei wilden. Als maar een van de twee wil, heeft het geen zin. Het gaat eerst om: wat is je doelstelling? Als je die doelstelling niet duidelijk hebt, dan ga je alle kanten op.

Het LINDA.-interview met Humberto Tan kunt u lezen via Blendle.

Nieuwe affaire

Dit interview is gehouden voordat het nieuws over Tans nieuwste affaire naar buiten kwam. Ditmaal zou hij niet aanrommelen met een nieuwslezeres, maar met een 25-jarige fotografe. Lees daarover:

Humberto Tan ontkent niet dat hij wéér minnares heeft (20 juni)
6 Inside: ‘Boulevard houdt Tan wéér hand boven hoofd’ (21 juni)
Minnares Humberto: ‘Berichtgeving spreekt voor zich’ (21 juni)

Foto: RTL
41 Reacties op “Humberto Tan wilde gelijk al over Dionne Stax praten”


 1. Remi

  Het klopt inderdaad dat de kijkcijferdaling reeds eerder inzette.

 2. jahaha

  aaahhh je zou toch echt medelijden en bewondering voor deze gladjakker krijgen!!
  Is er tijdens het interview met Saskia nog iets gebeurd trouwens? of was Fleur al te riskant?
  xxx

 3. Lizet

  En nu wil hij weer niks zeggen, ook niet nu er hele Whatsapp-gesprekken op straat liggen. Is hij dan zo dom of is zijn ego zo groot?

 4. Frits

  Tan is NIET getrouwd met Ineke…wat nou huwelijk.

 5. Bep

  Hij komt gewoon niet leuk over, zo arrogant en door zijn zwijgen is dat erger geworden.Grote fout.Het is zijn houding.

 6. FlyingLotus

  Zou precies het zelfde doen als die snoepjes op je af komen vliegen, omdat je bekend bent.

 7. Pauline

  En nu dient de volgende scharrel zich weer aan trekt de beerput open in de privé.
  Tja Humberto ….midlifecrisis ?

 8. Beertje van Beers

  Aandachtsnegor.

 9. Sjors van Kempen

  Neem aan de blondine met grote borsten op de foto ook aan den lijve heeft ondervonden wat Humberto in zijn mars heeft?

 10. Dennis

  Ach die Stax en al die andere blondjes zijn het niet waard. Die gaan alleen voor zichzelf om in de picture te staan, gek op aandacht en zo’n Humberto pakt gewoon wat hem aangeboden word. Zou ik zelf ook doen als ik zo oud was als Tan.

 11. Gwendolyn

  Geeft hij RTL nu de schuld? Dat lees ik tussen de regels door. Wat een Teletubbie!

 12. Bas

  Iedere BN’er die iets fout doet, of iets wat wordt afgekeurd door het grote publiek moet daar meteen open en eerlijk voor uitkomen als de berichten opkomen. Dat is de enige manier om je gezicht te redden. Het overgrote deel zal de eerlijkheid waarderen en bereid zijn het ‘te vergeten’. Liegen of zwijgen blijft je tot in de eeuwigheid achtervolgen.

 13. mark2

  RTL late night was gewoon slecht. dat de kijkcijfers zo slecht waren komt echt niet vanwege een relatie….

 14. Bart

  Charme offensiefje denk ik. Hij heeft mzzl met zo’n vrouw want een zelfverzekerde sterke vrouw had al afscheid genomen.

 15. Roos

  Tan heeft 2 verschillende kanten, dat zie je op sommige foto’s goed
  aan zijn gezicht.
  De rechterhelft kijkt vriendelijk, de linkerhelft met die opgetrokken wenkbrauw kijkt arrogant.

 16. Samuel Cohen

  Tan is zo gewoon als Zeemanonderbroeken dus ja als je Dionne kan krijgen, moet je wel ja zeggen toch? Ik zou haar ook wel op mijn lijstje willen hebben.

 17. Bas

  Ik niet. Haar neus lijkt op een druipsteen uit de Freggelgrot.

 18. Remco Terhorst

  Jaja, hij wilde er meteen wat van zeggen. Hij liegt.

 19. Erwin

  Pijnlijk voor alle partijen.
  Dionne, mogelijk geen songfestival voor haar.
  Tan, einde carrière, wat hij nu probeert is tegen beter weten in het nog redden. Zijn programma’s falen dik.
  RTL, Boulevard is compleet mislukt en zal verdwijnen.
  Mevrouw Ineke, om duidelijke redenen.

 20. Jos

  Als ze Dionne het songfestival laten presenteren staat Nederland compleet voor schut! Dan nog beter Jantje de palingvisser uit Volendam.

 21. Samuel Cohen

  Waarom moet “slagen” de norm zijn. We kunnen ook de Josiband de begeleiding laten doen van het songfestival. We moeten in de land ruimer en makkelijker gaan denken. Falen zou de norm moeten zijn, dan valt het slagen ook wat meer op.
  Art zou het songfestival kunnen doen. Die is toch heel lang vrij.

 22. west*

  @ Samuel, maybe kom je net kijken op deze site maar als je commentaar hebt kom dan ook met sterke verbeterpunten.
  De beste stuurlui staan aan wal en dat bewijs jij.

  Slagen oftewel een doel
  / target halen is heel normaal in veel bedrijfstakken.
  Net als jij vast op tijd de chips moet bijvullen en spiegelen.

 23. It's me

  Waar ik gesloten was naar buiten, was ik naar binnen open

  Zegt U het maar, wat moet ik hiermee?

 24. Robert

  Denk dat die Saskia ook meteen even heeft meegepakt, goed gedaan Humberto.
  Nu weer even Fleurtje, die houd ook van een kleurtje.
  Op naar de volgende.

 25. Trudy

  Tan blijft maar liegen… rot van de buis engerd… mensen zijn jou zat met je fakelach…. walgelijk gewoon!!!!

 26. Trudy

  *neplach

  Het spijt me, ik had een aanval van anglicisme.

 27. Sja Naaia

  Grappig dat dit stuk nu wordt geplaatst. Gezien de nieuwe affaire waar Tan nu in zit en het feit dat hij die al had tijdens het interview is zijn geloofwaardigheid nu helemaal naar de knoppen.

  Hij is voorgoed veranderd van iemand die een grote fout heeft gemaakt in zijn leven, wat menselijk is.., tot een pathologische leugenaar die alleen maar voor eigen genot en gewin bezig is. Wat een ongelooflijke s u k k e l is dit zeg dat hij dit zijn vrouw en kinderen allemaal aandoet!!!

 28. A.M.

  Wat is die Tan dom zeg, je kunt toch nagaan dat hij nu flink in de gaten gehouden wordt om hem te betrappen op de volgende misstap! En die grietjes willen alleen maar bekend worden, kan ze niks schelen of er weer een gezin in ellende zit.

 29. #NPO kijker#

  Leugenaar.

  Verder ga ik geen woorden meer aan deze aandachtstrekker vuil maken.

 30. Quint

  Die foto hierboven van Dionne zegt genoeg……het druipt ervan af.
  Zulke vrouwen denken niet aan een ander zijn gezin.

 31. Samuel Cohen

  We zijn allemaal een Tan. Als we dionne zien dan willen we die allemaal wel. Slim, aardig en super aantrekkelijk. Ik denk dat we er allemaal voor vallen. Tan heeft alleen wel een Ineke, echter die gaat nooit weg want die kan niks beters krijgen. Hard echter waar.

 32. julske

  Meneer Bart, bent u nooit vreemd gegaan. Gooi het in de groep.(Lol) Laten wij ook onze eigen tuintje wieden.

 33. Bart

  @Julske Ik ben nog nooit vreemd gegaan. Daar gaat het ook niet om he. Dat is Humberto overkomen zoals dat iedereen kan overkomen. Het verschil tussen is alleen dat iedereen Humberto kent. Was hij ondertussen langzaam uit het dal aan het klimmen zowel op tv als privé en dan doet hij het gewoon nog een keer. Komt niet meer goed met deze man. Maar blijf het maar verdedigen. Het kan mij persoonlijk niets schelen. Ik bekijk dit puur vanuit de media kant.

 34. Uuuh

  Ongelooflijk! Heeft nooit wat willen zeggen terwijl iedereen er wat van vond. Desgevraagd zei hij bij DWDD dat het allemaal ‘aannames’ waren. Nu blijkt dat het gewoon de waarheid was! De leugenaar!

  En dan nu een interview waarin Humberto zichzelf weer vragen stelt en direct ook maar beantwoordt. De man is een vleesgeworden gesprekstechniek.

  Uiteraard is hij niet met zijn vrouw (ik bedoel dan de vrouw met wie hij kinderen heeft) gehuwd, want hij heeft kennelijk toch nog wel voldoende inzicht dat trouw beloven een brug te ver was. Maar relatietherapie volgen en tegelijk aan ene Fleur snuffelen? Is Ineke doof, blind of dom? Dat moet wel, zeker als je je laat overhalen om met je ‘geliefde’ te gaan zitten praten over een ‘doelstelling’……

 35. Zalmneusje

  Heb dat iinterview in de Linda. gelezen. Ronduit lachwekkend hoe daar in zo bedekt mogelijke termen over het heikele onderwerp gepraat werd. Die Saskia Noort trok echt alles uit de kast om Humberto te sparen.

 36. Roely

  OMG, jullie kunnen allemaal zo bij de roddelbladen aan de slag.
  Hilarisch hoe hier op gereageerd wordt….

 37. julske

  Meneer Bart, nu geef ik u wel gelijk hoor. Ik praat het niet goed, maar om met zo een Utopia meisje te gaan flirten, vind ik het een beetje dom. Ik was er niet bij, dus ik oordeel niet. Maar die vrouwen ook, hij laat zich zo gemakkelijk inpakken.

 38. Michel

  Achteraf had hij misschien al niet eens met deze affaire willen/moeten beginnen!!

  Ja zo lust ik nog wel meer….

 39. Bart

  @Julske Zijn we het eindelijk eens! Fijne dag!

 40. BRAAK

  Ik k o t s van deze engerd, hij loopt zij p i k achterna en presteert helemaal niets dan overbodige beeldtroep….

 41. Ja ja Zo zo Nou Nou zegt

  Tan schreef vaak, zo is vermeend epjes als:
  ” Mijn kleine bibi komt in de whi joe la la grot tot ontploffing” en

  Fleur reageerde vermeend met:
  “Jouw kleine Tanneke kon mij niet goed behagen, moet beter”

  Geen idee waar dit over gaat maar ik dacht Jehhhhtje….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.