Olcay Gulsen terug in BLVD: ‘Het was karaktermoord’

Geplaatst op Thu 09 May 2019 om 8:50

Olcay Gulsen stond woensdagavond voor het eerst weer aan de desk van RTL Boulevard. Net als haar juridisch adviseur Peter R. de Vries vindt ze dat de show vrijdag karaktermoord op haar pleegde. Dat gaf ze aan in de uitzending op RTL 4. Kennelijk heeft het flink gerommeld achter de schermen na de aflevering van vrijdag, waarin De Vries woest werd tijdens een item over Gulsens ‘sjoemelfacturen’. “En ze is hier: Olcay. Wat ben ik blij dat je er bent“, sprak Beau van Erven Dorens gisteren.

Gulsen daarop: “Ik ben ook blij om terug te zijn. Ik werd natuurlijk afgelopen vrijdag ongewild geroast in de uitzending op basis van anonieme bronnen. Ik heb een heel naar faillissement achter de rug en iedereen die daar ooit mee te maken heeft gehad weet hoe vreselijk dat is voor alle betrokkenen.

Ik heb keihard gewerkt en altijd naar eer en geweten gehandeld, dus ik zie ook het onderzoek van de curator met veel vertrouwen tegemoet. Daarnaast ben ik ook gewoon een RTL-presentatrice en ik heb de afgelopen jaren met zo veel plezier hier gewerkt en dat wil ik de komende maanden ook doen totdat ik naar Talpa vertrek.”

Beau van Erven Dorens: “Dit klinkt als een officiële press release, hè, maar je voelde je natuurlijk ongelooflijk…

Gulsen: “Ja, ik voelde me heel slecht en ook teleurgesteld, maar ik wil ook niet dat het overschaduwt wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen jaren. Dat zijn echt wel heel mooie dingen geweest. RTL zit gewoon in mijn hart en daarom vond ik het ook een beetje karaktermoord, maar we gaan het er niet meer over hebben.”

Van Erven Dorens: “Het was gewoon een heel ongemakkelijke uitzending, daar kun je niks anders over zeggen. Het was echt gewoon een drama. We geven het gewoon toe.”

Gulsen: “Nou, op naar de toekomst.”

Over een paar maanden stapt Gulsen over naar het Talpa Network van John de Mol.

Lees ook:
Peter R. de Vries compleet uit zijn plaat: ruzie in BLVD (zaterdag)
Groeiende ergernis over dubbele pet Peter R. de Vries (zaterdag)
Angela de Jong: ‘Peter R. de Vries niet onafhankelijk’ (zondag)
‘Dubbele pet Peter R. de Vries beschadigt Boulevard’ (maandag)
Beau plaagt Peter R. de Vries met woedeaanval (dinsdag)
Bridget Maasland: ‘RTL Boulevard naait Olcay Gulsen’ (dinsdag)

Foto: RTL
32 Reacties op “Olcay Gulsen terug in BLVD: ‘Het was karaktermoord’”


 1. jan

  Ja, die arme Oltsjee. Karaktermoord, geroast, en op de koop toe neemt Peter R de Vries het ook nog voor je op.

  We zullen het maar niet over de puinhopen hebben die zij heeft achtergelaten voor alle mensen die nog bakken met geld van haar krijgen. Je weet wel, de echte slachtoffers van haar faillissement….

 2. Godefroy France

  BNers zie ik steeds meer als een sekte met veel talentloos, onbetrouwbaar volk die om een mij niet bekende reden de beeldbuis kunnen blijven vervuilen,,,,, zo ook dit aanstellerig gedrocht, opgelopen schuld +_ 12 miljoen euris, geloof me dan kun je niks!!!
  De schuldeisers moeten elke keer weer de zeikverhalen van deze nonvaleur aanhoren, hoop dat ze beslag gaan leggen op al haar inkomsten via TV en andere optredens!!!!!

 3. Hanna

  Olcay moet zich doodschamen dat dit uit haar mond komt. De curator z’n eindrapport laat niets van haar heel. Voorlopig 13 miljoen schuld en er komt nog veel meer en zij maar dik doen in haar dure auto en vlak voor faillissement waar ze voor getekend had nog ff een illegale verkoop voor vrienden en kennissen tegen contante betaling. Heeft ze lekker in haar zak gestoken. En haar personeel stond jankend in de winkels en konden naar de WW. Wat is dit een slecht mens!!!

 4. Ron

  Ruud de Wild moet zich kapot schamen i.p.v. zijn l-ul achterna te lopen…

 5. Visser

  Hanna is achterlijk.

 6. N

  “Het was gewoon een heel ongemakkelijke uitzending”
  Nee, ZO hoort dit type journalistiek te zijn. Vies, Goor met het mes in de rug.

 7. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Hoe weet Hanna dit allemaal?

 8. Sjaak

  De meest kwalijke rol in dit smerige spel is voor Peter R de Vries die een programma presenteert alsof hij onafhankelijk is maar ondertussen zich laat betalen. Hij heeft een heel slecht moraal.

 9. Wolbodo

  Haar karakter is vermoord, gelukkig hebben we haar kwarktassen nog.

 10. RamBam

  Wat moet Talpa met dit non talent, kunnen ze echt niks beters krijgen dan deze oplichtster?

 11. De koning van Marokko is een homo

  Ze noemen dat Paulianeus handelen.

 12. Denk-na

  Het is inderdaad heel zuur voor de leeghoofden, die hier alleen maar kunnen meepraten op basis van Story-journalistiek, dat Jensen van de buis is. Beetje makkelijk om eigen conclusies te trekken op basis van iemands uiterlijk en gestuurd door het onvermogen om zelf wat artikelen hierover te lezen. Toch wel goed dat er op het VMBO meer aandacht wordt besteed aan het lezen van literatuur.
  Het zal nog een tijd duren voordat Barbie weer met een realty-reeks komt en tot die tijd ….. Tja, wat moeten deze losers?

 13. Joop

  Maar hoe zit t nou met die facturen? Geef es antwoord.

 14. Maris

  Wie is de eindredacteur van Blvd? Waarom grijpt die niet in, cq. haalt hij Peter R. de Vries onmiddellijk van de buis met zijn volkomen ongeloofwaardige dubbelrol?

 15. Visser

  Maris, De Vries is de eindredacteur.

 16. Ronald

  Het was niet ongemakkelijk, maar bijzonder a- collegiaal.

 17. Paul

  Denk dat de werknemers van Super Trash het ook karaktermoord op hen zullen voelen.

 18. K

  Even voor de duidelijkheid https://www.rtlz. nl

 19. n

  Ze wisten bij BLVD meer. Toen ze haar biografie presenteerde, zei Nicolai: “Is dit het ware verhaal, want je dikt de werkelijkheid normaal nogal aan.” Zij:”Ja”, terwijl het faillissement al was uitgesproken en zij daarover zweeg. Nicolai ging er verder niet meer op door. BLVD heeft haar de hand boven het hoofdje gehouden tot zij bij Talpa tekende. Haar reactie hierboven is gebakken PR-lucht.

 20. Umfufu

  Over belangenverstrengeling gesproken.

  Doet Peter de Vries het nou met die eindredactrice BLVD of niet ?

 21. Tss

  @ jan Thu 09 May 2019 om 8:59

  Wat een belachelijke reactie.
  Bij een faillissement zijn betrokkenen altijd het slachtoffer.
  Waarom? omdat ALTIJD de curator het meest verdient! daarna de belastingdienst,dan de bank.
  Wat jij probeert te doen is koren op de molen van ongenuanceerde schreeuwers als je zelf te gooien.
  Je weet helemaal niets over deze onderneming. Dus hou je roddel klep gewoon dicht!

 22. Ikke

  Krokodillentranen.

 23. dirk

  O ja, Olcay en hoe gaat het dan met die mensen die aan jou hun centjes zijn kwijtgeraakt door jouw faillissementen en bedrog?

  Voor mij hoeft zo’n persoon niet op TV.

 24. Ron

  Ze stond gewoon een persbericht op te lepelen. Wat een ‘onecht’ mens is dit toch, brr.

 25. L.

  Aan de andere kant had niemand RTL Boulevard nog serieus genomen als ze er geen aandacht aan hadden besteed. Dat had dan misschien wel op een andere manier gemoeten en Gulsen zou toen direct moeten reageren.

 26. JasperV

  Wat een slijmbal die Beau.

 27. Johan Cramer

  Ja, dat is het nieuwste woord om geoorloofde kritiek op iemands functioneren te smoren. Je hoeft het niet te weerleggen, nergens voor nodig, noem het gewoon karaktermoord, en klaar is kees.

 28. Godfriet de Pedobakker uit Waalre

  Ook Olcay is een Turk met een dubbele agenda.

 29. Dwight Power

  Zelf de kluit besodemieteren en vervolgens in de slachtofferrol kruipen, echt schandalig!

 30. jan

  @Tss,

  Oh ja joh, zijn betrokkenen altijd slachtoffer van een faillissement? Wel handig voor mevrouw Gulsen dat zij in dit geval wel betrokkene is, maar geen slachtoffer. Sterker nog, volgens RTLZ heeft zij zich willens en wetens verrijkt. Daarnaast belangrijk doen bij RTLBoulie, dan boekje hier, babbeltje daar, even een contractje bij Talpa tekenen en door weer.
  Haar slachtoffers zijn haar huilende werknemers en schuldeisers. Zij zijn voor voor weet ik veel hoeveel euros het schip ingaan dankzij deze mevrouw en haar wanprestaties. Met je roddelklep.

 31. Mevrouw O laat maatschappij opdraaien voor 13 mio

  Deze mevrouw O heeft door haar gestuntel en onkunde de maatschappij opgezadeld met een verlies van 13 mio.

  De schuldeisers, de belastingdienst en het UWV en dat zijn alle Nederlanders die belasting betalen zullen haar schuld moeten dokken.

  Dat deze dame vrolijk een verhaal mag doen op RTL/TAlpa om zich schoon te praten is mij een raadsel.

  Mevrouw zit schijnbaar niet in de schuldhulpverlening omdat haar eigen vermogen en zakelijk vermogen met diepe schuld uit elkaar getrokken zijn.

  Deze vrouw zou net als andere Nederlanders die in de schulden zijn gekomen haar eigen vermogen moeten opeten en daarna in de schuldsanering moeten komen.

  Droef type zonder enig verstand van zaken maar geil op zichzelf.

 32. Annoniemus

  Zou Peter R ook al met Olcay …………?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.